1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Wolfenstein: The New Order Teased

Discussion in 'Games' started by RCoon, May 7, 2013.

  1. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    Played several hours after installing (via disk and download):
    [​IMG]
    [​IMG]
    This is the first game I have had the DVD/CD for in 8 years!!!!
    The game required 1.5 hours of download/install/after the DVDs.

    [​IMG]
    [​IMG]


    No SLI? Nvidia seems to be lacking for the first time in a while...
    [​IMG]
     
    stinger608, tigger, Law-II and 2 others say thanks.
    Crunching for Team TPU
  2. Law-II

    Law-II

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,589 (1.26/day)
    Thanks Received:
    650
    Location:
    Mainland Britain
    Hi

    For a little more immersion

    select game launch options in steam and place command line

    +g_showHud "0"

    [this gets rid of HUD crosshair, prompts of E & mouse button 3]

    atb

    Law-II
     
    Last edited: May 25, 2014
  3. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA

    Was having problems running the game at 5760x1080 on my Titans, also noticed one of the cards was doing all the work, to enable SLI you need these beta drivers:

    http://www.geforce.com/drivers/results/75798

    Game runs much better and has less texture loading issues after installing it, it also helped run the game smoother on my laptop after I downloaded the notebook version.

    I ended up buying the digital version from Gameholds.com for $39.33, my CD-key was emailed to me about 15mins after the transaction was approved, but my Doom key is not working, any of you guys had luck with the Doom beta key?

    The game is lots of fun, I'm really liking it, just what I needed for the long weekend, and I hope I can finish it before Watch Dogs is released :)
     
    HammerON says thanks.
    Crunching for Team TPU
  4. gdallsk

    gdallsk

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    298 (0.33/day)
    Thanks Received:
    122
    Location:
    Northamptonshire
    I have the same problem with my doom key, I have been emailed two keys and one of them refuses to be validated in steam.
     
    15th Warlock says thanks.
  5. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    HammerON says thanks.
    Crunching for Team TPU
  6. gdallsk

    gdallsk

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    298 (0.33/day)
    Thanks Received:
    122
    Location:
    Northamptonshire
    Ah, Found a solution, look closely at the picture where the voucher for the Doom Beta is at. It says you need to visit a certain website. I just did it and it worked! :clap:
    Although, we still need to wait for the beta to begin, and I think they'll send us the legit steam key or something.
     
    15th Warlock says thanks.
  7. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    Thanks gdallsk!

    Would you kindly share that link with me, unfortunately I don't have an actual voucher but the key was emailed to me by the seller, so I can't read what's on it :(

    Thank you.
     
    Crunching for Team TPU
  8. Ferrum Master

    Ferrum Master

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    680 (0.47/day)
    Thanks Received:
    154
    Location:
    Rīga
    No exactly OpenAL

    If you wonder why Rage engine is kind of buggy.... think for yourself

    original.jpg
     
  9. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,015 (0.92/day)
    Thanks Received:
    978
    [​IMG]

    Think of this as the caption (for the guy in the middle)
     
  10. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    Strange that Nvidia does not have these listed in their download section:
    [​IMG]

    I will give them a try. Don't know if GeForce Experience will have any issue with me installing the driver or not...

    In my SS in my other post, I noticed that the one showing RealTemp is wrong as the Maximum is showing 63C. This is because I did not reset after closing down WCG:)
    The max temps I have seen are around 44C at 4.4GHz.

    I have a audio problem when using my headphones. I cannot hear most people in the game talking. I can hear the music. When I tried playing without the headphones (using my Logitech speakers) I had not problems with the sound.

    @15th Warlock what in-game settings are you using (see my SS above) and did you use the cc config fix for the CPU cores???
     
    Crunching for Team TPU
  11. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,141 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,669
    If you go into the GeForce Experience control panel you can select beta drivers. I've been running 337.50 for over a month now without issue on my 670's and I downloaded them directly through the GeForce Experience control panel. Just look in the upper right hand corner.

    [​IMG]
     
  12. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    I am too MM (running 337.50), however the link that 15th Warlock links to is the 337.81 beta which I cannot find on Nvidia's download section nor in Experience.

    EDIT:
    Downloaded and installed 337.81:
    [​IMG]

    Can't test right now as I am playing with my 9 month old son. He should be taking a nap soon...
     
    Last edited: May 26, 2014
    Crunching for Team TPU
  13. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA

    How do you take SS inside the game?

    I'm currently playing at 5760x1080, VSync on, and everything on Ultra/High.

    By the way, what cc config fix?
     
    Crunching for Team TPU
  14. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    15th Warlock says thanks.
    Crunching for Team TPU
  15. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    Thanks:

    [​IMG]

    [​IMG]

    I'm having trouble with the FOV, it's messed up at that resolution, I tried a program called Flawless Widescreen that supposedly fixes that problem (hence the crazy resolution in the settings) but it didn't make any difference.

    I also tried adjusting it to 100 but I can see Blasko's shoulders on the side screens, I'm mostly playing on my 290Xs because of this, I can't go back to a single monitor resolution in the game, the option is not there, do you know of any cfg setting that will force the game to run at 1920x1080? widescreen support is messed up ATM
     
    HammerON says thanks.
    Crunching for Team TPU
  16. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    I thought @Law-II had mentioned something about setting the res...

    EDIT:
    On a more serious note...
    [​IMG]
    :toast:
     
    Last edited: May 26, 2014
    15th Warlock says thanks.
    Crunching for Team TPU
  17. gdallsk

    gdallsk

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    298 (0.33/day)
    Thanks Received:
    122
    Location:
    Northamptonshire
    Awwwwww yisssssss
     
    15th Warlock says thanks.
  18. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    I searched the thread and he gave the commands to enhance the texture resolution, not to actually set the game resolution :(

    Oh well, I guess I'll just disable surround on my main rig for the moment :(

    Oh, and BTW, thank you gdallsk, I also was able to confirm my Doom beta key :rockout:

    :toast:
     
    gdallsk says thanks.
    Crunching for Team TPU
  19. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    Thanks @Law-II - I am going to try 8 threads and see what happens...
    I imagine I will have to lower mine as well/\
     
    Crunching for Team TPU
  20. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    A bit off topic, but related to the game nevertheless; between my previous post and this post disaster struck:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Was trying to wiggle in a GTX580 to drive the two other monitors while the Titans rendered in SLI to the center monitor due to the widescreen issues when I pulled too hard on one of the hoses in my water cooling loop and it came loose, causing red liquid to spill all over the case and the floor :(

    At least I had unplugged the PSU before starting this thing, now I have to refill my loop :p

    At least I can still play on the 290Xs while test the loop for 24 hrs :(
     
    Crunching for Team TPU
  21. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,530 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,635
    Wow - that sucks...
     
    Crunching for Team TPU
  22. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,761 (0.74/day)
    Thanks Received:
    1,134
    Location:
    Visalia, CA
    I know, at least I'm off tomorrow :p
     
    Crunching for Team TPU
  23. Ferrum Master

    Ferrum Master

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    680 (0.47/day)
    Thanks Received:
    154
    Location:
    Rīga
    At least he has good hair :D, If I recall correctly this was Daikatana epic fail period?

    PS.

    That case looks so cluttered... meh... it could end up more worse...
     
  24. Lopez0101

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    728 (0.28/day)
    Thanks Received:
    102
    Location:
    Overseas
    Yeah, that was a Diakatana ad.
     
  25. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.24/day)
    Thanks Received:
    1,399
    Oops :ohwell: Least you never killed anything. :toast:
     
    15th Warlock says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page