1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

X1950's are not crossfiring

Discussion in 'AMD / ATI' started by accordpower99, Feb 29, 2008.

  1. accordpower99 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    113 (0.05/day)
    Thanks Received:
    1
    When i try to enable crossfire on the x1950's nothing happens, but both seemed to install correctly, i have the CCC 7.5. Please help asap, the power connectors are connected. please help asap thanks guys!
  2. accordpower99 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    113 (0.05/day)
    Thanks Received:
    1
  3. Dr. Spankenstein New Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    1,920 (0.70/day)
    Thanks Received:
    275
    According to the chart, your combo isn't going to work. Only car combos in the colored are going to work.

    Sorry.
  4. accordpower99 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    113 (0.05/day)
    Thanks Received:
    1
    it is in red with the dot.
  5. Dr. Spankenstein New Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    1,920 (0.70/day)
    Thanks Received:
    275
    My bad. I see it now. But "red" signifies that it requires an external cable. (Seems neither of us can read this friggin' chart!)

    I found a thread where someone with your board contacted ATI and ther respose was that you needed to use the internal cable. It was specific for that chipset and a 3400 series card. Don't know if that would apply to you.
  6. MadCow New Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    544 (0.21/day)
    Thanks Received:
    33
    X1950 pros need both interconnect cables. It's pretty obvious isn't it? There are 2 sets of goldfingers on each card.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page