1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

X550 error...

Discussion in 'ATITool Bug Reports' started by Canuto, Jul 9, 2006.

  1. Canuto

    Canuto New Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    2,157 (0.74/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Portugal
    The default frequencies for my gfx car are 400Mhz core and 250Mhz memory but ati tool shows 298Mhz for core and 200Mzh for memory.
  2. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,114 (2.95/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    Then I wouldn't be surprised if you got a purposely underclocked X550. You can try overclocking it yourself, but you'll probably want to get some aftermarket cooling first. But hey, I know almost nothing about X550's. Have fun ;).
  3. Canuto

    Canuto New Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    2,157 (0.74/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Portugal
    Are you sure?

    Then how do i do get the 3D clocks?
  4. POGE

    POGE New Member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    1,724 (0.54/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    In banjo's Goats.
    Nevermind. I dont think they are 2d/3d, but I may be wrong...
  5. Canuto

    Canuto New Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    2,157 (0.74/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Portugal
    Ok thanks anyway

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page