1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

X800 Pro Vivo Mod Help needed

Discussion in 'Graphics Cards' started by gto78, Jan 7, 2007.

  1. gto78 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    55 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Stuart, florida
    I just installed a "refurbished" X800 pro vivo card. It's 256 MB PCI-E version. I've tried just about every possible thing I could find on this and other forums to unlock the 4 extra pipes. The atiflash program said the card was now a 4A50 version, but after rebooting into windows It says its a 5549 card. It says only 12 pipelines, no matter what bios I install. I tried the gigabyte bios, the x800xt bios, and even just modifying the original bios with the hex editor. When using the x800xt bios it defaults to 520/560 (which I have to slow down to 500 to avoid locking up). Even though it overclocks it, I cant figure out how to just get the full 16 pipelines... Please help, its driving me crazy

    Joe
  2. gto78 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    55 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Stuart, florida
    ok, after trying a few other bios files, it appears that the device id doesnt change. It will sometimes change to a different id, but always to a model that is normally only 12 pipelines. I dont know if i need to erase the current bios completely first? Plz help

    JOE
  3. ATIonion New Member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    1,015 (0.36/day)
    Thanks Received:
    0
    post your fuse data with ati tool

    look for "Frogger" he is the xpert in this....
  4. gto78 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    55 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Stuart, florida
    ROM fuse data is 0X80860
  5. gto78 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    55 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Stuart, florida
    this is with the original bin file edited to supposedly unlock all 16 pipelines

    Attached Files:

  6. gto78 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    55 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Stuart, florida
    ok, heres the screenshot of after I did the gigabyte bios mods.

    Attached Files:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page