1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

X800 VIVO Black and White

Discussion in 'Graphics Cards' started by dj_doubled, Sep 23, 2005.

  1. dj_doubled New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi I am running a x800 pro vivo moded to X800 XT PE. When i try to video in my picture is black and white.
    Heres a link to a Photo .

    Drivers are the omega version.
    AMD 2800+ xp
    Asus A7N8X-E Deluxe
    1gig ram
    ...
     
  2. dj_doubled New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    bump
     
  3. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.72/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    Did you try selecting another TV standard?

    -Dan
     
  4. peta01

    peta01 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2005
    Messages:
    387 (0.11/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Prague
    Try to switch to NTSC instead of PAL.
     
  5. dj_doubled New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I did try that and it didnt work, but i got it to work with colours but i still get the chess paterns on the video.
     
  6. Ryosuke New Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    40 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Brossard,Quebec,Canada
    S-video or Composite??? I will Choose composite : :D
     
  7. Darksaber

    Darksaber W1zzard's Sidekick Staff Member

    Joined:
    Jul 8, 2005
    Messages:
    2,675 (0.72/day)
    Thanks Received:
    919
    Location:
    Gmunden, Austria
    this has to do with S-Video in. This happens because the computer does not get all the info it needs. switch to RCA and you will be fine.

    Same thing happened with me and my TV-Out..to my TV. Plugged it in with S-Video with SCART Adapter, got a B&W screen, no matter what I did. Then changed to RCA (Yellow) and it worked fine.

    what source are you trying to feed your Graphic card?

    cheers
    Vahid
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page