1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

y have problem with modification powercolor hd 4670 with gddr4

Discussion in 'AMD / ATI' started by mihgeo, Nov 23, 2010.

  1. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    hi all, y have problem with modification powercolor hd 4670 with gddr4
    I modified the BIOS,y work with rbe-126 and for boot-atiflash 379.
    and command: atiflash -p 0 biosname.rom and (force) atiflash -f -p 0 biosname.rom
    -only change frequency memory and temperature settings.
    ""not work change frequency gpu and voltaje control""why?
    looking at pictures. Original bios first picture, second picture modified BIOS,and last picture after restart-pc,only change frequency memory and temperature settings:confused:

    --The video-card official site powercolor link:
    http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=160#Specification

    --My video card original-bios in zip-archive
     

    Attached Files:

    Last edited: Nov 26, 2010
  2. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    up
     
  3. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,126 (1.76/day)
    Thanks Received:
    790
    Location:
    Clifton Park, NY
    i have no idea what the hell u jus said..


    But just going by the amount of "OMG MY CARD IS DEDDDD D:" threads by screwing with bios. Id say if the bios arent sticking and ur card still works, dont push ur luck
     
  4. Tyrael

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    274 (0.10/day)
    Thanks Received:
    18
    Doing these things will overkill your video card... good luck with that! Its like you are modifying its DNA string...

    Woah... roll the dice...
     
  5. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Why is it so hard to understand:banghead:
    soorry for my poor english.
    my video card workssssssssssssss,is not dead.but your software (rbe-126 and atiflash 379)NOT WORK totally
    Your software could change the frequency-memory signal only and temperature settings.not work for frequency gpu and voltaj change:confused:
    wiew photo:eek:
     
  6. mihgeo New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    up
     
  7. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,075 (2.76/day)
    Thanks Received:
    909
    woot noob thread .

    Anyway you probably bad flashed it and need you need to restore the original bios.
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page