1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Yet again..... more blue screen of deaths

Discussion in 'General Hardware' started by DaMulta, Aug 30, 2007.

  1. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,123 (5.31/day)
    Thanks Received:
    1,456
    Location:
    Oklahoma T-Town
    It appears yet again I have hit another problem...:banghead:

    First of the summer/Machine will not boot resets.

    Change PSU fixes it for 2 weeks back again.

    Change motherbord no fixing/back to old motherboard

    Go water cooling Problem goes away...It appeared the CPU would got to hot on boot.

    Memory keeps dieing/Over and Over

    Change CPU Fixes issue. Only after 3 RMAs and buying a different set of DDR2

    Restarts during downloading and high level of writing on the HDD

    Replaced with Raid-0 problem goes away.


    NOW

    I get a blue screen Randomly Wind202U.sys. It looks like my USB Wi-Fi What the Hell:banghead:

    This could drive a man to buy a PS3 and be done with it...............
     
  2. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.61/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    I would RMA everything, then when you get it back sell it all an start again.. some combinations are just cursed an more trouble than their worth, this seems to be one of them.
     
  3. bassmasta Guest

    maybe your os is corrupt? >.> replace your harddrive and see how that works
     
  4. keakar

    keakar

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    2,376 (0.85/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    just outside of new orleans
    my guess would be a shorted board bleeding off your voltage which causes overheating cpu (due to voltage) and memory fails due to same voltage issues.

    this bleeding short could be taking out your power supply slowly over time so thats why it lasts for 2 weeks before the problem returns.

    this would not be a direct short but a voltage bleed to ground from the board somewhere.

    dont overlook the cpu cooler warping board enough to touch something or get close enough to get a spark. by what you describe, this could be your problem since it took time to show up.
     
  5. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,123 (5.31/day)
    Thanks Received:
    1,456
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Fixed those issues.
     
  6. gR3iF

    gR3iF New Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    1,807 (0.51/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    Hamburg
    on a Fx 62? then it might be overheating under the Heatspreader? Just guessing.
     
  7. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,123 (5.31/day)
    Thanks Received:
    1,456
    Location:
    Oklahoma T-Town
    No the CPU that failed was the X2 3600 65mm
     
  8. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,123 (5.31/day)
    Thanks Received:
    1,456
    Location:
    Oklahoma T-Town
    CAme home for a min and might have found the problem....

    [​IMG]
    Going to re-soder it tonight.
     
  9. k0rn_h0li0 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Messages:
    1,180 (0.41/day)
    Thanks Received:
    46
    Location:
    Hometown CALI, Current WI.
    have you tried doing things one at a time. well at least your computer turns on.

    try using one slot of ram and see if that runs. your cpu should be fine since you rma'd it like gazillion times. see if it loads up try each stick and maybe you might figure out which one works and which one doesn't. did you plug the usb1 and usb2 correctly and don't plug in all the cords just a mouse monitor and keyboard see whats up with that.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page