1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Yet another psu question!

Discussion in 'General Hardware' started by freaksavior, Feb 26, 2007.

  1. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
    another thing! i can go another $20 total is @ 350 w/ 40 rebates and i'm paying another 20 so i am @ 270! is there a better psu for a little more?
     
    Crunching for Team TPU
  2. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
  3. JUDAS3 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    345 (0.12/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    suffolk uk
    i would get him 2gb of ddr2 instead.
     
  4. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
    he wants a new graphics card! is the antec psu any good?
     
    Crunching for Team TPU
  5. JUDAS3 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    345 (0.12/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    suffolk uk
    no s**t sherlock, but he would see better gains than the jump of card hes got, unless he went for the nvidia 8800 gts 380.
     
  6. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
    no offense but could you just answer the question?!? and as for as the card hmm whats going to do better in a nice high end game?good/bad
     
    Crunching for Team TPU
  7. JUDAS3 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    345 (0.12/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    suffolk uk
  8. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
    thought about it, and it would be to much $$ because he would obviously need a new psu. btw you need to fix your system specs, your case says clio a380 and you cpu says 2.8mhz,
     
    Crunching for Team TPU
  9. JUDAS3 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    345 (0.12/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    suffolk uk
  10. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,070 (2.84/day)
    Thanks Received:
    908
    ok, it's done, i bought the stuff, the xt and the psu ktr suggested! thanks for all your help peeps!!!
     
    Last edited: Mar 2, 2007
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page