1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,134 (0.90/day)
    Thanks Received:
    1,044
    I have used this cage with good success: http://www.frozencpu.com/products/1..._CFP53B.html?gclid=CM-XrvajgLsCFclQOgodH3UA1g

    That might be a solution for you.
     
  2. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,187 (3.06/day)
    Thanks Received:
    1,402
    [​IMG]
     
    adulaamin, _JP_, sneekypeet and 2 others say thanks.
  3. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,926 (3.08/day)
    Thanks Received:
    2,652
    Location:
    Oregon
    [​IMG]
     
  4. 87dtna

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    204 (0.11/day)
    Thanks Received:
    44
    Planning on upgrading my case soon for better cable management. I admit I could do better with this case but I figure why bother.

    [​IMG]
     
    cadaveca and _JP_ say thanks.
  5. ypoora1

    ypoora1

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    145 (0.24/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    NL
    So i just tried Sneekypeet's trick again, and this time it didn't totally deform my side panel so i got my case closed at last :D

    [​IMG]
     
  6. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,392 (3.38/day)
    Thanks Received:
    4,231
    I posted this PC that I won @OCN in the TPU WCG Challenge thread, but I wanted to add it here too. Follow the link for more details about the PC and the build log.

    Erakith a Tribute

    [​IMG]

    [​IMG]

    It is currently Folding and Crunching for TPU's respective teams and will occasionally join OCN's teams, too.
     
    T-Bob, Lionheart, adulaamin and 7 others say thanks.
    Crunching for Team TPU
  7. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.75/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA

    Very nice.
     
    theonedub says thanks.
  8. Random Murderer

    Random Murderer The Anti-Midas

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    6,555 (2.14/day)
    Thanks Received:
    1,276
    RIP, Erakith.
    A great tribute and build from a close friend of his to a community that loved him an he loved in return.
     
    theonedub says thanks.
  9. rougal

    rougal

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    117 (0.04/day)
    Thanks Received:
    27
    My 2 years old PC... a bit dusty..
    [​IMG]
     
    cadaveca says thanks.
  10. _JP_

    _JP_

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    2,684 (1.46/day)
    Thanks Received:
    740
    Location:
    Portugal
  11. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,134 (0.90/day)
    Thanks Received:
    1,044
    same box art as my Z77E lol
     
  12. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,134 (0.90/day)
    Thanks Received:
    1,044
    Corsair is an overrated and overpriced brand that a lot of people seem to get into for the eye candy of having a pirate ship on average quality components. Its not a bad brand but theres a lot of people that for their first computer ever pick all corsair components and end up spending a boat load for no reason other than to look like their sponsored (when in fact they are sponsoring corsair ;) )
     
    ypoora1 and GreiverBlade say thanks.
  13. GreiverBlade

    GreiverBlade

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    2,802 (2.59/day)
    Thanks Received:
    2,145
    Location:
    Ovronnaz, Wallis, Switzerland
    indeed xD i have a Z77E4 (box and mobo luckily ... seriously who need a empty box!)

    AND THANKS Vario for your opinion on Corsair ... i love corsair ... when i get a H70 at less than 30$ or a pair of Vengeance LP 1866 2x4gb at 59$... otherwise ... pretty much overrated and overpriced indeed :roll:
     
    ypoora1 and Vario say thanks.
  14. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,134 (0.90/day)
    Thanks Received:
    1,044
    I got my dad a set of 2000 mhz Cas9 1.65 v xms triple channel for his i7 930 (that does 4.3 easily, its a gold chip) and the stuff doesn't do the rated speeds. F-k that shit. I ended up just setting it to 1600 1.5 cas9. My hyper X 1600 runs 2.133 at the STOCK DRAM VOLTAGE!
     
    ypoora1 says thanks.
  15. _JP_

    _JP_

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    2,684 (1.46/day)
    Thanks Received:
    740
    Location:
    Portugal
    I hope mine will do 1866MHz without trouble. :)
     
  16. GreiverBlade

    GreiverBlade

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    2,802 (2.59/day)
    Thanks Received:
    2,145
    Location:
    Ovronnaz, Wallis, Switzerland
    well my i7-920 was doing 4.4 (hyper golden chip?) with 3x2gb Dominator and 3x2gb viper both 1600 (couldn't go higher due to mixed up stick :D but all was stable) now im with 2x4gb Gskill ARES 2133 on my E3 setup i did a little gettho modding i need to find where did i put the pics now :roll:

    found it (GT-9300 pics much better than the UMI X1 but still blurry :D )
    [​IMG]
    [​IMG]
    some plastic coated wire to hold it in place and voila a 140mm in the 5.25" tray right in front of the Macho
    2° to 5° in gain (turbo off and on)
     
    Last edited: Nov 28, 2013
    cadaveca and ypoora1 say thanks.
  17. ypoora1

    ypoora1

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    145 (0.24/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    NL
    Damn, that's some good stuff. I should do that with a 92mm. (i don't have a load of 5,25 bay space left :p)
     
    GreiverBlade says thanks.
  18. GreiverBlade

    GreiverBlade

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    2,802 (2.59/day)
    Thanks Received:
    2,145
    Location:
    Ovronnaz, Wallis, Switzerland
    hehe ... i don't use ODD on that tower and the mesh front is nice still the 4th 5.25" above doesn't have a slot in the front bezel but the 140mm doesn't cover it, i could use a 5.25">3.5"/2.5" for the SSD i zip tied on the side or if i need a 4th HDD without using the 5 slot 3.5" HDD rack that goes above the 3 slot one
     
  19. Vario

    Vario

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    3,134 (0.90/day)
    Thanks Received:
    1,044
    I think he could do 4.4 or better easily. His cooling system sucks. Its an old chenming case with 80mm fans. The CPU cooler is a Coolermaster V8 with the stock fan inside and there is no airflow with the 80mm intakes so it isn't exactly the best setup. He also has his 3.5" HDDs sitting behind the fans blocking them and the fans are some dumb 10 year old sleeve bearing junk. Its a shame because his chip is so nice. I don't rememeber but I think it only needed like 1.2v for 4.2 ghz.

    I have him at 3.8 as a compromise. I am planning on installing a rad grill with some 120mm fans on the side of the case as an intake at some point. Was gonna trade out the stock junk v8 fan for a H100i's fan, which pulls some serious air. My phenom is under a v8 with a h100 fan inside it and it idles at room ambient and never cracks 45*C at 4.0ghz. Coolermaster made an awesome heat sink and then cheaped out on the fan, brilliant move...
     
  20. d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,803 (4.60/day)
    Thanks Received:
    1,323
    swapped to black hose while changing TIM, looks much more sleek and sexy I think!

    (only got 1 pcie sleeved hence the lack of cables)

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    Last edited: Nov 29, 2013
    cadaveca, adulaamin, ypoora1 and 6 others say thanks.
  21. GreiverBlade

    GreiverBlade

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    2,802 (2.59/day)
    Thanks Received:
    2,145
    Location:
    Ovronnaz, Wallis, Switzerland
    well obviously he could do a 4.4 its a 930, if a 920 can do it then a 930 too! and CM V8 not too bad, sad for the Airflow tho ... mine was under my usual HR-02 Macho (no compromise possibly the TOP cooler for this price range) and in the HAF XB

    update my GR One with his 12 fans : silent turbo off, bearable turbo on 30° and less on idle 39°-44° on load (standard gaming) duh too bad i have a E3-1275v2 ahahah with a setup like that i wouldn't mind OC a bit (i can OC a bit but it's less easy, altho more fun, than a i7 K chip)
     
  22. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,231 (2.93/day)
    Thanks Received:
    2,139
    Location:
    Newport Beach, CA
    You have half your PCI-E plugs unplugged?
     
  23. d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,803 (4.60/day)
    Thanks Received:
    1,323
    Its to keep the power levels down.....


    nah I only sleeved 1 pcie cable, so never show the horrid non-sleeved cable
     
  24. RCoon

    RCoon Gaming Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    8,903 (8.06/day)
    Thanks Received:
    5,158
    Location:
    Gypsyland, UK
    Like all those companies that sell cases, put all the components inside, and then don't plug anything in so it looks nice and neat (as opposed to paying a guy who's really good at cable tidying)/
     
    d1nky says thanks.
  25. d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,803 (4.60/day)
    Thanks Received:
    1,323

    im good at it, just was really fed up of sleeving when I sleeved my psu. id rather have an incomplete photo than an ugly one, probably the same reasons the company do!

    but I do agree, if companies are advertising/promoting a pc. it should be complete and its not like they haven't got the money to sleeve, cable tidy etc.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page