1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,491 (3.41/day)
    Thanks Received:
    2,106
    Where's the CF bridge?
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,795 (13.19/day)
    Thanks Received:
    14,174
    Damn that's why they aren't working!:banghead: Haha just kidding, I took the picture right after I put the 2nd card in.
     
  3. Devlish New Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Nice

    Look Guys i have Lian-Li Tyr PC-X2000 and Swiftech H20 Apex and Asus Extreme Rampage and
    4870 X2 *2
    And i have a problem with installing the water cooling with this items?
    any one can help ?!?!?
     
  4. Lordbollo

    Lordbollo New Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    58 (0.03/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Melbourne, Australia
    Well Since I'm new here thought I'd post mine

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  5. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,619 (6.94/day)
    Thanks Received:
    6,141
    I say take this question over here, add a few pictures if possible. I bet the group will have a ton of helpful tips for you!
     
  6. kyle2020 Guest

    @ Lordbollo:

    A Silverstone TJ-07 and no watercooling?! BLASPHEMY! :laugh:

    Epic system specs, gorgeous case, your onto a winner there! :D

    Im getting a 260 + a cosmos soon, so i might be able to update my pictures on here ;)
     
  7. Lordbollo

    Lordbollo New Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    58 (0.03/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Melbourne, Australia
    Yeah I know, no watercooling but I have all ways thought that electrical components and water do not mix. Also approx 3 times a year I pack up my computer and drive from melbourne to adelaide (approx 800km\500miles) so I can catch up with mates like triprift. So water cooling would be a problem.
    I looked at getting a cosmos s case (was real close between it and the tj-o7). Ended up with the tj because i thought it would handle the travelling better, but the cosmos was by far the better looking case.
    Congrats on the 260 though as one of my mates waz will tell ya they rock hard. He has a
    24" samsung that does 1920x1200 (245t I think) and it plays his games brilliantly.
     
  8. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,982 (3.13/day)
    Thanks Received:
    1,752
    Location:
    PA, USA
    Awesome specs Lordbollo! :D
    And my followup...

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    And lastly the piece that keeps the whole system together!~

    [​IMG]

    22 as of this last June.
     
  9. Arkilae

    Arkilae New Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    12 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Some extremely sexy cases and configurations so far. Unfortunately my case is in horrible shape at the moment and I cannot show it to due being completely embarassed by it.
     
  10. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.78/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Come on it cant be worse than mine :laugh:

    [​IMG]
     
  11. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.37/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    :respect:MOTHER FRACK

    That is all

    I swear this is one of the best threads ever!!
     
  12. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.37/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    That is what this thread is about. Just look at the first post lol......:toast:
     
  13. lilkiduno New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    477 (0.20/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Kansas City, Ks
    Damulta how much increase do you see with the third video card? i have ben thinkin about getting a third 9800GTX+ to add to my rig, but right now im happy with dual. seeing as how your running triple (what looks to be 9800GTX's ,not sure tho) i was woundering how much of i an improvement i would see. My current rig is running on a Q6600, 780i FTW, 4 GB of Corsair Dominator 1066MHz, with a corsair 750.

    from what i understand o will ned to pull the PSU and replace it with the corsair 1000 watter. but how much proformance will i see to spend $450+?
     
  14. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.85/day)
    Thanks Received:
    247
    My half-bit retarded desk... I am living in a house built in the 1900s so... yeah.. walls look like shit... and I am not gonna fix em. ;-p
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Its winter, my hands get cackled n crap... thats what the lotion is there for... So don't even think about it. :cool:
     
  15. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.37/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Not 450 dollars for 4 of them not worth it going from 2. But it does run very well.

    Like I have said, you get to play with the control panel a little more. The newer drivers maybe better tho. I have not ran 3 on them, and I seen the 260 scale very very well with 3 cards.
     
  16. Jake_HT New Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    NB Canada
  17. lilkiduno New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    477 (0.20/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Kansas City, Ks
    well im asking because the $200 on the card and ~$250 on a new 100 watt PSU. from what i have read you need a 1000 watt PSU to power triple 9800GTX+'s right now im running dual 9800GTX's on a 750 watt PSU. and with my upgrade (if i do decide to) i would like to stick with corsair for the PSU
     
  18. Benno New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    65 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Tasmania, Australia
    Just a Dell case. Nothing spectacular. With a side of kit kat and scissors, topped with SSBB and the nunchuck :p
    [​IMG]
     
  19. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.37/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Which corsair? Yes i really do need a 1k to do it, but the corsair might cut the cheese, and maybe not.

    I had to split up the rails to really get it to work on the 1k correctly.....
     
  20. Whilhelm

    Whilhelm New Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    844 (0.28/day)
    Thanks Received:
    203
    Location:
    Barrie, Canada.
    My PC as of right now. :)

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  21. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,263 (5.15/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida
    Your right Damulta not every system is pretty all the time

    [​IMG]

    [​IMG]

    this masterpeice is called i havent gotten off my ass in 2 weeks to get it to start :)
     
    Thrackan says thanks.
  22. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,619 (6.94/day)
    Thanks Received:
    6,141
    Hey Sol tell me the res is going to be moved at some point to eliminate that kink please?!?!?!?!
     
  23. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.37/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    It's better than having a 12 or more foot long water loop because you didn't care at the time LOL........
     
  24. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.58/day)
    Thanks Received:
    656
    I'm so sorry, really, I didn't mean to!

    ...but I laughed:D
     
  25. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,263 (5.15/day)
    Thanks Received:
    3,600
    Location:
    Florida
    yes thats not were the rez is going the rez is going to float on a metal bracket in front of the window the bracket will be suspended by the stability bar running above were the rez is hanging now
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Share This Page