1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. mAfia_boy

    mAfia_boy New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    36 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    The Underverse
  2. jlewis02 New Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    773 (0.26/day)
    Thanks Received:
    95
    Here is mine till I figure out what color I want to paint it.
    [​IMG]
  3. ste2425

    ste2425

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,382 (1.50/day)
    Thanks Received:
    368
    Location:
    Huddersfield, uk
  4. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,981 (3.26/day)
    Thanks Received:
    1,751
    Location:
    PA, USA
  5. theorw

    theorw New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    771 (0.30/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Athens GREECE
    Here is my haf!
    I ll post it @the gallery when i add my 2nd 5770!
    [​IMG]
    [​IMG]
  6. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.79/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    My pc is in a old MSI full tower at the moment

    Just whilst I finish up on the sunbeam, which just got painted today, high gloss black paint heh, designed for cars but what the hell, looks amazing like a lacquer where it dried smooth.
  7. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,475 (3.53/day)
    Thanks Received:
    2,103
    This is My PC ATM:

    [​IMG]


    It needs some cleaning and some new tubing
  8. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,049 (4.67/day)
    Thanks Received:
    1,369
  9. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    @mlee

    nice, is that the obsidian case? when i l/c my 280's im gonna need a bigger case, and i been drooling over the obsidian.
  10. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,475 (3.53/day)
    Thanks Received:
    2,103
    went back to Microcenter today. Was at the 30 day 100% refund, no questions asked. Figured I'd get 100% value for it now rather than try to sell it used in 4 months(aka GTX 300's)

    time to change the system specs :(

    Yup the Obisidian does it all. Full 120.3 up top with room below for another 120.2, heck even a 140.1 on the rear if your crazy enough. It was well worth the $230 I paid at Microcenter a few months ago.
  11. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    hmm. yes it does look smaller than i thought it would be. im planning on running 4 seperate loops. doesnt look to have enough 5.25 bays for what i had planned. i hate to buy a nice case like that and cut it up as soon as i open it. i may have to revise my loops, and put the 2 gpus on one loop. somehow i need to mount 3 360 rads, and a dual bay thermaltake 120 pump/res/rad. and find room for pumps resevoirs and tubing, lol. maybe i should just get the obsidian for my system and use this thermaltake to house all my l/c components.
  12. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,475 (3.53/day)
    Thanks Received:
    2,103
    Damn dude, 3 360 rads internally? can it be done with an 'over the counter' case?
  13. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.79/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    Just huge one huge res for all of them, get 1 or 2 bitching pumps and do some intelligent splitting and you can save a lot of space :D
  14. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    lmao, right now i only have 2 of them on a loop, one on a rad box and one with a homemade mount on the side.

    [​IMG]
  15. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.79/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    Well you get round to doing it do a P-log, I'd love to help/watch it get done :D
  16. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,515 (13.50/day)
    Thanks Received:
    13,918
    Threw in my new PSU, put some Scythe 88cfm Slipstream fans on the radiator (they are awesome) and I've got my gnome slave tending my overclockings.

    With flash:
    [​IMG]
    That 238 number in the lower right of the picture is how much watts my system uses at idle. Not too shabby for overclocked with two 5850's. :D In the upper left of the picture there is snow out the window. Too much for my liking.


    without:
    [​IMG]
    Last edited: Dec 13, 2009
  17. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.65/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    mlee & erocker

    Your rigs are amazing! :respect:
  18. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    yes, very nice
  19. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.75/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    man, why is my whorerig so shabby? damn thermaltake shark:laugh:
  20. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,008 (4.93/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    I haven't seen your rig lately but last time i saw it i didn't think it looked bad. When i get my new board/PSU/CPU :laugh: i will have to post some pics of mine
    Crunching for Team TPU
  21. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    lets see the new sli rig
  22. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.75/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    my rig isnt too cool. its top is totally scratched, thru the metal box. buddys spilled liquids against its front several time. the front led ist long dead, but i can rewire it if i like to.
    i can see nearly no interior if my case, due to the damn mesh, i wanted, because it can breathe better. sadly, its nearly as loud, as no case :laugh:

    i might need a professional paintjob. anodizing or powdercoating would also be cool... but expensive:shadedshu

    EDIT: i also got a new sli to show... may ready the camera the days... doenst look to special. just like its ever been there ;-)
  23. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,008 (4.93/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    I think it is time to get a new case bro.. Also i want to see the SLI :p
    You will see the SLI rig when it is running again..Unless your talking about the P4 :laugh: i already posted pics of that not long ago.
    Crunching for Team TPU
  24. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.59/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    the prettiest lookin rig doesnt always win @ velvet. @ pos no i musta missed that bro been following your progress thru the sli hack thread.
  25. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.75/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    that would somehow feel like im a traitor. no i cant do that so simple... this rig has lived worse times with me, and i cant simply... exchange it for another:eek:
    you will see the sli, but the bottom card needs the accelero, i just dont know, how to stick on non glueing ramsinks... i need a cheap and reversible method, to mount the spreader to the ram and the mosfets:)


    i just can peen around, regarding my unbeatable rad size :D
    phenom 2 nearly passive, oced? possible. ;-)

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Share This Page