1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. Rebelstar

    Rebelstar New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    71 (0.04/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Minsk, Belarus
  2. Reventon

    Reventon New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    2,106 (0.97/day)
    Thanks Received:
    149
    Location:
    Sarasota, FL
    I'm really considering a tri-screen setup for my new rig. That setup looks so nice.
     
  3. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (7.91/day)
    Thanks Received:
    3,778
    DonInKansas says thanks.
  4. wolf

    wolf Performance Enthusiast

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    5,547 (1.94/day)
    Thanks Received:
    847
    mmmm quad SLi 480's.. *drool* w/cin' the lot must be an epic mission of heat dissipation.
     
  5. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.49/day)
    Thanks Received:
    656
  6. mlee49

    mlee49

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    8,499 (3.24/day)
    Thanks Received:
    2,107
    Sony 820 STR, 770W of 7.1 Channel goodness.
     
  7. fitipaldi

    fitipaldi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    The one and only - EKWB!:rockout:
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    Yeah yeah...let's forget water color... :D:rolleyes:
    I was hoping for red but insted got yelow/purple coolord water. :mad:
    UV katodes are missing and sidefan with UV LEDs. -so wather would glow.:wtf:
    PS: sorry for crapy pic(N95 with broken lens). I siriusly need to get camera..

    So what do you think? What would you change?
     
  8. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.68/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    That looks great, I think a darker red would be nice for the tubing. It's a bit pinkish, not my favorite, very clean and neat rig though :toast:
     
    fitipaldi says thanks.
  9. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    That's a great rig you got there!!!:)

    As CP said though, i'm not liking the pinkish color.
     
    fitipaldi says thanks.
  10. fitipaldi

    fitipaldi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Tnx.:)
    I was hoping for dark red. This kinda red -->:mad:
    And around tubing green Anti-Kink Smartcoils.

    I try green next time.:D
     
  11. DrOctopus

    DrOctopus New Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    81 (0.04/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Melbourne, Australia
    Mock Up - This pc is obviously not finished. I just wanted to see how things looked/check everything fits etc..
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    I'm having some serious bad luck with this thing, currently in the process of RMA'n the motherboard (for the second time) and the vertex ssd...
     
    Soylent Joe and Rebelstar say thanks.
  12. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,345 (7.54/day)
    Thanks Received:
    7,832
  13. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    MSI actually makes some quality boards. Asus and Gigabyte are definitely some of the best though.(and EVGA)
     
  14. fitipaldi

    fitipaldi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Bad a$$, clean rig DrOctopus!
    Too bad for RMA thow.
     
  15. DrOctopus

    DrOctopus New Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    81 (0.04/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Melbourne, Australia
    @mailman - Yeah, i realize that now but i often use their cheaper boards for builds that i do for friends etc and they have all been a breeze to setup with no problems whatsoever. Definitely going to avoid there higher end boards now though......

    @fiti - Ty. Edit: Good job on that clean external rad setup btw!
     
    Last edited: Sep 14, 2010
  16. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    My Blue cold cathodes arrived and i don't have a transparent side panel.:(

    I'll probably just install them in my system anyways.
     
  17. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,225 (1.94/day)
    Thanks Received:
    449
    Location:
    Northampton,UK
    complete view of my new parts which is in my system specs:
    [​IMG]
     
  18. fitipaldi

    fitipaldi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    You culd tidy cables more.:)
    Btw, haw are you happy with CPU and Integrated Graphics?

    @DrOctopus, tnx. =)
     
  19. Mr. Strawberry New Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    34 (0.02/day)
    Thanks Received:
    32
    Location:
    isle of wight
  20. Soylent Joe

    Soylent Joe New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3,408 (1.62/day)
    Thanks Received:
    680
    Location:
    Brunswick, GA
    Could someone please tell me if there's a way to remove or ghost out the sleep button in Windows 7? I tried searching for an answer but I was only getting people's problems related to sleep. I want to completely remove the option. I've already disabled system sleep after X amount of minutes.
     
  21. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,214 (1.46/day)
    Thanks Received:
    592
    disable hybrid sleep
     
    Soylent Joe says thanks.
  22. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,225 (1.94/day)
    Thanks Received:
    449
    Location:
    Northampton,UK
    Yeah i could but the case is rubbish for cable management and no i wasn't happy with the IGPU,i was using a 5750 but that died on me so now i am using a GTX 460.
     
  23. IamEzio

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    141 (0.09/day)
    Thanks Received:
    74
    Location:
    Israel
    Here Is Mine CM690 II PLUS :p


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]


    Now I need to Change that crapy 9500GT to GTX460 :D
     
  24. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    2,020 (1.09/day)
    Thanks Received:
    537
    I'm surprised that the 400W psu you have in there isn't cooking itself at full noise your system is dragging around 445W out of it


    @ IamEzio Is that a plastic coated wire tie i see holding that 4/8 pins cable (naughty naughty ) use a plastic zip tie
     
    Last edited: Sep 16, 2010
  25. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.36/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    how do you come up with 445w, thats insane lol

    the cpu uses 100w at the most

    the gpu isnt a day over 200w, and thats overclocked

    then there is 100w for all the other stuff

    and that 400w corsair is pretty good and can take more than 400w
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (2 members and 3 guests)

khemist, barnaba8

Share This Page