1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.29/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I could but I would wonder if I could get a brand new copy... I'll have a looksie :)
     
  2. grunt_408

    grunt_408

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    2,027 (0.77/day)
    Thanks Received:
    488
    Location:
    Australia
    Yeah brand new sealed and cheap
     
  3. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.29/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I've noticed there's a few there selling codes from Steam that they have bundled with ATI cards... Find that a bit cheeky really...

    I've found one for £16, but that came from India.. I'm half wondering if it's worth just waiting for something to turn up in retail shops :(
     
  4. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.11/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    grunt_408 says thanks.
  5. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,909 (3.50/day)
    Thanks Received:
    4,390
    Crunching for Team TPU
  6. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.09/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    Yes, sir it is :)
     
  7. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    yeah....its going in there somehow :wtf:

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 29, 2011
    grunt_408 and DanishDevil say thanks.
  8. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.29/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Just dont use a hammer to try and fit it in!! :)
     
  9. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.09/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    That's gonna be a bit of a challenge!
     
  10. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    i want it to be standing in the front, remove both hd cages, make a cut in dvd cage thingie, make custom mmounts for the rad, and voila
     
  11. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (5.83/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    They do carry rad brackets to hold them in places like that.
     
  12. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.29/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I look forward to seeing the new setup :D
     
  13. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
  14. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (5.83/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    (FIH) The Don says thanks.
  15. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,909 (3.50/day)
    Thanks Received:
    4,390
  16. grunt_408

    grunt_408

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    2,027 (0.77/day)
    Thanks Received:
    488
    Location:
    Australia
    The Benq is the best as it is a 2ms screen. The Acer is very close to it and the Dell is lucky last. I like the Acer for its thin bezel though.
     
    t_ski says thanks.
  17. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,909 (3.50/day)
    Thanks Received:
    4,390
    Crunching for Team TPU
  18. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.09/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    How should I mount my radiator?

    A:

    [​IMG]

    or B:

    [​IMG]

    Cooling CPU only, res/pump combo will be in the middle two 5.25" bays.
     
    PopcornMachine says thanks.
  19. ..'Ant'..

    ..'Ant'.. New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    294 (0.12/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    █♣█
    Corsair H100 just came in today! :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    specks, Igorius, Soylent Joe and 4 others say thanks.
  20. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.11/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
  21. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.83/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    Well I like A, with the hoses over in the cabling area. Just curious about where the fan configuration. Is there a case fan above the radiator, or will is there room to put fans below it later?

    Looks very nice. Surprised you have room for the radiator and the fans.
     
    DanishDevil says thanks.
  22. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.09/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    H100 looks pretty slick!

    Top fans are ghosted under the top mesh of the 600T. Still deciding whether they're going to be intake or exhaust, though. My GTX 570 does put out a decent amount of heat, but it's not like my 2500K at 4GHz is going to be hard for that rad to cool.
     
  23. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,793 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,627
    DanishDevil says thanks.
  24. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,043 (1.39/day)
    Thanks Received:
    686
    Yep all 650d's or 600t models and up will be able to support 2 radiators + 4 fans (H100)
     
    Last edited: Jul 30, 2011
  25. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.09/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    That's absolutely false. With my 600T, I had to buy a super thin radiator, and I won't be able to push/pull either. I'll post pictures later with proof.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (2 members and 5 guests)

Random Murderer, THE_EGG

Share This Page