1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,225 (3.00/day)
    Thanks Received:
    2,131
    Location:
    Newport Beach, CA
    keruvino, specks, BrooksyX and 2 others say thanks.
  2. BrooksyX

    BrooksyX

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3,947 (1.53/day)
    Thanks Received:
    569
    Nice DD. Thats a pretty sweet looking rig!
     
  3. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,170 (4.40/day)
    Thanks Received:
    7,414
    Location:
    Edmonton, Alberta
    I have those mems and that board, nice combo, those two.

    Those are 6-8-6-24 sticks? If so, you should try 2133 MHz 9-10-9-28 @ 1.5v...;)
     
  4. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.54/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
  5. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.78/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    Very clean. The tubes on the right definitely better way to go.

    Oh, and the white tubing in the storm trooper is very cool. :cool:
     
  6. ..'Ant'..

    ..'Ant'.. New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    294 (0.12/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    █♣█
    Its appolish.
     
  7. specks

    specks New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    441 (0.31/day)
    Thanks Received:
    88
    Looks good but how are they when it comes to performance and noise?
     
  8. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Here's mine for a minute.... Should have the other one sorted within a few weeks, maybe less :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. computertechy

    computertechy New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    828 (0.26/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    UK, Brighton
    me liky the Tower 21!
     
    phill says thanks.
  10. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I wish it was bigger if I'm honest!! :lol:

    I cant wait to get the other one setup and finished :) That I hope will fit on the other side of the desk...... At least I hope it does!! :lol:
     
  11. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.41/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    3x30" delly's?

    oh yeah im jelly on your delly's
     
    phill says thanks.
  12. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    3 30" Dells :) Models are 3008WFP, middle one is revision A02 and the end two are A06. I love them :D But its a bit weird looking at 90" of screen so close... I think I'm going to have to get some USB extension cables to connect up to the mouse and keyboard so I can play near the wall when my house mate moves out!

    I can even put up the surround sound then as well :D
     
  13. computertechy

    computertechy New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    828 (0.26/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    UK, Brighton

    can i replace your house mate please?

    no-homo btw :laugh:
     
    phill says thanks.
  14. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well she'll be moving whenever she can find a place :) It might cost a bit to get to work and back for you tho!! :lol:

    On the plus side though, I do have a home network with 16 ports to fill :D
     
    computertechy says thanks.
  15. computertechy

    computertechy New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    828 (0.26/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    UK, Brighton
    live in brighton but work in london. Im use to travelling, if they didnt invent rumble strips i wouldnt be here talking to you :laugh:
     
  16. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well I think I'm about an hour and a half from Brighton and a bit more from London!! :lol:

    Rumble strips?? :wtf:
     
  17. ..'Ant'..

    ..'Ant'.. New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    294 (0.12/day)
    Thanks Received:
    163
    Location:
    █♣█
    They are very quiet actually but they do not push much air at stock speeds, So i modded them be retching the sensor so they run at full speed all the time and they are quiet.
     
  18. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.78/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    My god man! What exactly is your graphics config and what frame rates do you get? :eek:
     
  19. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well I bought these mate :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    I've only got two of them in there at the moment but with the highest screen settings and all of the eye candy turned up, I'm hitting at least 60FPS but that's at 7680 x 1600 with Ultra settings and 8 x QSCAA or whatever its call turned on.
    I havent overclocked either card yet, so there's still more to give I believe. I'm running for a CPU an i7 920 @ 4.42Ghz which is my 24.7 speed. I havent bothered trying for higher speeds yet as this is just right and I honestly cant be bothered with messing about with re-starts and crashes!! :)

    This is the slowest PC... My other build is a 762 and that'll have at least 3 GPU's in it but then I am unsure just what next year will bring as I will be upgrading then I think :)
     
  20. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.78/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    60FPS at that res is fantastic! :pimp:

    I wouldn't bother overclocking. My experience is rather limited but I'm not sure it matters as much in mult-card setups. More interesting to put the 3rd card in and see what happens. But then it's not my power bill. :laugh:
     
  21. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well that was just with Dirt 2, I havent tried other games like Left 4 Dead (1 or 2) yet or any of the others I have bought recently. I've got to try and get GTA 4 installed because I've still not opened it up and I had that about a year ago!! :lol:

    Well to be honest, overclocking the CPU seemed to make more of a difference than anything else but that said I think 4.4Ghz for an i7 isnt bad at all :) I did think about going for a SB setup but then they dont have full 16x lanes like this does and so seemed a bit of a waste since I've had these two i7 rigs for nearly two years now and I've hardly used them!!

    I am very much interested in seeing the third card go in, so as soon as the few bits I have on order come through, I'll be getting that running and seeing just how fast that 920 D0 can go :)

    Saying that, my electric usage which this system isnt too bad considering all the crap stuffed in this case! :lol:
    With 2 server SAS drives, 2 Velcoraptors (150Gb) a 1.5Tb Sammy for saves and whatever else along with 8 38mm thick Scythe Kraze 3000 fans on each of the quad rads and another 6 Yate Loon 88CFM fans cooling the motherboard loop and Adaptec 5405 and fan controller and the pumps etc, I think so far at most the rig as pulled 815W from the socket... I have no idea what that means the actual rig is using but who cares??

    My electric bill a month is working out to less than £25 a month and whilst I'm guessing it gonna go up eventually, I'm really not bothered!! :D
     
  22. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.78/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    I wouldn't bother going to SB just yet if you've got a bloomfield at 4.4GHz.

    Let us know when you get the 3rd card going.

    Congrats on a monster system! :D
     
    phill says thanks.
  23. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.27/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well when I have my other EVGA Classified 762 working with the water cooling loop, I'll be throwing the three of them in :D

    This EVGA Classified 759 will hold two of them but the 762 will hold possibly three or four of them because I want it to be the dogs nuts when it runs games across the screens. I don't want slow downs or issues :D

    The only uprade I'm looking at is the 8 core 16 thread CPU's that might be out next year.. Then it'll be a case of if it can hit 5Ghz then I might consider it :D

    Thank you for the kind words :) I'm getting to grips with taking video footage of games or replys, so if there's anyway I can put some videos up to show please let me know :D
    Also any games anyone has an interest in please say and I'll do my best to get them installed :D
     
  24. lonewolf

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    79 (0.04/day)
    Thanks Received:
    21
    here is mine as I was cutting up the case to make the radiator work.
    [​IMG][/IMG]
     
    _JP_ and [H]@RD5TUFF say thanks.
  25. specks

    specks New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    441 (0.31/day)
    Thanks Received:
    88
    Guess thats the compromise of performance for looks. Are they PWM?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Share This Page