1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,612 (4.18/day)
    Thanks Received:
    4,581
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    All three you have are screwed liked mine. See how they are rejected. Look at the fsb and the rated fsb. Also look on the left beside freq. It shows your actual speed which is right but beside that it shows the fsb and multi. IF you multiply them together you would get twice the speed the proc is running. The fsb needs to show half what cpu-z is reporting. Like in my case it should be 200 not 400. Now I ran it on my A7n8x system, which has the same amount of mem, Same cpu speed and same chipset. Only difference is the Asus system is running an actual xp 3200+ where the Nf7-2 system is running a xp-m oced to xp3200+ speeds. The overclock may have something to do with it. Here's a screenshot of the A7n8x system. Notice the fsb speeds.


    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  2. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.24/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I do apologise, I thought that they where successfull!! Liars!!

    Well I'll keep an eye out for it when I submit anything again... I thought it was just fine??

    Oh well, I hope to get a few more validated as I've just managed to get my 762 board running and as its nearly midnight, I think I should get to bed as I've gotta be up for a 15 hour day tomorrow and a 12 hour shift during that... ugh.... Something to look forward to when I get home at least :D

    I'll try and post up a few pics tomorrow night if I can :D
     
  3. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,612 (4.18/day)
    Thanks Received:
    4,581
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Now The last one I posted was successful. Now where the procs you where testing ided in the bios for what they where? I know on my nf7-s system the bios ided the proc as unkown @ 2.2 ghz and my A7n8x system has a actual xp 3200 so it was able to id the chip. That must be what is throwing cpu-z off.
     
    Crunching for Team TPU
  4. BabySky New Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Here's my rig

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 8, 2012
  5. MGF Derp

    MGF Derp

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    170 (0.12/day)
    Thanks Received:
    53
    Location:
    Michigan Tech
    Oo skeleton, very nice
     
  6. THE_EGG

    THE_EGG

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    1,741 (1.31/day)
    Thanks Received:
    632
    Location:
    Brisbane QLD, Australia
  7. specks

    specks New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    441 (0.27/day)
    Thanks Received:
    88
    That skeleton is very nice. I like it. Compressed air should take care of the dust.


    But why underclock?
     
  8. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,305 (0.74/day)
    Thanks Received:
    371
    Location:
    Oulu, Finland
    Seems he has Intel SpeedStep enabled which throttles down the CPU when full power is not needed.
     
  9. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,418 (6.34/day)
    Thanks Received:
    4,495
    Location:
    Youngstown, OH
    Why not keep it enabled? No sense of turning it off on a Sandy Bridge system as you overclock through Turbo anyways. Also some boards if you disable power saving it won't overclock anyways, really doubt thats the case on his UD5 though.
     
  10. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.24/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I have three CPU's..

    XP 2500
    XP 2600
    XP 2800

    I thought they worked but I was wrong...
     
  11. GC_PaNzerFIN

    GC_PaNzerFIN

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    542 (0.26/day)
    Thanks Received:
    564
    Location:
    Finland
    Got more power today. Corsair sure has amazing warranty and they ship you replacement first if you ask kindly. AX750 started coil whining like nuts after a year quiet use and Corsair granted RMA.

    Crossing fingers that the replacement doesn't squeal like a mouse out of the box :D

    [​IMG]
     
  12. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (0.99/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    BabySky, it also looks like you may be running your RAM in single channel unless it's being reported wrongly.
     
  13. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,305 (0.74/day)
    Thanks Received:
    371
    Location:
    Oulu, Finland
    Go my new Samsung 40" LCD TV today :D :)

    [​IMG]
    [​IMG]

    Here it is with old 24" LCD monitor as comparison
    [​IMG]
     
  14. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    3,030 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,277
  15. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    4,111 (2.83/day)
    Thanks Received:
    2,842
    Location:
    Mexico
    [​IMG]


    Thanks Paulieg :rockout:
     

    Attached Files:

    ThE_MaD_ShOt says thanks.
    Crunching for Team TPU
  16. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,496 (0.77/day)
    Thanks Received:
    501
    Location:
    canada
    ITS ALIVE!!!!!
    [​IMG]
     
    SaiZo, _JP_, brandonwh64 and 10 others say thanks.
  17. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,612 (4.18/day)
    Thanks Received:
    4,581
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    swwweett!
     
    Crunching for Team TPU
  18. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.24/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
  19. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,496 (0.77/day)
    Thanks Received:
    501
    Location:
    canada
    My main rig is wating on a new psu. the main 12v rail is done. It died over night i guess thats a good thing. I hope nothing else is trashed.
     
  20. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,612 (4.18/day)
    Thanks Received:
    4,581
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    My server awaiting me to put back together. Borrowed the case for my win98se build. Oh and it's based on a Kt7a raid with a xp 2400+ and 1.5 gb of mem and win xp pro.

    [​IMG]
     
    phill says thanks.
    Crunching for Team TPU
  21. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,516 (1.20/day)
    Thanks Received:
    756
    nice! I've been thinking of building a media server so my roommate can watch movies on his comp from my collection without my main rig's hdd being busy all the time lol, and so we can both offload our songs and movies to another rig. however, HDD prices are still too high >.<
     
    ThE_MaD_ShOt says thanks.
  22. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,612 (4.18/day)
    Thanks Received:
    4,581
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Having a server is nice. As you can see with mine it doesn't need to be anything super fast or anything. Hell you can build a server for next to nothing. Used parts can be your friend.

    Mine does double duty due to the fact my wife does photo editing and I backup her files to one of the drives in the server. I also use it as a media server.
     
    Crunching for Team TPU
  23. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    Playing around with my new Dual LCD stand and my second Acer LED 23". :D

    [​IMG]

    Pardon the crappy picture. It would seem my next purchase should be a new camera. :shadedshu
     
    Crunching for Team TPU
  24. Thrackan

    Thrackan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    3,482 (1.40/day)
    Thanks Received:
    656
    Lol, can't read the sign :p
     
  25. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    Yeah, my camera kinda sucks. :shadedshu
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page