1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,493 (0.80/day)
    Thanks Received:
    500
    Location:
    canada
    fans @ 5100rpm playing dota2 @ 65 deg air coming out the back fine^^
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    40,465 (12.52/day)
    Thanks Received:
    15,154
    New parts coming in today... Looking forward to the new mobo and cpu, not looking forward to my watercooling can o' worms...
     
  3. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,955 (9.08/day)
    Thanks Received:
    6,434
    Location:
    Chatsworth, GA
    Suppose to be getting an SSD today but it will be shipped to dave tomorrow.
     
    Crunching for Team TPU
  4. Soylent Joe

    Soylent Joe New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3,408 (1.56/day)
    Thanks Received:
    680
    Location:
    Brunswick, GA
    Installed the 670 and cleaned up a little bit today. Doing a fresh install right now to try to combat some issue that have been plaguing me for months.
    [​IMG]

    I contacted Gigabyte to try to get some help but they didn't show any interest, they just instructed me to do basic troubleshooting and then an RMA. If I had another 1155 board I'd RMA, but fuck having a 50lb white doorstop for two months while I wait for shipping and their processing.
     
    NHKS, TRWOV, MT Alex and 7 others say thanks.
  5. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    6,034 (3.08/day)
    Thanks Received:
    2,724
    Location:
    Oregon
    Good looking case
     
  6. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    6,602 (3.50/day)
    Thanks Received:
    1,581
    Location:
    Jakarta, Indonesia
  7. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    6,034 (3.08/day)
    Thanks Received:
    2,724
    Location:
    Oregon
    Last edited: Aug 29, 2012
    TRWOV and cadaveca say thanks.
  8. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,493 (0.80/day)
    Thanks Received:
    500
    Location:
    canada
    got xfire back up and running works great in guild wars 2 and arma 2 has stop bsod on me.

    [​IMG]
     
    Jetster, [Ion], MT Alex and 1 other person say thanks.
  9. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,254 (1.43/day)
    Thanks Received:
    614
    What was the problem?
     
  10. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,995 (11.07/day)
    Thanks Received:
    10,304
    needed more zip ties
     
  11. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.41/day)
    Thanks Received:
    2,987
    Location:
    some AF base
    [​IMG]

    The old school is up and running again...
     
  12. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,688 (6.18/day)
    Thanks Received:
    2,724
    Location:
    Seattle, WA
    Crunching for Team TPU
  13. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.41/day)
    Thanks Received:
    2,987
    Location:
    some AF base
    free desk, but its not that bad.
     
  14. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    3,015 (2.08/day)
    Thanks Received:
    1,264
  15. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    90% finished :rockout:

    Before -

    [​IMG]

    After -

    [​IMG]

    Before -

    [​IMG]

    After -

    [​IMG]

    Before -

    [​IMG]

    After -

    [​IMG]

    Random -

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    There's some tidying to do and neatening up before I'm happy with it :)
     
    PopcornMachine, TRWOV, Aquinus and 2 others say thanks.
  16. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.25/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    I'd say it looks damn good already :D

    What are you planning to cool/use with it??
     
  17. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    Thanks, it was on a fully Intel Burn test stable 5.3Ghz before I started tarting it up but I'm thinking of either going Ivy Bridge is getting an AMD chip chilly again.

    Still trying to figure out who modded the damn thing, pretty certain it's a Gray Mole unit.
     
  18. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.25/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    What chip where you using to hit 5.3Ghz?? Sounds like you might wanna use that one!! :D

    I'm unsure of these Ivy Bridge chips.. I've no idea what models are ok and what ones are too hot to touch!!

    I did have a phase unit a long time ago but I never used it very often. I went back to water cooling afterwards as it was a lot easier and for the things I did I could get away with Dice or something now :D
     
  19. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    Crap, it was a 2500k, did x55 multiplier ;)

    All Ivy's are hot but that makes no difference with a phase unit :D
     
  20. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.25/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Ah right :D That makes a little more sense :D

    I see some people run them at fast speeds but I'm still not sure if I should stick with a 2600k or something if I'm just gaming...??

    What Ivy CPU would you go for??
     
  21. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    If you 2600k is at 4.8Ghz+ then there's no point in making the move to Ivy, unless you want PCIEX 3.0 support?

    I would go for a 3750k :D

    And unlike Sandy bridge, Ivy Bridge actually has voltage scaling with the cold!!!
     
    phill says thanks.
  22. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.25/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well at the moment I have an i7 920 @ 4.6Ghz (well technically two I guess...) but as I'm giving them away and I have a 2600k here that's not doing anything but that'll do 5.2Ghz I wondered about using that...

    The thing is I use Eyefinity and I was wondering what is best to do.. I have 3 3Gb GTX 580's at the moment but they are going away to our two boys and one to my friend so I will be able to upgrade from those to something else.. I was thinking about the 7970 3Gb or even a 6Gb or even the 670 4Gb or even the 680 4Gb... I game with 3 30" Dell panels (7680 x 1600) but I've been told to hold out a little more and change those to TV panels as the refresh rate and res will be higher etc is better and I wouldn't get ghosting... (I couldn't see any myself) but I'm not sure what is best to do...

    Any thoughts?? I was quite tempted to just hold out completely until the Octo cores came out and get one of them instead....
    Any pointers?? :)
     
  23. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    Check ANY review of the GTX 680/7970 and you'll see that the higher the resolution the more the 7970 pulls ahead of the GTX 680 so at 3x 1600p the 7970 will decimate a GTX 680.

    I have no mobo or CPU so give me a 920 :D
     
  24. phill

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    357 (0.25/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    Bridgwater, Somerset
    Well I was wondering simply because the 7970 has more ram to start off and that the 4Gb 6xx versions are touching £500 for one card where I can nearly get two 7970's for that...
    I know there's a few people that rave about the 680 and rightly so they are an amazing card, but I'm after something that'll work well at the big res, not 1080P or anything less....

    Well I have two EVGA Classified boards each with golden 920's in and 6Gb of ram to give to our boys, each with a 3Gb EVGA 580 GTX in too...

    I need to upgrade it, but I wanna make a big jump in performance....
     
  25. antuk15

    antuk15

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    407 (0.26/day)
    Thanks Received:
    138
    They're lucky boys!
     
    [Ion] and phill say thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Share This Page