1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Your PC ATM

Discussion in 'Cases, Modding & Electronics' started by DaMulta, Jul 7, 2008.

  1. kyle2020 Guest

    Prebuilt arciks? ;)
     
  2. Jaffakeik

    Jaffakeik

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,608 (1.20/day)
    Thanks Received:
    191
    Location:
    Northampton,UK
    yes i bought it in bundle 3in1 overclocked package
     
  3. Assassin48 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    3,450 (1.55/day)
    Thanks Received:
    515
    Location:
    95350
    heres mine
    its a little messy but it gets the job done
    [​IMG]
     
    mlee49 and Binge say thanks.
  4. Jaffakeik

    Jaffakeik

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,608 (1.20/day)
    Thanks Received:
    191
    Location:
    Northampton,UK
    looks big u dont se case?
     
  5. Assassin48 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    3,450 (1.55/day)
    Thanks Received:
    515
    Location:
    95350
    i have a stacker 830 but was doing some cable management so i removed everything out of it and decided to do a dice run
     
  6. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.10/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    i dont have a spare one right now.
     
  7. ChaoticAtmosphere

    ChaoticAtmosphere

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,215 (1.00/day)
    Thanks Received:
    1,606
    Location:
    Look up. Look way up.
  8. n0tiert

    n0tiert

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    925 (0.39/day)
    Thanks Received:
    404
    Location:
    Frankfurt/Main - Germany
    Nope,

    rig is watercooled check my project log

    :rockout:
     
  9. theorw

    theorw New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    771 (0.29/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Athens GREECE
    Yesterday morning i was bored to death and i also had 2 cm fans lying around so i found something to do with them.I added them to my Mushasi.I turned out to be great and a couple of degrees lower!The only bad thing is that i had to hung!! the pdb from the top in order to hold the added weight!
    http://img.techpowerup.org/090530/DSC01248.jpg
    http://img.techpowerup.org/090530/DSC01245.jpg
    http://img.techpowerup.org/090530/DSC01244.jpg
    http://img.techpowerup.org/090530/DSC01249.jpg
    http://img.techpowerup.org/090530/DSC01247.jpg
    http://img.techpowerup.org/090530/t.jpg
     
  10. CyberDruid

    CyberDruid New Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    2,888 (1.10/day)
    Thanks Received:
    1,100
    Location:
    On top of a mountain
    It's mine now...

    I had to take the Girl Child's Pink Waterputer away. She was getting out of hand. Momma don't let Poppa spank her butt so instead Poppa's got a Pink Waterputer in lock down.

    It's been in a cubby hole in the Girl's desk so I kind of forgot how it looked...that whole period of time was a blur...too many long days and nights.

    [​IMG]
    Temporily mine
     
  11. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (5.77/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Awwww! Her puter is gone!!! Well it's a sexy thing non the less!!!
     
  12. theorw

    theorw New Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    771 (0.29/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Athens GREECE
  13. Soylent Joe

    Soylent Joe New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3,408 (1.70/day)
    Thanks Received:
    680
    Location:
    Brunswick, GA
    Here's my PC that I use, an Acer Aspire AX3200. It's not bad, just limits what you can upgrade and such. I would have taken a picture of the inside, but I haven't changed andthing, so there's not much to see. Also attached are a couple pics of my new gaming build ATM. I had some problems with the built-in fan controller, that's why cables are strung out everywhere. I have a mobo and heatsink, but no CPU, that's why the mobo isn't in it.
     
    Last edited: Jul 20, 2010
  14. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.91/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Just finished up the loop ....

    [​IMG]

    [​IMG]

    Radiator right now is the weakest link but it's working ok. No mods done to the case itself.
     
    phill says thanks.
  15. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (5.77/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    lookin' good man! now hows the temps? That's what important!!!

    :toast:

    What about the rad!?? It's not like your waiting on someone to finish his build are you!? :roll:
     
    JrRacinFan says thanks.
  16. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.91/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    LMAO ....

    Actually yes I am waiting **shakes fist**

    Temps are fine, linpack load @ 4Ghz is 53-55C. Before on stock it was like 70C :eek: Also it was a b*tch to fill without a fill port :p
     
  17. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (5.77/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Sweet!!!! Glad to see the decrease in temps!

    Wave that fist anymore.... Lets see how fast I get it done!....
     
    JrRacinFan says thanks.
  18. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.91/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    :respect:

    Sorry mastah ... I be a good b*tch I promise :p
     
  19. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.10/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    hey Shaun, looks good bro, if you would only clean up your cables, that'll be one sick rig :D.

    Tip, all you need is to buy another fitting, screw it on the top and by corresponding tubing and run it to an accessible point in the case. See below, here is mine :toast:

    If you look at the pic, my case has a little sliding compartment up top. I removed the compartment and just left the sliding cover. I ran a line up there and when I fill it I just remove the cap, fill it and cap it when done. Filling was never easier :D

    [​IMG]
     
  20. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.69/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    No video card again :mad:
    [​IMG]
     
  21. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.45/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    Silverstone Fortress I'm working at right now. Nowhere from being finished, but looks nicely clean till now, no? :)
    [​IMG]
     
  22. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    You don't have like an HD2600 or something like that laying around?
    Even I have an HD2600XT or an X1800GTO laying in my closet. (Although they are both up for sale...)
     
  23. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.69/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    No I don't.. The onboard HD 3300 plays TF2 and L4D fine at 1920x1080 so I'm good. I'm just gonna wait for the HD 5000's, definitely not buying gefuck again.
     
  24. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,668 (6.88/day)
    Thanks Received:
    6,179
    So how is the Hammer treating you? Looks like it fits that board a bit better than my DFI, less ram restriction anyways.
     
  25. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.45/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    It was a pain to install it, its huge and it barely has enough clearance between the sidepanel and it, tight fit.

    Other than that, its a pretty good cooler, keeps the E8400 on reasonable temps with lowest fan speeds.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (1 member and 6 guests)

Black.Raven

Share This Page