• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Search results

  1. L

    Help My Fps !!!

    so you rekon my cpu is bottle necking, hmmm i cant really do anything then 2 fix it
  2. L

    Help My Fps !!!

    i did stress test, got 81.7, i never see that figure for average at least, goes crazy from 40fps-70 with a config on lowest/shittest graphics out !
  3. L

    Help My Fps !!!

    1: whats orthos 2: I'd say your proc's to blame for some of the performance drop. meaning ? 3:i didnt back it up, yeah its in dual channel mode, 4: i didnt play bots until i got capped first time ever since i got cable, and yeah so its the first time..
  4. L

    Help My Fps !!!

    nope never, when i put bots im down to 25fps with 9 other bots, online i can have 20 players and still average a 40 fps, and no were near as laggy with bots.... i would have though with bots = less lag, no i used the x850 downgrade flash that comes with it, driver wise the newest one makes no...
  5. L

    Help My Fps !!!

    ok, just re flashed back, and noticed something very strange, i still have 16pipelins ?!?! thought it downgraded my clocks from x850 xt to now x850 pro, but my pipelines stayed the same ! p.s cs source 9 bots de_dust2 was getting as low as 25 fps, but wen i play online i dont even get that...
  6. L

    Help My Fps !!!

    i cant download it atm because im capped, but thank u so much for helping me mate, you dont have to help me your not obliged to, so i thank you for that, im going to re flash to stock right now, and re post what happens ok :)
  7. L

    Help My Fps !!!

    i know mate im about to cry ! yes im running agp8x, i went to bois but couldnt find agp aparture size, on idle in autumn its 35 load it hits 50 max, i scored 6000 in 3d mark 05, and im not sure if thats before i flashed it or not, and this was a while back 6-8months ago:rockout: EDIT = WENT...
  8. L

    Help My Fps !!!

    tryed all that, nothing worked , new rig it is O.o
  9. L

    Help My Fps !!!

    hmmm ill try cat 6.2 p.s will get back to you
  10. L

    Help My Fps !!!

    try that didnt work :( !!!
  11. L

    Help My Fps !!!

    just tried it, no change !
  12. L

    Help My Fps !!!

    GUYS, could it be my psu, though i looked at x850 minium requirements and u need 350w i got 400w , but made in china no name brand, any ideas on that ????
  13. L

    Help My Fps !!!

    re installed dx9c nothing changed O . o
  14. L

    Help My Fps !!!

    ahh i think i need a new comp ! :shadedshu :shadedshu :shadedshu :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
  15. L

    Help My Fps !!!

    yep just did now no difference omggggggggggg:banghead: :banghead: :banghead:
  16. L

    Help My Fps !!!

    yes warcraft 3 i average 50 fps over the internet
  17. L

    Help My Fps !!!

    turned of hdr, made no differnce it actually made it worse, wen i put it bak on my fps gained abit, as for only installing the driver did that made only a small significance regarding my fps,:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
  18. L

    Help My Fps !!!

    how do i turn of hdr ?
  19. L

    Help My Fps !!!

    dropped everything still no difference !
  20. L

    Help My Fps !!!

    yeah i did ! then i unstalled it and installed zone alarm, but now i re installed nod32, even if i uninstall nod32 makes no diff, unless i reformat ?
  21. L

    Help My Fps !!!

    ahhh im using xp proffsional, taking out the battery k ill do it now !
  22. L

    Help My Fps !!!

    hey mate i did a re installation of the drivers no difference, i down clocked it to a x850xt still no difference just got worse, im down to 35 fps and i payed $400 for this b*tch! i cant get into my bios because someone locked it and i dont know who did :@ im so pissed of u dont understand...
  23. L

    Help My Fps !!!

    maybe voltage is a problem, yes i reformatted put latest drivers, how do i increase the voltage i have no idea .... and used the x850 stock for about 4months, no its has a zalman copper fan (upgraded) ... wat do u mean Maybe you have a bad quad pipe on die...which would be why it'd be a...
  24. L

    Help My Fps !!!

    OMG !! guys im going to go crazy i have an x850 pro vivo his, 256mb agp card, i have flashed it to 16pipes modded it to a x850 xt pe card, running @ 540 and 590 mhz perfect YET ON SOURCE IM ONLY GETTING 50-70FPS i should be averaging at least 80fps, be4 i reformatted i was hitting 105fps, now i...