• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Search results

  1. S

    Weird hard drive problem...

    Ripper3, Thank you for the quick reply. SpeedFan reported the following after an online analysis of S.M.A.R.T. results: NOTE : your hard disk has 1 pending sectors. Those are sectors that couldn't be properly read and that the hard disk logic is waiting for a write operation to try to...
  2. S

    Weird hard drive problem...

    Hello everyone, I hope someone can help with advice for this strange problem I'm experiencing right now. I have a desktop system with 4 hard drives inside (you can never have too much storage). Everything has been working flawlessly for a long time, until recently: one of my hard drives...
  3. S

    Zalman FS-v7 VGA Cooler On X850

    My VF-900 is incredible. I was getting 68-70C idling on stock cooling and fan set on Auto with my X1800XL. After about a week of testing, I monitored temps and am now getting 42-44C idling!!! I find it extremely quiet, even with the fan set to full speed. I couldn't be happier with this purchase.
  4. S

    Strange issue with monitor and x1800xl

    Thanks, I'll give DRDNA's approach a chance - regarding refresh rates, I've tried 85, 75, 72 and 60Hz. This made no difference whatsoever.
  5. S

    Strange issue with monitor and x1800xl

    Hello all, I'm having this strange issue which is driving me crazy and I'm unable to resolve it. I purchased last year 2 standard VGA LCD monitors, 17", which I intend to use for an audio studio. They both have VGA connectors only. They're the OEM kind, re-branded by "Altech" - they don't...
  6. S

    x1800xl artifacting at stock speeds

    sounds good. i'll take pics today and bring them to work tomorrow - i'm currently up the mountains in costa rica where internet is an alien technology :)
  7. S

    x1800xl artifacting at stock speeds

    good stuff. i just purchased the vf900-led online on ebay (brand new of course). i'll be happy to test that out :) thanks for the suggestions!
  8. S

    x1800xl artifacting at stock speeds

    thanks for showing love :) the airflow in my system might not be the best, that i'll give you. i've got the CPU fan, a 120mm on the back blowing out and a smaller fan on the side blowing in - but that one's disconnected because it's way too noisy. the weirdest part is these artifacts only...
  9. S

    x1800xl artifacting at stock speeds

    ok fine :(
  10. S

    x1800xl artifacting at stock speeds

    hello all, i'm relatively new to the forums. i just downloaded ATItool 0.26 and i'm running with catalyst 6.11 for some reason, when i run the scan for artifacts function, i get 3-5 pixels at 74ºC in a matter of 30 secs. however my games run perfectly without the slightest signs of...
  11. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    well, there doesn't seem to be any kind of better solution. thanks. i'm gonna try that
  12. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    i did lower the AGP speed and it didn't do anything. i'll look for the omega drivers. thank you. i'll post the outcome of this experiment soon
  13. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    no... none of the driver updates (hyperion, catalyst, motherboard, etc) worked... the WEIRD part is this stupid video card was working JUST FINE before trying to update the drivers! so no, it's not possible that the video card is bad... is it?
  14. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    amd athlon64 3000+ 512mb 400mhz kingston ram 200gb hard disk msi k8m800 motherboard dvd burner on one bay, cd burner on the other winxp pro (no sp2) -------------- what are hyperion drivers and where can i find them?
  15. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    what other sys specs do you need? also, i don't think the power supply is giving me the problem. theoretically i could try unplugging both my cd drives to try, but i doubt that would help
  16. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    thank you for your input here's my irq list: as you can see, it looks fine. i uninstalled the driver again, since i just can't boot into windows properly. also, in safe mode, my driver doesn't appear on display properties > settings > advanced > adapter... that is, it doesn't show up...
  17. S

    connect3d radeon 9550 256MB problem

    hello. i sit here, broken-hearted. tried everything but it only farted. i bought about 6 months ago a connect3d radeon 9550 256MB. yes i know, it was cheap ($70ish). and ever since i bought it, i've been having major problems. i'm gonna try to be as specific as i can. first of all, here...