• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Search results

  1. 1BadMoJoe

    Damaged a part small black resistor/transistor/mosfet on my GTX560Ti

    I see in the red circle...a sot-23/to-236ab possibly a Traditional transistor; n-Metal-Oxide Semiconductor Field Effect Transistor? Each voltage phase or channel uses one choke, two or three transistors (or a single integrated circuit replacing these transistors-example>DrMOS), one or more...
  2. 1BadMoJoe

    X800 fuses data for unlocking

    I having a bit of difficultly learning proper skills needed to make advanced modifications to video cards. How does one go about finding out what parts are located on the video card. I need to solder on a new part ( B28 ), I'll order the part from from an electronic part supplier aka...
  3. 1BadMoJoe

    X800 fuses data for unlocking

    X800 missing part question, located on PCB B28 ? < A piece fell off my x800xt ( B28 ) left edge of top from VDD blue pencil < When video card is powered; the fan spins up but it gives me a black screen with an error that power plug was not connected, which in fact it is properly plugged in...
  4. 1BadMoJoe

    Socket Pin Burnout Returns to Haunt LGA1155?

    Tick in the tack Intel release cycle, Sandy Bridge has excellent architecture features to build upon further product developments, I'm just not excited to hop in an soon to be unsupported 11xx CPU architecture migrating to 20xx pin. How many years did socket seven and 775 last? 1366 didn't...
  5. 1BadMoJoe

    Socket Pin Burnout Returns to Haunt LGA1155?

    WELL...I haven't received a sample product from a manufacture...YET, I can only imagine if I did receive one I would treat it like a Ferrari, built to be driven HARD and FAST. I am sure the fortunate few whom do receive an "engineering sample" have developed the skills necessary to create the...
  6. 1BadMoJoe

    Radeon X800 Voltmods

    X800 missing part question, located on PCB B28 ? < A piece fell off my x800xt ( B28 ) left edge of top from VDD blue pencil < When video card is powered; the fan spins up but it gives me a black screen with an error that power plug was not connected, which in fact it is properly plugged in...
  7. 1BadMoJoe

    HD4870 X2 clocks stay at 507 gpu 500 memory

    underclocked stock 2D settings were the problem Yes the underclocked energy efficent stock settings of 507MHz will throw everyone for a loop. I noticed the same exact problem, I also thought I had a bummer of a card. Using windows XP 32bit I then came across RBE http://www.techpowerup.com/rbe/...
  8. 1BadMoJoe

    HD4870 X2 clocks stay at 507 gpu 500 memory

    Everything is fine 507 is the normal stock setting.:slap: First test the card with monitoring software (ie MSI afterburner) during use in an 3D application (ie 3D mark01) wait for the end of program. Go to afterburner software monitoring chart and you should see the clock bump up to 3d...
  9. 1BadMoJoe

    x800xt Missing part information request

    inductor?
  10. 1BadMoJoe

    HD4870 X2 clocks stay at 507 gpu 500 memory

    I used RBE in a windows xp 32bit operating system to adjust the bios clocks and fan control. I need a way to adjust the bios fan profile to run cooler due to the fact fan controler is not properly set to temprature of memory chips but on the coolest side of GPUs'. While I was there I...
  11. 1BadMoJoe

    x800xt Missing part information request

    Hello, I have a problem with my x800xt video card, on boot up I get an error that the power plug is not pluged in (it is fact pluged in). After doing a visual inspection and some going over pictures of a PCB I noticed I have a missing part on the back of the PCB located at PCB tag B28...
  12. 1BadMoJoe

    AtiTool level of detail - Settings > Driver Tweaks

    Hello I'm using AtiTool 0.26, Am I the only one whom noticed Level Of Detail regardless if its set at -10.0 or +10.0 does not work. Settings > Driver Tweaks or is there something I'm missing? I am using a Radeon X600se pci-e. Whereas RivaTuner has no option to use this funtion on ATI cards and...
  13. 1BadMoJoe

    ATITool 0.26 Release Discussion

    Hello I'm using AtiTool 0.26, Am I the only one whom noticed Level Of Detail regardless if its set at -10.0 or +10.0 does not work. Settings > Driver Tweaks or is there something I'm missing? I am using a Radeon X600se pci-e. Whereas RivaTuner has no option to use this funtion on ATI cards and...
  14. 1BadMoJoe

    Do I Have Raid 0

    I am quite sure that your Raid0 is set up due to the speeds above. We will do some more looking to double check, Left click on windows Start button > Left click on Control Panel > Left click on Hardware and Sound > Find Device Manager and Left click on it, this will bring forth Device Manager as...
  15. 1BadMoJoe

    HD4770 and fan speed

    Yes you are right in how I was looking at the charts. Have you tried useing the look up table with any success? Mentioning that you perfer your modified graph, in post 3 right side, it appears the settings in the lookup table appear in relationship graph as follows. The last three...
  16. 1BadMoJoe

    Do I Have Raid 0

    Good news Carl, you're not using Matrix 8.9.1023 don't use it. First lets see if all the space is available on your drives. Left click start button > Left click Control Pane l> Left click System and security > lower right of screen Left click on Create and format hard partitions > If a new...
  17. 1BadMoJoe

    Do I Have Raid 0

    Which Intel Maxtrix Storage Manager version do you have???Is it the one flashed into bios with your updated chipset at the same time, or is it the one you loaded into windows after win install. As far as the samsung drives> go to their website and list here the specs. from them like sustained...
  18. 1BadMoJoe

    Signature distribution thread

    Read the above...and see if flashing your bios is an idea for you.... useing a 32bit Operating System
  19. 1BadMoJoe

    HD4770 and fan speed

    Ok I see in your above post #3 in your attached pictures the left one with the modified bios fan settings...the lower third of the picture left side. The only thing refering to 56% is Spin Up Cycle(%) 56 .............. my two cents ........... Tmin50 Tmax86 (%)30 or use the set up...
  20. 1BadMoJoe

    3rd party chipset/mosfit heatsinks for Asus Rampage II Gene?

    No I remember keeping a glanceing look at load prime95, 3dmark06, folding@home, something that was really stressing system. They were nothing I was concerned about as I was focused on CPU temps with stock fan pushing +80'C@+4Ghz. The NB/SB have a heat pipe in with the setup, it works well. If...
  21. 1BadMoJoe

    3rd party chipset/mosfit heatsinks for Asus Rampage II Gene?

    As of right now ... I turned everything back to stock mode as I'm upgradeing from Winxp to Win7 and reconfiguring my hard drives to raid0/1 and reinstaling a load of software as I type. On the LCD poster (1)CPU32 (2)NB53 (3)SB53 (4)MB38 as I have LCD poster set bios to read temps. Don't worry...
  22. 1BadMoJoe

    Danamics LMX - Second Generation Liquid Metal Cooler reviews

    Don't let the DANGEROUS stuff inside leak.....as it will explode...its a (un)known fact. But for the price...water coolering is a better option.
  23. 1BadMoJoe

    4ghz HT unstable... Why?

    Run memtest+86 first for a few hours or overnight if it passes kick your cpu vcore up 1.4v lower uncore vtt 1.35 leave memory volts where they are at and leave cpu options ALL on. You are nowhere near having to worry about turning any of the CPU options off exept for heat output(HT) and most...
  24. 1BadMoJoe

    3rd party chipset/mosfit heatsinks for Asus Rampage II Gene?

    Hello, I have an ASUS Rampage II (GENE) v2.xx Motherboard... What exactly are you wanting to do and why? Are you referring to a CPU cooler recommendation...Or are you talking about the North bridge and South bridge interconnected heat-pipe cooler...>>or the red/black ROG heat-sink attached to...
  25. 1BadMoJoe

    HD4770 and fan speed

    Hello, I would say that the temperature observed in the CCC dial is a different sensor than the one that controls fan input function. I also noticed this same behavior, as there are separate temperature sensors ?diodes? for GPU, gpu display i/o, shader i/o and in my case the one that is the...