• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Search results

  1. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Now I can't boot. In BIOS I can't select the Seagate as boot... It is still to Intel 0. Edit: when I select ahci I can select Seagate, but I think rst won't work. Edit2: yeaaaaaaaaaaaahhhh!!! I deleted the previously created raid drive, and I successfully enabled the acceleration! I hope my...
  2. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Because of I tried to install an old version of drivers my system doesn't boot up anymore... Even in basic mode. If I put the new driver through Ubuntu can I solve the problem?
  3. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Will I loose my data on the hard drive?
  4. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Intel core i5 2500k.
  5. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    I haven't this option.. I have ACPI HPET Table already enabled in Advanced\ACPI Configuration.
  6. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    I'm on windows 8. I don't think the problem is in the is or drivers. I think that because also in optrom I can't enable it. It seems a BIOS problem.... Maybe the option is hidden like a ninja. :D What motherboard do you have? If you have the my same one, you can help me with uefi settings.
  7. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Same problems...
  8. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Maybe I haven't. Where I can download them?
  9. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    I can't understand. What windows rst software? What is OptROM? EDIT: ok, I understand what you were saying. The problem is the first, in the Intel software, I can't find the option to enable this f****** acceleration... I'm going mad for this, that's strange!
  10. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Same problem... here are the screens. https://plus.google.com/u/0/100060334947230355034/posts/PfYX2hyH6Gn
  11. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    I will try to connect first the Barracuda that is SATA2. Maybe is this the problem... maybe. EDIT: same problem, even with both drives connected through Sata2. Should I update the bios?
  12. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Yeah, I've this error: "there are no accelerated disks/volumes to display" I read online that I can change the link of my SATA ports to solve the problem... One guy when linked SSD and HD through SATA2 ports, solved the problem. But Samsung 830 is a SATA3. Maybe I've to connect the Seagate...
  13. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    I'm already in RAID, not AHCI. Now I look better in the BIOS for the RST... EDIT: I can't find this option. I enabled the Rapid Start Technology, but I can't find the Rapid Storage Technology option... I updated the motherboard two months ago, maybe I've to update it? EDIT2: After I press...
  14. P

    Can't enable RST, but already in RAID.

    Hi, I've a problem that I can't solve alone. After a lot of problems I found the way to set in RAID mode my SSD (Samsung 830 64GB) and my primary HD (Seagate Barracuda 1TB). The Hard Drive is partitioned in two, one little partition to the system, the other one for documents and programs...