1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

0.4 gpu-z detect 5850 clocks incorrectly?

Discussion in 'GPU-Z' started by darckhart, Mar 27, 2010.

  1. darckhart New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    screen of v0.3.8 vs 0.4.0. hope the attachment works.
     

    Attached Files:

  2. jellyrole

    jellyrole

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    1,040 (0.38/day)
    Thanks Received:
    220
    Location:
    Manhattan
    2D clocks maybe?
     
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,544 (3.60/day)
    Thanks Received:
    15,658
    what about 0.3.9?
     
    10 Year Member at TPU
  4. darckhart New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    nah it gets those correctly under sensor tab 157/300. but the default clock reported by v0.4.0 should be 725 like it says in v0.3.8
     
  5. darckhart New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hm same detection problem in v0.3.9
     
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,544 (3.60/day)
    Thanks Received:
    15,658
    so it's a 0.3.9 problem ?

    probably caused by •Fix for incorrect default clocks on HD 5000 Series
     
    10 Year Member at TPU
  7. newfellow New Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    314 (0.12/day)
    Thanks Received:
    17
    hmm, same here..

    [​IMG]

    Although this is OC'd, but actual default 725/1000 shows 400/1000. Hmm, looking the BIOS here.
    Clock Info 00: 725/1000
    Clock Info 01: 157/300
    Clock Info 02: 550/900
    Clock Info 03: 400/900
    Clock Info 04: 400/1000
    Clock Info 05: 550/1000
    Clock Info 06: 157/300
    (by RBE v1.24)
     
  8. bitemarks666 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    30 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    same for me on 0.3.9 and 0.4.0 default clocks show as 400MHz, I also submitted a bug report for it
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)