1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

2x2 Adapters after BIOS flashing - how can i remove it?

Discussion in 'Graphics Cards' started by ZazzY, Apr 10, 2006.

  1. ZazzY New Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hey people :)

    I've just flashed my X850XT to an PE edition BIOS... Everything works fine and the clocks are okay!

    The only problem is that it finds some adapters that isent there - if iremove them from Device Manager they pop up again at reboot! Maybe it didnt remove the old bios on flashing or what could it be? :)

    Screenshot: http://peecee.dk/?id=35118&noresize=yes

    ZazzY
     
    Last edited: Apr 10, 2006
    10 Year Member at TPU
  2. dolf New Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    2,058 (0.46/day)
    Thanks Received:
    30
    Probably your X850XT is not VIVO. You have flashed with X850XT PE BIOS which always has VIVO feature turned ON. If it is the case open your X850XT PE BIOS with RaBit 1.7 or newer and uncheck the VIVO support in the Video section of the program. Save the new BIOS and flash with it ;) .
     
    10 Year Member at TPU
  3. Thermopylae_480

    Thermopylae_480

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    3,651 (0.83/day)
    Thanks Received:
    400
    Location:
    Little Rock Arkansas, United States
    I couldn't agree more ;) .
     
    10 Year Member at TPU
  4. ZazzY New Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Thx guys - that worked perfectly :)
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)