1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

5400+ Black editon 77.00 after promo code

Discussion in 'Hot Deals' started by trt740, Aug 12, 2008.

  1. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,938 (2.88/day)
    Thanks Received:
    1,113
  2. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,499 (1.55/day)
    Thanks Received:
    1,046
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    to make it even more sweet add that 500G Hitachi for $50 more or get that HP 2 GB usb drive for free from the combo deals.
     
    10 Year Member at TPU
  3. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,351 (0.69/day)
    Thanks Received:
    250
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Wow, one guy on there got 3.5GHz, and claims 3.6-3.7GHz...:rolleyes:
     
  4. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,499 (1.55/day)
    Thanks Received:
    1,046
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    probably BS.
     
    10 Year Member at TPU
  5. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,938 (2.88/day)
    Thanks Received:
    1,113
    maybe but I hit 3.6ghz on my old 6000+ for benching.
     
    10 Year Member at TPU
  6. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,499 (1.55/day)
    Thanks Received:
    1,046
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    F3 stepping are highly capable, I too accidentally booted at 3.5 ghz on my F3 5600. But G2 steppings are rare to go that high, but who knows might be possible.
     
    10 Year Member at TPU
  7. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,351 (0.69/day)
    Thanks Received:
    250
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Yea, I can see only the best G2's hitting close to 3.5GHz, but 3.6-3.7...Yea right.
     
  8. cdawall

    cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    23,204 (6.24/day)
    Thanks Received:
    4,574
    Location:
    Houston
    i posted @4ghz under water with my 5000BE it got to the windows loading screen and restarted though

    and lets not mention volts lol
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)