1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

5970 Not Able to Dual Screen properly

Discussion in 'AMD / ATI' started by Aceman.au, Jul 9, 2010.

  1. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,535 (0.51/day)
    Thanks Received:
    86
    Recently upgraded to CCC 10.6 + Driver etc etc... Now on my old drivers I could use 2 screens with game on one and movie on another, Now I can't any solutions?
     
  2. Timonthy New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    170 (0.07/day)
    Thanks Received:
    40
    Whats wrong though?
    Does it not detect the other monitor at all?
     
  3. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,535 (0.51/day)
    Thanks Received:
    86
    Yes it does but I cant run two things at once on the two screens... Game on one, movie on the other, wont work
     
  4. Timonthy New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    170 (0.07/day)
    Thanks Received:
    40
    I think you set the two screen as one huge monitor. Just use the Windows dialog and set the second monitor as extended and mark one as the primary display.
     
  5. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,535 (0.51/day)
    Thanks Received:
    86
    Thats the thing... Its already set up like that
     
  6. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,241 (10.34/day)
    Thanks Received:
    12,480
    Location:
    Australalalalalaia.
    'it wont work' is too little information, no one can help you with that. either give accurate descriptions, or post screenshots/photos of the problem.
     
    10 Year Member at TPU
  7. Timonthy New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    170 (0.07/day)
    Thanks Received:
    40
    ^+1 on Mussels.
    Your descriptions are pretty vague. Are games running in 3840*1080?
     
  8. Aceman.au

    Aceman.au

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    1,535 (0.51/day)
    Thanks Received:
    86
    No my games run on my main screen @ 1920x1080 on HDMI 23 inch and the other 1680x1050 on DVi 22 inch
     
  9. computertechy

    computertechy

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    833 (0.22/day)
    Thanks Received:
    188
    Location:
    UK, Brighton
    easiest solution.....downgrade.

    im not able to test for you as my 5970 is fooked. But i know i could do it with 10.3/4/5
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)