• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

6850 how to restore original bios HELP!! PLZZ

Status
Not open for further replies.

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#1
Hi am new at this i never knew that you could change the bios signature for a radeon card . So just today i try to do this . search for my original bios.rom save it into flash drive also my computer . Then i search here in techpowerup for 6870 bios signature an i load it into method 1 as the computer restarted the graphic card doesn't seem to come up , it is just searching for signal . So now am getting worried . So what i did now is disconnected the HDMI cable from my 6850 sapphire an connected the HDMI cable to my motherboard internal graphic card. My computer seem to boot up normally everything seem find . But now how do i restore my sapphire 6850 card to the original bios that i had before an i saved ?
 
Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
#2
You'll need another video card. Onboard will work. Keep the card in and boot up like normal, using the second card for a display. Go to whatever you'd normally use to flash the BIOS and make sure you select the correct card. Restore the backup BIOS and reboot.
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#3
You'll need another video card. Onboard will work. Keep the card in and boot up like normal, using the second card for a display. Go to whatever you'd normally use to flash the BIOS and make sure you select the correct card. Restore the backup BIOS and reboot.
Thanks right now am using the onboard but when i search for the adapter it doesn't appear in the ATI Win Flash when i search for the adapter. So what do you suggest me to do ?
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#4
Thanks right now am using the onboard but when i search for the adapter it doesn't appear in the ATI Win Flash when i search for the adapter. So what do you suggest me to do ?
Hi

**If you are able to access windows with a spare vga card or onboard vga/igp; Uninstall any AMD drivers for the vga card before the flash process**


Create a bootable flash drive
go here http://files.extremeoverclocking.com/browse.php?c=21

Download - HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 & Windows 98 System Files

click Primary Download unzip the files to a folder on your HDD; make sure your USB Memory stick is attached to your PC; open HP USB Disk

Storage Format Tool v2.1.8 ; select Creat a DOS startup disk/ select: using DOS system files located at: (these are the files you have just downloaded): browse to the files in win98boot; then start the process.

Download latest version of ATIFlash
here - http://www.techpowerup.com/downloads/2166/ATIFlash_3.99.html Edit updated link

copy atiflash and [#bios name#].bin to the usb flash drives root directory

Set the motherboard bios to boot from usb *press F8 during boot; select from boot menu if option is avalable; this should boot to a win98 dos prompt

Type at the dos prompt - dir to veiw the content of the flash drive

Type at the dos prompt; atiflash -ai 1 [see if adapter is at this address and is recognised]

Type at the dos prompt; atiflash -unlockrom 0 to unlock the gpu in adapter 0 [Note: 0 is the primary card PCIe slot one & 1 is the secondary PCIe slot two][*may be required] [Note: when booting from onboard vga / igp also = primary position 0]

Type at the dos prompt; atiflash -f -p 1 [#name of bios#].bin [Note: 0 is the primary card PCIe slot one & 1 is the secondary PCIe slot two] [Note: when booting from onboard vga / igp also = primary position 0]

reboot once finished and remove the flash drive

reinstall AMD Catalyst Drivers

Note: if using a dual bios card Do Not flash the card while switch is in position two

Edit: Welcome to TPU

atb (all the best)

Law-II
 
Last edited:

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#5
Hi

**If you are able to access windows with a spare vga card or onboard vga/igp; Uninstall any AMD drivers for the vga card before the flash process**


Create a bootable flash drive
go here http://files.extremeoverclocking.com/browse.php?c=21

Download - HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 & Windows 98 System Files

click Primary Download unzip the files to a folder on your HDD; make sure your USB Memory stick is attached to your PC; open HP USB Disk

Storage Format Tool v2.1.8 ; select Creat a DOS startup disk/ select: using DOS system files located at: (these are the files you have just downloaded): browse to the files in win98boot; then start the process.

Download latest version of ATIFlash
here - http://www.techpowerup.com/downloads/2166/ATIFlash_3.99.html Edit updated link

copy atiflash and [#bios name#].bin to the usb flash drives root directory

Set the motherboard bios to boot from usb *press F8 during boot; select from boot menu if option is avalable; this should boot to a win98 dos prompt

Type at the dos prompt - dir to veiw the content of the flash drive

Type at the dos prompt; atiflash -ai 1 [see if adapter is at this address and is recognised]

Type at the dos prompt; atiflash -unlockrom 0 to unlock the gpu in adapter 0 [Note: 0 is the primary card PCIe slot one & 1 is the secondary PCIe slot two][*may be required] [Note: when booting from onboard vga / igp also = primary position 0]

Type at the dos prompt; atiflash -f -p 1 [#name of bios#].bin [Note: 0 is the primary card PCIe slot one & 1 is the secondary PCIe slot two] [Note: when booting from onboard vga / igp also = primary position 0]

reboot once finished and remove the flash drive

reinstall AMD Catalyst Drivers

Note: if using a dual bios card Do Not flash the card while switch is in position two

Edit: Welcome to TPU

atb (all the best)

Law-II

Okay thank you , i have try these two step :

Type at the dos prompt - dir to veiw the content of the flash drive

Type at the dos prompt; atiflash -ai 1 [see if adapter is at this address and is recognised]

But the adapter is not found , am connected to the onboard card but with a dvi cable does that matter ?
 

Aquinus

Resident Wat-man
Joined
Jan 28, 2012
Messages
10,397 (4.85/day)
Likes
5,477
Location
Concord, NH
System Name Kratos
Processor Intel Core i7 3930k @ 4.2Ghz
Motherboard ASUS P9X79 Deluxe
Cooling Zalman CPNS9900MAX 130mm
Memory G.Skill DDR3-2133, 16gb (4x4gb) @ 9-11-10-28-108-1T 1.65v
Video Card(s) MSI AMD Radeon R9 390 GAMING 8GB @ PCI-E 3.0
Storage 2x120Gb SATA3 Corsair Force GT Raid-0, 4x1Tb RAID-5, 1x500GB
Display(s) 1x LG 27UD69P (4k), 2x Dell S2340M (1080p)
Case Antec 1200
Audio Device(s) Onboard Realtek® ALC898 8-Channel High Definition Audio
Power Supply Seasonic 1000-watt 80 PLUS Platinum
Mouse Logitech G602
Keyboard Rosewill RK-9100
Software Ubuntu 17.10
Benchmark Scores Benchmarks aren't everything.
#6
Type at the dos prompt; atiflash -ai 1 [see if adapter is at this address and is recognised]

But the adapter is not found , am connected to the onboard card but with a dvi cable does that matter ?
Not a good sign. It is very possible that you bricked your video card. Different GPU (even between vendors,) might use different types of memory or voltages and by flashing a different BIOS from a different vendor, it is possible you could have damaged components on the card, such as the VRMs, video memory, or the GPU itself.

Usually at this point if the video card isn't detected, it's a sure fire way to tell that "it's dead, Jim."

The video bios is one of those things where if it isn't broken, you should probably leave it alone unless you know perfectly well what you're doing. Considering the 6850 will never unlock to a 6870 (and a simple google search will confirm this,) this was just a bad decision. It isn't the first time I've heard someone do this with a 6850 either. Sorry man, I think it's done for. :(
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#7
Not a good sign. It is very possible that you bricked your video card. Different GPU (even between vendors,) might use different types of memory or voltages and by flashing a different BIOS from a different vendor, it is possible you could have damaged components on the card, such as the VRMs, video memory, or the GPU itself.

Usually at this point if the video card isn't detected, it's a sure fire way to tell that "it's dead, Jim."

The video bios is one of those things where if it isn't broken, you should probably leave it alone unless you know perfectly well what you're doing. Considering the 6850 will never unlock to a 6870 (and a simple google search will confirm this,) this was just a bad decision. It isn't the first time I've heard someone do this with a 6850 either. Sorry man, I think it's done for. :(
wawoo!! that easy its dead . All i did was flash it with the same vendor which is sapphire 6870 please tell me there is another way. :(
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#8
Not a good sign. It is very possible that you bricked your video card. Different GPU (even between vendors,) might use different types of memory or voltages and by flashing a different BIOS from a different vendor, it is possible you could have damaged components on the card, such as the VRMs, video memory, or the GPU itself.

Usually at this point if the video card isn't detected, it's a sure fire way to tell that "it's dead, Jim."

The video bios is one of those things where if it isn't broken, you should probably leave it alone unless you know perfectly well what you're doing. Considering the 6850 will never unlock to a 6870 (and a simple google search will confirm this,) this was just a bad decision. It isn't the first time I've heard someone do this with a 6850 either. Sorry man, I think it's done for. :(
also the card is running perfectly find i have the computer case open an i can see the fan spinning like if it is running normally. Maybe something in the bios i have set incorrectly . Because i have my computer overclock.
 

Aquinus

Resident Wat-man
Joined
Jan 28, 2012
Messages
10,397 (4.85/day)
Likes
5,477
Location
Concord, NH
System Name Kratos
Processor Intel Core i7 3930k @ 4.2Ghz
Motherboard ASUS P9X79 Deluxe
Cooling Zalman CPNS9900MAX 130mm
Memory G.Skill DDR3-2133, 16gb (4x4gb) @ 9-11-10-28-108-1T 1.65v
Video Card(s) MSI AMD Radeon R9 390 GAMING 8GB @ PCI-E 3.0
Storage 2x120Gb SATA3 Corsair Force GT Raid-0, 4x1Tb RAID-5, 1x500GB
Display(s) 1x LG 27UD69P (4k), 2x Dell S2340M (1080p)
Case Antec 1200
Audio Device(s) Onboard Realtek® ALC898 8-Channel High Definition Audio
Power Supply Seasonic 1000-watt 80 PLUS Platinum
Mouse Logitech G602
Keyboard Rosewill RK-9100
Software Ubuntu 17.10
Benchmark Scores Benchmarks aren't everything.
#9
also the card is running perfectly find i have the computer case open an i can see the fan spinning like if it is running normally.
Fan spinning is not a sign that it is working. It is a sign that the video card how power, not that it is initializing properly.

Maybe something in the bios i have set incorrectly . Because i have my computer overclock.
If it boots using the iGPU, then you're in trouble because if it were your OC it would cause havoc on everything else as well. You might as well reset everything to stock, but I think it's too late for that.

wawoo!! that easy its dead . All i did was flash it with the same vendor which is sapphire 6870 please tell me there is another way. :(
You flashed a BIOS for a card that isn't yours to your own. What did you expect would happen? :confused:

If you have a Sapphire 6850, you flash the same BIOS for that revision of 6850. You can even flash another 6850 BIOS and still brick it because things like differ DIMM vendors or different timings. Considering what the BIOS controls, it has the potential to completely destroy your card.
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#10
Fan spinning is not a sign that it is working. It is a sign that the video card how power, not that it is initializing properly.



If it boots using the iGPU, then you're in trouble because if it were your OC it would cause havoc on everything else as well. You might as well reset everything to stock, but I think it's too late for that.
Wawo just like that i can't believe my eyes. :( One thing for sure is that it was booting of PCI E Default setting everything was done using default setting on my bios . Do you think this guide might help http://www.overclock.net/t/593427/how-to-unbrick-your-bricked-graphics-card-fix-a-failed-bios-flash ?
 

Aquinus

Resident Wat-man
Joined
Jan 28, 2012
Messages
10,397 (4.85/day)
Likes
5,477
Location
Concord, NH
System Name Kratos
Processor Intel Core i7 3930k @ 4.2Ghz
Motherboard ASUS P9X79 Deluxe
Cooling Zalman CPNS9900MAX 130mm
Memory G.Skill DDR3-2133, 16gb (4x4gb) @ 9-11-10-28-108-1T 1.65v
Video Card(s) MSI AMD Radeon R9 390 GAMING 8GB @ PCI-E 3.0
Storage 2x120Gb SATA3 Corsair Force GT Raid-0, 4x1Tb RAID-5, 1x500GB
Display(s) 1x LG 27UD69P (4k), 2x Dell S2340M (1080p)
Case Antec 1200
Audio Device(s) Onboard Realtek® ALC898 8-Channel High Definition Audio
Power Supply Seasonic 1000-watt 80 PLUS Platinum
Mouse Logitech G602
Keyboard Rosewill RK-9100
Software Ubuntu 17.10
Benchmark Scores Benchmarks aren't everything.
#11
Wawo just like that i can't believe my eyes. :( One thing for sure is that it was booting of PCI E Default setting everything was done using default setting on my bios . Do you think this guide might help http://www.overclock.net/t/593427/how-to-unbrick-your-bricked-graphics-card-fix-a-failed-bios-flash ?
No, because if you read it carefully you've done this already if you're trying to detect it and flash it.

I'm not joking when I say that I seriously think you killed your card.
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#12
No, because if you read it carefully you've done this already if you're trying to detect it and flash it.

I'm not joking when I say that I seriously think you killed your card.

I guest is purchasing a new one . I can't believe my eyes dow . But thanks for the help anyway .
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#13
same vendor which is sapphire 6870
Hi

Doing this was not good for the card as the Device ID has changed and the vga card cannot be seen by atiflash as the vga bios strings are wrong

you will have to locate the vga bios on the card and connect pinout 1 and pinout 8 with a wire read Here

Note: this is not the card you have; however the principle is the same

atb

Law-II
 

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#14
Hi

Doing this was not good for the card as the Device ID has changed and the vga card cannot be seen by atiflash as the vga bios strings are wrong

you will have to locate the vga bios on the card and connect pinout 1 and pinout 8 with a wire read Here

Note: this is not the card you have; however the principle is the same

atb

Law-II

Thank you very much at lease sign of hope. By the way if you don't mind me asking just in case all these try doesn't work , do you think Nvidia GTX 560 is a little better than the card i have now which is the Radeon HD 6850 sapphire 1gb ?
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#15
just in case all these try doesn't work
It will work for you ... just remember to flash your original bios.rom to the card ;)
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#16
Thank you very much at lease sign of hope. By the way if you don't mind me asking just in case all these try doesn't work , do you think Nvidia GTX 560 is a little better than the card i have now which is the Radeon HD 6850 sapphire 1gb ?
Hi

May be have a look at the reviews - not much in it between the HD 6850 & GTX 560 depending on the game - here and here

best of luck

atb

Law-II
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#18
I found a sticker on the card that said B0105 . Do you think i should remove it ?
Hi

nothing to lose at this stage, vga cards warranty went out the window when it was flashed. [may be remove it carefully]

atb

Law-II
 
Last edited:

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#19
Hi

nothing to lose at this stage, vga cards warranty went out the window when it was flashed. [may be remove it carefully]

atb

Law-II
Am at the same stage as the fallowing user in this thread http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=151836


I don't know which one is the bios chip i can see the one on the right side of the picture in the thread in my card an i can also see the one on the left also on my card . What does it clearly have to say so i can confirm that is correct for the bios ?
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#20
Am at the same stage as the fallowing user in this thread http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=151836


I don't know which one is the bios chip i can see the one on the right side of the picture in the thread in my card an i can also see the one on the left also on my card . What does it clearly have to say so i can confirm that is correct for the bios ?
Hi

make and model of card also; SKU number ;need the numbers from the chips to assit identify them, any chance of some pics or letting us know.

Edit: @ Frogger, thank you very much

atb

Law-II
 
Last edited:
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#21
see tha att PDF & look for a chip with the same #'s also pls post the # for the sticker on the back of your card [pic]
 

Attachments

mr305

New Member
Joined
Mar 14, 2013
Messages
23 (0.01/day)
Likes
5
#22
Hi

make and model of card also; SKU number ;need the numbers from the chips to assit identify them, any chance of some pics or letting us know.

Edit: @ Frogger, thank you very much

atb

Law-II
This is the image of my graphic card . Am sorry for the delay guys i was out of town for the few days . Now to get back to trying to bring my graphic card back to life . This is the image an i don't know which is the bios chip , could it be the one on the right next to the TEST PAST stamp , or the one on the left.

 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#23
Hi

can you get a clearer shot of the lable for Frogger, thanks

atb

Law-II
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,877 (0.78/day)
Likes
878
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Core(TM) i7 4820k @ 4.40 GHz
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block and 360RAD H2o
Memory Gskill RipjawsZ 16Gb 9-10-9-28 3T @ 2021Mhz
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME, EVGA GTX 980ti FTW
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 3200*1800]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1703 / OS[build 15063.13]
#25
okay which one , the one on the left or the one on right ?
Hi

the one on on the right

Example
HD vga .jpg

nb: are you able to see the writing on either of the chips?, can you post this info.

atb

Law-II
 
Status
Not open for further replies.