1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

A warning to anyone buying Auzentech products.

Discussion in 'General Hardware' started by catnipkiller, Jul 21, 2012.

  1. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,502 (0.65/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    canada
    Well after trying this it looks like i will have to email them again about rma because it looks like my card has the SUBSYS_54310010 problem. Thz for all the replys maby if i show them this thread they will reply to my rma requests.
     
  2. INSTG8R

    INSTG8R

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    3,496 (0.82/day)
    Thanks Received:
    821
    Location:
    Lost in Norway
    Crappy..:shadedshu

    Good Luck:)
     
    10 Year Member at TPU
  3. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    5,373 (1.89/day)
    Thanks Received:
    2,378
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Try here: Firmware Auzentech Auzen X-Fi Bravura 7.1 @ TousLesDrivers.com

    The .zip file contains the .ISO file and a .pdf (The firmware programming guide).
    I scanned it with KIS 2012, Malwarebytes, Superantispyware, and Emsisoft... all came up clean.

    I, also, ran it through Virustotal, it came up clean on 40 out of 41 scanner engines... esafe gave a positive, but, IMO, it is a false positive.

    As always, you should scan it yourself, if you download anything.
    And, I am giving this info, because I have never used that site for downloads, except for the file you were looking for.

    Goodluck :)

    Edit:

    Darn, looks like I was talking to the neighbor longer than I thought... Should have hit refresh before posting, someone (Fatal1ty39) beat me to posting the file. Oh well!
     
    INSTG8R and Dent1 say thanks.
  4. Dent1

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    3,415 (1.51/day)
    Thanks Received:
    1,068
    How long have you had the card for? You can RMA it via the store within the first 1 year.
     
  5. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    5,373 (1.89/day)
    Thanks Received:
    2,378
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Something to try if you haven't:

    Goto "Device Manager" and under "Sounds" un-install your "hi def audio device" (both, if more than one). *You may need to un-install the driver software when it asks.
    With out re-booting try installing the Auzentech driver package.
    When that finishes, reboot and check "device manager" to see if your auzentech is present.
     
  6. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,502 (0.65/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    canada
    No luck. Im just going to wait for a email reply and rma it.
     
    95Viper says thanks.
  7. Octopuss

    Octopuss

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    1,675 (0.66/day)
    Thanks Received:
    466
    Location:
    Czech republic
    Catnip, I feel sorry for you. I went through hell trying to RMA my Forte last year. I even posted angry thread here warning people about Auzentech - the shittiest lousy company with nonexistant support where replying to a ticket regularly takes 3-6 months.
    When I get new card in some future, I will shit on this and mail it to them I guess.
     
  8. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,870 (0.51/day)
    Thanks Received:
    347
    pibmak?
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)