1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition now at Egg!

Discussion in 'General Hardware' started by Corrosion, Oct 9, 2007.

  1. Corrosion

    Corrosion New Member

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    821 (0.20/day)
    Thanks Received:
    74
    Location:
    Maplewood, Mn
    10 Year Member at TPU
  2. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,127 (4.18/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Oklahoma T-Town
    WOW!!!!

    Intel doesnt have that!!!!!
     
    10 Year Member at TPU
  3. bassmasta Guest

    I can't wait for newegg.ca
     
    10 Year Member at TPU
  4. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,127 (4.18/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Oklahoma T-Town
    "D looks in his pockets to play"

    God damn I'm broke.....
     
    10 Year Member at TPU
  5. hat

    hat Enthusiast

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    18,094 (4.83/day)
    Thanks Received:
    2,870
    Location:
    Ohio
    FX has unlocked multi too :p
    it's really a 5200+, its 2.6GHz o_O
     
    10 Year Member at TPU
  6. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,501 (2.35/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    Dallas, Texas
    Free shipping is enticing.
     
    10 Year Member at TPU
  7. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,127 (4.18/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Yea mine has more memroy, but I like to play with new things;)
     
    10 Year Member at TPU
  8. Corrosion

    Corrosion New Member

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    821 (0.20/day)
    Thanks Received:
    74
    Location:
    Maplewood, Mn
    Cant wait! this 939 x2 3800 is slow now. cant OC cuz my good mobo (939 dual sata2) went bad and i cant OC with this crap one lol. but NOW i cant start up any game w/o getting a blue screen so now im VERY excited to see this.
     
    10 Year Member at TPU
  9. AddSub

    AddSub

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    1,001 (0.26/day)
    Thanks Received:
    152
    Wow, pretty affordable. When I clicked on the link I expected a $300 CPU. L2 cache could be better. I expect at least 1MB per core in this day and age. Although, unlocked multipliers are nice, real nice.
     
    10 Year Member at TPU
  10. GLD

    GLD

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    1,536 (0.39/day)
    Thanks Received:
    285
    Location:
    City 17, California, U.S.A.
    So what can a Brisbane do on air? Is it worth getting (and ddr2 and mobo.) at this time?
    If I could get 3Ghz stable on one of these, I might take the jump.
     
    10 Year Member at TPU
  11. bassmasta Guest

    I heard 3.3 on stock coolers
     
    10 Year Member at TPU
  12. Corrosion

    Corrosion New Member

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    821 (0.20/day)
    Thanks Received:
    74
    Location:
    Maplewood, Mn
    I think i saw 3.5 somewhere. but its "black edition" so it doesnt come with hsf. so u need after market obviously.
     
    10 Year Member at TPU
  13. AddSub

    AddSub

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    1,001 (0.26/day)
    Thanks Received:
    152
    Other than the low price of DDR2 nowadays, this CPU and others like it are making me think a switch to AM2 platform might not be a bad idea. If only AMD CPUs could "grow up" and pick up them clock speeds a little and maybe fatten themselves up with some additional L2 cache. 512KB per core is not going to do it. Heck, 1MB is not that much.
     
    10 Year Member at TPU
  14. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,355 (0.66/day)
    Thanks Received:
    251
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    My brisbane works well on my Freezer....38-42 degress load...depends on how hot it is in my room. And i can hit 3GHz+ but my Ram is holding me from it...and i could probaly get more but i dont know if my mobo could take it...so the unlocked multi on that would be interesting in my comp:p
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)