• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

any thoughts on these parts for my new gaming rig?

xman2007

New Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
633 (0.15/day)
Likes
4
Processor E4300@ 3.0ghz
Motherboard Asus P5B
Cooling Arctic freezer
Memory 2gb supertalent ddrII 1000 5.5.5.15
Video Card(s) Inno 3d 8800gts 320mb
Storage Seagate 320gb
Display(s) 19" widescreen tft 5ms
Case Antec 900
Audio Device(s) X-fi Xtreme Audio
Power Supply Hiper 430w 30a dual rails
Software Vista Ultimate
#1
1 x Sansun Black/Blue Full Tower ATX Gaming Case with 500W PSU - With Temp Display/Fan Controller/Windowed Side Panel

1 x Maxtor 6V250F0 250GB 7200rpm SATAII 16mb Cache OEM

1 x Corsair (TWIN2X1024-5400C4) 1024MB DDR2 XMS2-5300/5400 (667/675MHz) 4-4-4-12 2x512mb 240pin DIMM Black XMS2

1 x Abit NI8-SLi GR SKT775 Nvidia C19 chipset PCI-Ex2 7.1channel audio ATX

1 x Intel Pentium D 930 (BX80553930) Dual Core 3.00GHz FSB 800 2 X 2Mb Cache 775

1 x Arctic Cooling (AC-FRZ-7P) Freezer 7 Pro Socket 775 CPU Cooler

1 x Point Of View 7600GT 256mb DDR3 PCI-E


any thoughts on these components ? good bad etc ? any compatabilitys maybe? :toast:

also check out my thread in buying exchanging etc : http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13841 im selling my current rig uk and open to offers. or maybe someone would like to suggest a swap etc etc ?? im in the uk though
 
Last edited:

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,751 (4.54/day)
Likes
6,017
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#2
Any particular reason why you are taking the Intel route? I see you have AMD dual core already.
 

rpg711

New Member
Joined
Jun 17, 2006
Messages
781 (0.19/day)
Likes
0
Location
MA
Processor Intel P-4 3ghz @ to 4.7ghz 1.55 vcore
Motherboard ECS C19-A SLI
Cooling Thermaltake Golden Orb 2
Memory OCz ddr2 333mhz@ 432mhz 2 volts
Video Card(s) HIS ICEQ2 x800gto vivo 650/650 soon to volt mod
Storage 160gb seagate baracuda 7200 rpm+160gb western digital 7200rpm pata in pata raid 0
Display(s) Samsung 17" LCD
Case RAIDMAX MUSTANG
Audio Device(s) Realtec integrated sound with fiber optical and coaxal? lol never heard of that 1
Power Supply Ultra ULT31845 X-Finity 500W
Software Windows XP Pro,, getting 64 bit soon...
#3
well get a good cooler on that pentium d and clock it to the moon.. ive seen people clock those to 4ghz stable and 4.9 max... crazy clocker
 

xman2007

New Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
633 (0.15/day)
Likes
4
Processor E4300@ 3.0ghz
Motherboard Asus P5B
Cooling Arctic freezer
Memory 2gb supertalent ddrII 1000 5.5.5.15
Video Card(s) Inno 3d 8800gts 320mb
Storage Seagate 320gb
Display(s) 19" widescreen tft 5ms
Case Antec 900
Audio Device(s) X-fi Xtreme Audio
Power Supply Hiper 430w 30a dual rails
Software Vista Ultimate
#4
Tatty_One said:
Any particular reason why you are taking the Intel route? I see you have AMD dual core already.

like the poster above said

"well get a good cooler on that pentium d and clock it to the moon.. ive seen people clock those to 4ghz stable and 4.9 max... crazy clocker"

also i dont think my amdx2 3800+ is all that good to be honest it absolutely shines in video encoding video editing etc but my games seem to be quite choppy and its heating up quite bad most of the time.
 

bcracer220

New Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
426 (0.10/day)
Likes
7
Processor Core 2 E8400 @ 3.825 with 1.27 volts
Motherboard ABIT IP35-E
Cooling af7 pro, 2 Case Fans (af12 + af8)
Memory 2x1GB G.Skill HZ 4.4.4.12 ddr2 900
Video Card(s) EVGA G92 8800GTS 512, 745/1860/1050 daily
Storage Western Digital Caviar 250GB
Display(s) SAMSUNG 226BW 22" Widescreen
Case X DREAMER II (BLUE) with window
Audio Device(s) X-Fi Xtrememusic OEM Card
Power Supply Corsair HX 520
Software Don't get me started...
Benchmark Scores Super pi 1m @ 4ghz = 12.5 seconds @ 3.6ghz = 13.9 seconds
#5
xman2007 said:
like the poster above said

"well get a good cooler on that pentium d and clock it to the moon.. ive seen people clock those to 4ghz stable and 4.9 max... crazy clocker"

also i dont think my amdx2 3800+ is all that good to be honest it absolutely shines in video encoding video editing etc but my games seem to be quite choppy and its heating up quite bad most of the time.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh in regards to ur games being choppy u can either get a patch, (im sure sum1 here would know what it is, but i know its out there to fix that), or even disable one core while gaming and u will see WAY better performance. in regards to it overheating, i really dont think that makes sense at all. u must have mounted the HSF wrong, cuz read this review on newegg for it:

Pros: Great overclocker! Got mine to 2.6 on my Asus A8N-SLI Deluxe mobo with a Zalman CNPS9500. Stable, Prime for 24hr.

Cons: None

Other Thoughts: Glad I didn't spend more cash on the X2 4800. I have X2 5000 speed with my oc.

http://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?Item=N82E16819103562

they all say it runs cool like max 47 C under load. instead of wasting ur money on an intel chip (which u will be dissapointed with), buy a big typhoon, put some arctic silver and it should run a lot cooler.
 

xman2007

New Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
633 (0.15/day)
Likes
4
Processor E4300@ 3.0ghz
Motherboard Asus P5B
Cooling Arctic freezer
Memory 2gb supertalent ddrII 1000 5.5.5.15
Video Card(s) Inno 3d 8800gts 320mb
Storage Seagate 320gb
Display(s) 19" widescreen tft 5ms
Case Antec 900
Audio Device(s) X-fi Xtreme Audio
Power Supply Hiper 430w 30a dual rails
Software Vista Ultimate
#6
bcracer220 said:
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh in regards to ur games being choppy u can either get a patch, (im sure sum1 here would know what it is, but i know its out there to fix that), or even disable one core while gaming and u will see WAY better performance. in regards to it overheating, i really dont think that makes sense at all. u must have mounted the HSF wrong, cuz read this review on newegg for it:

Pros: Great overclocker! Got mine to 2.6 on my Asus A8N-SLI Deluxe mobo with a Zalman CNPS9500. Stable, Prime for 24hr.

Cons: None

Other Thoughts: Glad I didn't spend more cash on the X2 4800. I have X2 5000 speed with my oc.

http://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?Item=N82E16819103562

they all say it runs cool like max 47 C under load. instead of wasting ur money on an intel chip (which u will be dissapointed with), buy a big typhoon, put some arctic silver and it should run a lot cooler.

and no i havent mounted the hsf wrong, ive also cleaned it applied new paste and reseated it. yeah you may have a point although i do want to upgrade my vid card and my mobo as i cant oc from bios (only in windows) the only way i can do this is to sell my rig as i cant afford jack at the mo, so i would have to completely get rid to upgrade, also i wont be able to afford another amdx2 but the 940 pentium d 3.2ghz should be fine for gaming, im just more into upgrading my vid card and then i can oc the shit out of my 940, 3.8/4.0ghz easy im thinking.
 

rpg711

New Member
Joined
Jun 17, 2006
Messages
781 (0.19/day)
Likes
0
Location
MA
Processor Intel P-4 3ghz @ to 4.7ghz 1.55 vcore
Motherboard ECS C19-A SLI
Cooling Thermaltake Golden Orb 2
Memory OCz ddr2 333mhz@ 432mhz 2 volts
Video Card(s) HIS ICEQ2 x800gto vivo 650/650 soon to volt mod
Storage 160gb seagate baracuda 7200 rpm+160gb western digital 7200rpm pata in pata raid 0
Display(s) Samsung 17" LCD
Case RAIDMAX MUSTANG
Audio Device(s) Realtec integrated sound with fiber optical and coaxal? lol never heard of that 1
Power Supply Ultra ULT31845 X-Finity 500W
Software Windows XP Pro,, getting 64 bit soon...
#8
no u dont need 2 gb of ram... 1gb is more than enough for all modern games to run on full settings
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.82/day)
Likes
102
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
#9
um actually 2gb is the norm for enthusests now rpg..fear and bf2 need 2gb to run at maxxed settings and oblivion loves ram too. it doesnt even cost that much anymore either..
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,751 (4.54/day)
Likes
6,017
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#11
I run both BF2 and Oblivion at maxed settingsd...smooth as a babies bot bot on 1 Gig no problems although I do not doubt load times would probably be faster with the 2 Gig.

One other point, I have just installed my dual core, overclocked it and get no stuttering or poor performance in games, in fact my CS source framerates according to the console have gone up a bit to 130 odd FPS from about 115 although they do tend to sort of fluctuate from about 105 upwards.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,606 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#12
I run every thing maxed!!! The graphic card maxed and the game maxed and I only have 1 gig of ram ,I get no lags ,Runs smooth as silk .
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#13
Don't get the Abit NI8-SLI. 1)Bad layout of everything and 2) only 20-30FSB increase, the max most people got on that is like 220-230. Get something better. And don't get Maxtor. besides that, everything is fine. Maybe mroe memory 2GB, but 1GB is ok for now.
 

BigD6997

New Member
Joined
Sep 20, 2005
Messages
890 (0.20/day)
Likes
9
Processor e8400 @ 4ghz 1.344v
Motherboard EVGA 780i
Cooling Thermalright Ultra-Ex lapped
Memory OCZ Reaper HPC 2GB (3-5-5-17) @ 450mhz
Video Card(s) 8800gts
Storage 200G WD
Display(s) 23in samsung lcd hdtv
Case stacker 831
Power Supply OCZ stealthxstrem 600watt
Software Xp-Pro
#14
maxtor sucks, my moms pc had a realy bad hd and it lost all her data, it just messed up hardcore for no reason
 

mmx

New Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
339 (0.08/day)
Likes
0
Location
Europe
#15
DRDNA said:
I run every thing maxed!!! The graphic card maxed and the game maxed and I only have 1 gig of ram ,I get no lags ,Runs smooth as silk .
I dont think so...try to run FEAR at 1200*1024 and AA/AF max see if it goes smooth as silk....:laugh:
 

xman2007

New Member
Joined
Jan 25, 2006
Messages
633 (0.15/day)
Likes
4
Processor E4300@ 3.0ghz
Motherboard Asus P5B
Cooling Arctic freezer
Memory 2gb supertalent ddrII 1000 5.5.5.15
Video Card(s) Inno 3d 8800gts 320mb
Storage Seagate 320gb
Display(s) 19" widescreen tft 5ms
Case Antec 900
Audio Device(s) X-fi Xtreme Audio
Power Supply Hiper 430w 30a dual rails
Software Vista Ultimate
#16
you seen his specs ? lol i would imagine he could run fear maxed :mad:

DFI RDX200 CF....AMD FX57 @3.2GHZ.......gskill DDR600 2X512........X1800xt & x1800 CF edition.....OCZ ADJ 550 WATT PSU (enermax 600watt back up PSU)......2 raptors 74's raid 0 SATA (soon to be adding 2 more to the array).....2 maxtor 80's raid 0 IDE.....1 dvd/cdrw
1dvd r/rw
VAPOCHILL LS
 

mmx

New Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
339 (0.08/day)
Likes
0
Location
Europe
#17
xman2007 said:
you seen his specs ? lol i would imagine he could run fear maxed :mad:

DFI RDX200 CF....AMD FX57 @3.2GHZ.......gskill DDR600 2X512........X1800xt & x1800 CF edition.....OCZ ADJ 550 WATT PSU (enermax 600watt back up PSU)......2 raptors 74's raid 0 SATA (soon to be adding 2 more to the array).....2 maxtor 80's raid 0 IDE.....1 dvd/cdrw
1dvd r/rw
VAPOCHILL LS
Sorry my bad.....but lets be real 2GB RAM is needed.....
 

rpg711

New Member
Joined
Jun 17, 2006
Messages
781 (0.19/day)
Likes
0
Location
MA
Processor Intel P-4 3ghz @ to 4.7ghz 1.55 vcore
Motherboard ECS C19-A SLI
Cooling Thermaltake Golden Orb 2
Memory OCz ddr2 333mhz@ 432mhz 2 volts
Video Card(s) HIS ICEQ2 x800gto vivo 650/650 soon to volt mod
Storage 160gb seagate baracuda 7200 rpm+160gb western digital 7200rpm pata in pata raid 0
Display(s) Samsung 17" LCD
Case RAIDMAX MUSTANG
Audio Device(s) Realtec integrated sound with fiber optical and coaxal? lol never heard of that 1
Power Supply Ultra ULT31845 X-Finity 500W
Software Windows XP Pro,, getting 64 bit soon...
#18
ya that rig must cost over 5000+...wow how do u get that much devoted for comp... i would rather get a alienware comp aroura and max all settings...lol it comes to 7000 so its more worth
 
Joined
Feb 7, 2006
Messages
1,838 (0.42/day)
Likes
7
Location
Boston
Processor AMD X2 AM2+
Memory 2GB DDR2
Video Card(s) 7900gto
Storage 80GB+120GB 7200RPM IDE + 250GB SATA2 + 500GB SATA2
Display(s) 26" 1920x1200
Case Antec Nine Hundred
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Ultra 600W with X-Connect
Software Vista Ultimate
#19
rpg711 said:
no u dont need 2 gb of ram... 1gb is more than enough for all modern games to run on full settings
2gb is much better than 1gb. i lose like 25%fps in fear with 1GB in dual channel versus 2.5GB in single channle. Oblivion is even worse, it's more like a 30% hit. the extra ram helps with some games. not all games true, but considering those are the last two games i've played, it makes sense for me not have 1gb. i've heard bf2 is the same way.

plus, with newegg now offering ridiculous rebates on some 2gb packs (like 80$ on 200$ starting! and they're usually nice kitsfrom corsair or patriot), 2gb can be not ridiculous compared to 1gb. it's up to the buyer tho, but i would jump for a 2gb kit


also, yea it will run smooth as silk on a comp with that nice of a graphics card and proccy. the thread is about using a 7600 tho, which is similar to my card in performance (minus some aa+af or sm3.0 discrepancies, but hp and so on) and using 1gb versus 2.5gb was a ridiculous differnce
 
Last edited:

rpg711

New Member
Joined
Jun 17, 2006
Messages
781 (0.19/day)
Likes
0
Location
MA
Processor Intel P-4 3ghz @ to 4.7ghz 1.55 vcore
Motherboard ECS C19-A SLI
Cooling Thermaltake Golden Orb 2
Memory OCz ddr2 333mhz@ 432mhz 2 volts
Video Card(s) HIS ICEQ2 x800gto vivo 650/650 soon to volt mod
Storage 160gb seagate baracuda 7200 rpm+160gb western digital 7200rpm pata in pata raid 0
Display(s) Samsung 17" LCD
Case RAIDMAX MUSTANG
Audio Device(s) Realtec integrated sound with fiber optical and coaxal? lol never heard of that 1
Power Supply Ultra ULT31845 X-Finity 500W
Software Windows XP Pro,, getting 64 bit soon...
#20
i_am_mustang_man said:
2gb is much better than 1gb. i lose like 25%fps in fear with 1GB in dual channel versus 2.5GB in single channle. Oblivion is even worse, it's more like a 30% hit. the extra ram helps with some games. not all games true, but considering those are the last two games i've played, it makes sense for me not have 1gb. i've heard bf2 is the same way.

plus, with newegg now offering ridiculous rebates on some 2gb packs (like 80$ on 200$ starting! and they're usually nice kitsfrom corsair or patriot), 2gb can be not ridiculous compared to 1gb. it's up to the buyer tho, but i would jump for a 2gb kit


also, yea it will run smooth as silk on a comp with that nice of a graphics card and proccy. the thread is about using a 7600 tho, which is similar to my card in performance (minus some aa+af or sm3.0 discrepancies, but hp and so on) and using 1gb versus 2.5gb was a ridiculous differnce
wow thats weird... i dont have much of a performance hit...oh yeah my gpu is clocked at 650/650 so... it doesnt really matter for me...i would prove my clocks if i new how to take screen shots :laugh:
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,751 (4.54/day)
Likes
6,017
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#21
Well i can only repeat that I play Oblivion at maxed everything....1280 x 1024 and not even a ripple. smooth as you like on 1 Gig of Value Ram.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,606 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#22
mmx said:
I dont think so...try to run FEAR at 1200*1024 and AA/AF max see if it goes smooth as silk....:laugh:

Ya thats not a problem either !!!! Fear is not FPS limited I am normally 200+FPS
 
V

v-zero

Guest
#23
Ok let's put it this way; if you bought 1gb of RAM now I'd call you an idiot, and I'd be right to do so. There are big advantages to having 2gb of RAM, and I wouldn't bother with the expensive stuff either... Cheap-ish RAM is fine these days.

I play FEAR at 1600x1200 with 4xaa and 16xaf and I'm never below 30fps right now.. That's on a PD805 at 3.82ghz with 2GB DDR2 667 and dual 7900gt's... With 1gb I get laggy-ness at load-points and it is generally less smooth.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,606 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#24
mmx said:
I dont think so...try to run FEAR at 1200*1024 and AA/AF max see if it goes smooth as silk....:laugh:
Not too bad this is 14X AA AND 16 AF EVERY thing maxed Game and Graphic cards.And I am still on the one 160GB IDE drive havent switched back to the raptor raid 0 yet.
 

Attachments

rpg711

New Member
Joined
Jun 17, 2006
Messages
781 (0.19/day)
Likes
0
Location
MA
Processor Intel P-4 3ghz @ to 4.7ghz 1.55 vcore
Motherboard ECS C19-A SLI
Cooling Thermaltake Golden Orb 2
Memory OCz ddr2 333mhz@ 432mhz 2 volts
Video Card(s) HIS ICEQ2 x800gto vivo 650/650 soon to volt mod
Storage 160gb seagate baracuda 7200 rpm+160gb western digital 7200rpm pata in pata raid 0
Display(s) Samsung 17" LCD
Case RAIDMAX MUSTANG
Audio Device(s) Realtec integrated sound with fiber optical and coaxal? lol never heard of that 1
Power Supply Ultra ULT31845 X-Finity 500W
Software Windows XP Pro,, getting 64 bit soon...
#25
well then... about time to make my cpu run at 4.7 ghz...doing now...YAY I HIT IT!!! 293 * 16fsb!!! my mobo let me change multiplier from 15 to 16... HAHA