• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

anybody got an asus 4870x2 TOP master and slave bios

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
as title not sure if they are available yet but if anybody has one please do a drop of the bios in gpuz as the ccc core goes up to 1000 and mem to 1200

thanks
 

ssgwright

New Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
14 (0.00/day)
i also need this bios, i just got my waterblock and ccc is very limiting
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
hopefully someone who gets one of these cards will be good enough to post up the bioses
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
hi there , the reason for wanting the asus 4870x2 is that the overdrive ccc limit instead of being 800 core and 1000 mem is 1000 core and 1200 mem on max clock in overdrive so if you wanted to set 840 core you could do it in overdrive rather than agct and if you have 2 4870x2s using agct only clocks the one card
 

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (2.80/day)
Location
Republic of Texas
it works fine for me. i have 2 VT 4870x2s and i have no problems with AGCT. i dont believe that CCC will be any different with the different bios on the card. CCC is setup in one way and the card does not change that to my knowledge. i have been running my 4870x2s in CFX well over 1000/1200 and all 4gpu's are at the same speed.
 

alexp999

Staff
Joined
Jul 28, 2007
Messages
8,012 (1.43/day)
Location
Dorset, UK
System Name Gaming Rig | Uni Laptop
Processor Intel Q6600 G0 (2007) @ 3.6Ghz @ 1.45625v (LLC) / 4 GHz Bench @ 1.63v | AMD Turion 64 X2 TL-62 2 GHz
Motherboard ASUS P5Q Deluxe (Intel P45) | HP 6715b
Cooling Xigmatek Dark Knight w/AC MX2 ~ Case Fans: 2 x 180mm + 1 x 120mm Silverstone Fans
Memory 4GB OCZ Platinum PC2-8000 @ 1000Mhz 5-5-5-15 2.1v | 2 x 1GB DDR2 667 MHz
Video Card(s) XFX GTX 285 1GB, Modded FTW BIOS @ 725/1512/1350 w/Accelero Xtreme GTX 280 + Scythe sinks| ATI X1250
Storage 2x WD6400AAKS 1 TB Raid 0, 140GB Raid 1 & 80GB Maxtor Basics External HDD (storage) | 160GB 2.5"
Display(s) Samsung SyncMaster SM2433BW @ 1920 x 1200 via DVI-D | 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050 resolution)
Case Silverstone Fortress FT01B-W ~ Logitech G15 R1 / Microsoft Laser Mouse 6000
Audio Device(s) Soundmax AD2000BX Onboard Sound, via Logitech X-230 2.1 | ADI SoundMAX HD Audio
Power Supply Corsair TX650W | HP 90W
Software Windows 7 Ultimate Build 7100 x64 | Windows 7 Ultimate Build 7100 x64
Benchmark Scores 3DM06: 19519, Vantage: P16170 ~ Win7: -CPU 7.5 -MEM 7.5 -AERO 7.9 -GFX 6.0 -HDD 6.0
Couldnt you just mod your own bios using the latest version of RBE?
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
yes you can set higher values in rbe and they are effective but anything over 800 and the overdrive facility stops working
 

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (2.80/day)
Location
Republic of Texas
then stop using overdrive
 

Fastmix

New Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
627 (0.12/day)
Location
The Kingdom of Heaven
What's wrong with using Att.?
 

ssgwright

New Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
14 (0.00/day)
i tried using atiflash to backup my x2 bios but the a drive just kept making noise like it was working for about 5 min... it just get going until i finally just reboot? what am i doing wrong?
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
hi there you need to use gpu-z latest version to back up your bios atiflash can flash it ok but not back it up on the 4870x2's
 

ssgwright

New Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
14 (0.00/day)
wow gpu-z has proven to be quite the tool!! anyway, when I flash with atiflash bios 0 is master and 1 is slave correct? so to flash master I type atiflash -p 0 newbios.bin?

thanks
 

ssgwright

New Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
14 (0.00/day)
ok i figured it out, I was able to overcolck my x2 to 830 core and 975 mem with a voltage increase on the core from 1.25 to 1.30

i went from scoring 14,300 to 15,000 on vantage P preset
 

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (2.80/day)
Location
Republic of Texas
damn... no one is helping you out here are they? sorry i wasn't around when you needed help.

you should be able to get that core speed to 900 and mem to 1000 or better.
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
ssgwright yes you are right without voltage mod highest i have seen is 877 and that was with asus 4870x2 top by kinc the well known overclocker , i have run at 100% fan and managed 850 core on single card and 830 with 2 4870x2's, i have edited the bios ok , fitseries3 are you talking about a 4870 or 4870x2 as if its an 4870x2 not being funny there is no way you could have it at a 1000 gpu core and 1200 memory as that would require hard modded volt mods and extreme cooling, highest ever recorded is 960 core thats the hwbot number 1 score in 3d03 and that card was volt modded and cooled with chilled h20
 

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (2.80/day)
Location
Republic of Texas
ok... forgive my earlier posts... im having stability issues with my card now and i'd like to find these bios's as well.
 

r1rhyder

New Member
Joined
Jul 20, 2008
Messages
194 (0.04/day)
Location
texas
System Name R1
Processor Core Xeon W3580
Motherboard asus p6t deluxe v2
Cooling true black
Memory ocz ddr3 2000 7 7 7 20 1T
Video Card(s) 2 HD5970 725/1000
Storage ocz 3x120Gb Vertex ssd raid0
Display(s) dell 30"
Case Lian Li Tyr x500b
Audio Device(s) onboard
Power Supply silverstone 1000w
Software win 7 x64 build 7229
I havent found them yet either. kinc won't share?
 
Joined
Mar 23, 2008
Messages
3 (0.00/day)
You get a bit GAZC lol I was just looking at the post over @ xtremesystems:toast:
 
Top