• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Anybody has XFX HD 7970 OC Bios or Powercolor PCS Bios?

Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#1
Looking for any overclocked HD 7970 bios, any links etc will be appreciated. Thankyou :)
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.81/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#2
Last edited:
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#3
Cheers, tried afterburner but I really want a higher clocked bios so I can just flash the card with higher stock clocks and possibly higher voltage?

I think the XFX bios is 100MHz core, some of the others are much higher?
 
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#4
The VGA Bios section now has HD 7970 bios, managed to grab the XFX Black editon bios. Default clocks are now 1000Mhz core 1425Mhz memory :)
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.81/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#5
I think the only way to get more volts is a hard mod :(

I wonder if reb is going to be able to change the max volts
 
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#6
Yeah would be awesome if RBE allows volt changing, hopefully clocks aswell as the 7900 series is a different arch...