• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Anybody has XFX HD 7970 OC Bios or Powercolor PCS Bios?

Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#1
Looking for any overclocked HD 7970 bios, any links etc will be appreciated. Thankyou :)
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.79/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#2
Last edited:
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#3
Cheers, tried afterburner but I really want a higher clocked bios so I can just flash the card with higher stock clocks and possibly higher voltage?

I think the XFX bios is 100MHz core, some of the others are much higher?
 
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#4
The VGA Bios section now has HD 7970 bios, managed to grab the XFX Black editon bios. Default clocks are now 1000Mhz core 1425Mhz memory :)
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.79/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#5
I think the only way to get more volts is a hard mod :(

I wonder if reb is going to be able to change the max volts
 
Joined
Oct 29, 2010
Messages
66 (0.03/day)
Likes
3
Processor Core i7 2600k
Motherboard ASRock Pro3 Socket 1155
Cooling Cooler Master 212+
Memory 8GB Corsair 2000MHz
Video Card(s) HD 6970 2GB 900/1450 Stock Volts
Storage 2TB Samsung F1/F3 Intel Raid 0
Display(s) Dell 24" 1080P
Case Antec 900
#6
Yeah would be awesome if RBE allows volt changing, hopefully clocks aswell as the 7900 series is a different arch...