1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

asking help for mobile 700 with windows 7

Discussion in 'General Software' started by DaMulta, Jun 27, 2009.

  1. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,135 (4.27/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Oklahoma T-Town
    I have had problems getting a working driver.

    I used the program to rip out the mobile drivers out of the updated package" Mobility Modder.NET" and used the vista/7 drivers. That didn't work out to well.


    I did get really close with Omega drivers(old school the last working one for the x700), everything worked BUT arero glass, YET the damn thing will blue screen on shut down every time. How ever everything worked with that driver.


    Has anyone made any drivers that work 100%?


    I would also like to mod it to use real CCC in 7.......
     
    Last edited: Jun 27, 2009
    10 Year Member at TPU
  2. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,450 (10.23/day)
    Thanks Received:
    12,701
    Location:
    Australalalalalaia.
    moble 700? typo?

    you mean mobile x700?

    After checking the ATI website, there are no vista or 7 drivers for the mobility x700 :S
    You're going to need a modded INF or something here.
     
    10 Year Member at TPU
  3. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,135 (4.27/day)
    Thanks Received:
    1,458
    Location:
    Oklahoma T-Town
    yes spelling / typo

    They do update them for xp

    with a mobile driver pack in fact their is a 9.6 release.

    Using Mobility Modder.NET takes the INI files and adds them into whatever driver you want.


    Like I said the Omega driver ALMOST worked just blue screen on shutdown.



    I'm just wondering if anyone has this issue figured out. Seeing that many people have this chipset in their laptops.
     
    Last edited: Jun 27, 2009
    10 Year Member at TPU
  4. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,450 (10.23/day)
    Thanks Received:
    12,701
    Location:
    Australalalalalaia.
    maybe try mobility modder on an older set. 8.12 or something. its possible it hasnt been updated to work with the latest drivers.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)