• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Athlon X2 7750 BE Unlocked to Quad-Core

Joined
Dec 5, 2007
Messages
5,204 (1.14/day)
System Name Addison Clark
Processor Ryzen 3800X
Motherboard MSI B450i Gaming Plus AC
Cooling Custom EK loop for CPU and GPU
Memory G.Skill 32GB DDR4 - 3200
Video Card(s) Asus Dual RTX 2080 TI
Storage Plextor M8Pe 1TB M.2
Display(s) Acer 38" Preditor
Case Phantek Evo Evolv Shift
Audio Device(s) Onboard Realtek
Power Supply Corsair SFX 750W
Mouse Corsair Dark Core RGB SE
Keyboard Corsair K95 Platnium
Software Win 10 Pro
Well in the photo with the 3dmark testing cpu-z read the same cache as the default 7750... so I'm guessing same cache when unlocked?
Like all Deneb cores its default L3 is 2Mb. It's nice though you get the extra L1 and L2 cache as well.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
Like all Deneb cores its default L3 is 2Mb. It's nice though you get the extra L1 and L2 cache as well.
Isn't 7750 a Kuma?:confused:
 

Lo0odak

New Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
10 (0.00/day)
Location
Serbia
What about we are talking here?About unlocking x3 720 or x2 7750,and is that really possible on "Kuma"? :S
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
What about we are talking here?About unlocking x3 720 or x2 7750,and is that really possible on "Kuma"? :S
Well the original subject was the Kuma :D
 

Lo0odak

New Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
10 (0.00/day)
Location
Serbia
Hehe,i buy Kuma before 20 days,and now that information i read,that is all on Korean WIN XP sp3,and we cant understand nothing...:) btw. i have biostar 790gxb, 7750 x2 3.1ghz at stock cooler,4gb ram...:)
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
Hehe,i buy Kuma before 20 days,and now that information i read,that is all on Korean WIN XP sp3,and we cant understand nothing...:) btw. i have biostar 790gxb, 7750 x2 3.1ghz at stock cooler,4gb ram...:)
So did you try all that stuff with the ACC on auto?
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
27,669 (5.46/day)
Location
Houston
System Name All the cores || Into the Blue
Processor 2990WX || 5960X
Motherboard Asrock X399M || Asus X99M WS
Cooling CPU-XSPC RayStorm Neo, 2x240mm+360mm, D5PWM+140mL, GPU-2x360mm, 2xbyski, D4+D5+100mL || TBD
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16 || EVGA 3200 2x8GB
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's || EVGA 1080Ti FE
Storage 2x Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB || OCZ Vector 180 480GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz || TBD
Case Caselabs Mercury S5+pedestal || Supermicro S5 (GS5A-753K)
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w || Seasonic Snow Silent 750w
Mouse Thermaltake Theron, Steam controller || TBD
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX, Steam controller || Corsair K70
Software W10P || W10P
this is BA hopefully the AM3 phenom II dual cores will do the same uh oh
 

Lo0odak

New Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
10 (0.00/day)
Location
Serbia
I want to set to AAC when i arrive home from work.P.s. sry for bad english...:) But i think that isnt possible with stock bios...i dont know...:(
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
27,078 (5.10/day)
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 9900K@5.0GHz
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H115i Pro w/ Noctua NF-A14 Fans
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) ASUS Strix GTX 1080Ti
Storage 500GB SX8200 Pro + 8TB with 1TB SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply eVGA SuperNOVA 1000w G3
Software Windows 10 Pro x64
Yeah, the E6300/6400 were the Conroes with damaged cache. But Allendales never had 4MB they were 2MB max and had the E1000 series made from damaged parts.

"E6300 and E6400 CPUs, as well as their Xeon 3040 and 3050 counterparts, have been made using the original 4 MB B2 stepping with half their L2 cache disabled prior to Q1 2007, but using the 2 MB L2 stepping later. This caused contention regarding whether or not the previously available versions were specimens of the Allendale core. Only the newer cores are now commonly referred to as Allendale."

If you talked just about the different steppings of the E6300, then it makes sense. For me Allendale is only E4000 and lower procs (having owned E4300), no-one bought the low multi E6300 after E4300 was out :)
There were two steppings of the E6300(B2 and L2). The B2 stepping was a Conroe core with half the cache disabled. The L2 stepping was a full Allendale core(the E4300 shares this stepping). Mainly the L2 stepping of the E6300 was only used to fill the last orders for the E6300. Originally, most refered to the E6300 and E6400 as Allendale cores, even though they used Conroe cores. It wasn't until the true Allendale core was released that people realized their mistake.

You are correct that sales for the E6300 dropped after the introduction of the E4300, that is why the E6320 was released to offer people something over the E4300.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
I want to set to AAC when i arrive home from work.P.s. sry for bad english...:) But i think that isnt possible with stock bios...i dont know...:(
I think that the unlocking part was mainly because it was an old bios so might work
 

Lo0odak

New Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
10 (0.00/day)
Location
Serbia
Then i need XP sp3 to see FX 7750?And 2 more cores,if that work really...Heh,im so confused about all with amd processors... :D
 
Joined
Jan 27, 2008
Messages
70 (0.02/day)
System Name Jupiter-2
Processor Intel i3-6100
Motherboard H170I-PLUS D3
Cooling Stock
Memory 8GB Mushkin DDR3L-1600
Video Card(s) EVGA GTX 1050ti
Storage Corsair 512GB SSD
Display(s) BENQ 24in
Case Lian Li PC-Q01B Mini ITX
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 450W
Mouse Logitech Trackball
Keyboard A bamboo custom job
Software Win 10 Pro
This is probably the biggest deal of the past 10 years, even better than unlocking pipelines on old ATI cards and unlocking cache on old Durons
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
This is probably the biggest deal of the past 10 years, even better than unlocking pipelines on old ATI cards and unlocking cache on old Durons
Kind of... except the rate that it's possible to unlock the 2 cores on the 7750 is kinda small so far :D
 

bnborg

New Member
Joined
Apr 4, 2009
Messages
43 (0.01/day)
System Name Hyper-V-One
Processor Phenom II x4 1090T
Motherboard MSI 870A-G54
Cooling 3 fans & stock HSF
Memory 16 GB DDR3 1333 (G-Skill F3-10666CL9-4GBRL)
Video Card(s) Two Radeon HD 4650's in Crossfire
Storage 2x 500 GB mirrored & a 1.5 TB all Seagate SATAII
Display(s) 24" Sceptre LCD
Case Ultra clear side
Audio Device(s) onboard AMD HD Audio
Power Supply 600w OCZ
Software Windows Server 2008 R2 x64 Ent., Hyper-V enabled
My theory has always been that the tripple core CPUs were the quad core rejects.

I.e. that one of the four cores failed somewhere in the Q.C. testing.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
My theory has always been that the tripple core CPUs were the quad core rejects.

I.e. that one of the four cores failed somewhere in the Q.C. testing.
And I think that's 100% true somehow
 

DaMulta

My stars went supernova
Joined
Aug 3, 2006
Messages
16,167 (3.20/day)
Location
Oklahoma T-Town
System Name Work in progress
Processor AMD 955---4Ghz
Motherboard MSi GD70
Cooling OcZ Phase/water
Memory Crucial2GB kit (1GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-16000
Video Card(s) CrossfireX 2 X HD 4890 1GB OCed to 1000Mhz
Storage SSD 64GB
Display(s) Envision 24'' 1920x1200
Case Using the desk ATM
Audio Device(s) Sucky onboard for now :(
Power Supply 1000W TruePower Quattro
Because the bigger market, with higher demand, is the lower end market. If the demand of the dual cores is too high, they have to start disabling good cores to make up for demand. It's basic economics. It's far better to disable the cores and move a ton of product at a reduced price, than it is to just let the low end run out of stock, and still have the lower volume quads also sitting on the shelf.

If they run out of the dual cores, people in that price range aren't going to buy the much more expensive quad, so now they sell neither the dual, nor the quad. Lose-lose for AMD.
This happens with Video cards too. If they 100 dollar chip is FLYING off the shelf, and they run out of it. They will pull from the most expensive bin, then then sell it off as the 100 dollar card.

The do the same thing with the cheap CPUs if they are selling very very well. Then they run out they will pull from the good BIN noting wrong with them, and sell them as the cheap CPUs.

Money coming in fast is better than having no product on the self with only high-end on top that sells slowly.
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,419 (2.48/day)
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
Quad for under $100, nice. When the 2 other cores are enabled, is their respective L3 cache enabled as well? Or do they use the cache for the other 2 cores?
Probably. I would think that would greatly hinder the other 2 cores as well, I mean the cache is fairly limited anyway. A core unable to access cache seems like it would be fairly useless comparatively speaking.
There is no more L3 to be unlocked, it is a Phenom 1st Gen chip. It is basically a 9950 with 2 cores cut off. So if your wondering at if those extra 2 cores would come in handy compare the performance of a 7750 vs a 9950.

The big thing I'm wondering is will those extra 2 cores being enabled kill the OC that the 7750 can dish out?

This happens with Video cards too. If they 100 dollar chip is FLYING off the shelf, and they run out of it. They will pull from the most expensive bin, then then sell it off as the 100 dollar card.

The do the same thing with the cheap CPUs if they are selling very very well. Then they run out they will pull from the good BIN noting wrong with them, and sell them as the cheap CPUs.

Money coming in fast is better than having no product on the self with only high-end on top that sells slowly.
And the other thing is, sometimes when a CPU is near the end of it's cycle it's just flat out more efficient to disable something and rebadge it then it is to toss a ton of money at having a whole new processor designed. And like I said earlier the 9950's are too close in price to the 710's so there just isn't going to be much of a market for those at all.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
The big thing I'm wondering is will those extra 2 cores being enabled kill the OC that the 7750 can dish out?
Forgive my noobishness but how much does the best OC'd 7750 get in 3dmark compared to this 4 core 7750 at 3 ghz that scores 4288
 

bnborg

New Member
Joined
Apr 4, 2009
Messages
43 (0.01/day)
System Name Hyper-V-One
Processor Phenom II x4 1090T
Motherboard MSI 870A-G54
Cooling 3 fans & stock HSF
Memory 16 GB DDR3 1333 (G-Skill F3-10666CL9-4GBRL)
Video Card(s) Two Radeon HD 4650's in Crossfire
Storage 2x 500 GB mirrored & a 1.5 TB all Seagate SATAII
Display(s) 24" Sceptre LCD
Case Ultra clear side
Audio Device(s) onboard AMD HD Audio
Power Supply 600w OCZ
Software Windows Server 2008 R2 x64 Ent., Hyper-V enabled
You guys are right too.

I have trouble understanding modern marketing strategies.
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,419 (2.48/day)
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
Forgive my noobishness but how much does the best OC'd 7750 get in 3dmark compared to this 4 core 7750 at 3 ghz that scores 4288
Won't even be close, 3dmark06 is VERY CPU intensive. Here's an example for you, my PII 720 BE @ 3.7Ghz is 100pts less than that 7750 x4 that is clocked 700mhz less than my proc.



I would go run 3dmark06 on my gf's comp and see, but I'm lazy :p I just promise you that it will be a ton less. Now remember not all programs use 4 cores, I don't think any games really do yet. And even with close 3dmark06 score, don't think for a second this PII wouldn't rip the 7750 x4 apart at just about anything it does (that doesn't use 4 cores).

You guys are right too.

I have trouble understanding modern marketing strategies.
Have you read the whole thread?
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
Yes it's true that synthetic tests aren't that relevant for average users but I'd still like to see some game benchies :D ... I'm just excited I guess :p
 

ShadowFold

New Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
16,918 (3.72/day)
Location
Omaha, NE
System Name The ShadowFold Draconis (Ordering soon)
Processor AMD Phenom II X6 1055T 2.8ghz
Motherboard ASUS M4A87TD EVO AM3 AMD 870
Cooling Stock
Memory Kingston ValueRAM 4GB DDR3-1333
Video Card(s) XFX ATi Radeon HD 5850 1gb
Storage Western Digital 640gb
Display(s) Acer 21.5" 5ms Full HD 1920x1080P
Case Antec Nine-Hundred
Audio Device(s) Onboard + Creative "Fatal1ty" Headset
Power Supply Antec Earthwatts 650w
Software Windows 7 Home Premium 64bit
Benchmark Scores -❶-❸-❸-❼-
You need to live in Asia for this to work apparently.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
Ah don't worry about it there's still some things we haven't found out...it might not be just about the ACC
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
530 (0.13/day)
Location
Romania
System Name umm...no
Processor Intel i5 8600k 4.8 Ghz OC
Motherboard ASUS Maximus X Hero
Cooling Noctua NH-D15 / 2x NF-S12A-PWM Chromax
Memory Corsair Vengeance LPX CL15 3000mhz 32gb
Video Card(s) AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Storage Samsung M.2 SSD 960 Evo 250GB / Crucial SSD MX500 1TB & 2TB / Seagate 2TB Hdd / Toshiba 2Tb Hdd
Display(s) ASUS ROG PG279Q, Acer XF270HU
Case Cooler Master H500M
Audio Device(s) Steelseries Arctis 7 / Logitech Z533
Power Supply Super Flower Leadex II Gold 650W
Mouse Logitech G502 Lightspeed
Keyboard Corsair Strafe RGB
Software Windows 10 Pro 64-bit
Top