1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

atiflash dont work

Discussion in 'Graphics Cards' started by deathangel, Dec 4, 2005.

  1. deathangel New Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hello i have a big problem i want to flash my ASUS ati Radeon x850 Pro vivo PCIE card becouse the 16 pipelines and the first step to flash the card with Flashrom is no problem but if i want to flash the Card back to the original bios with atiflash then it do not work (i think it dont accept the device 0) can anybody help me to get it work? (flashrom work with device 0 but atiflash not)
     
    10 Year Member at TPU
  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,961 (3.43/day)
    Thanks Received:
    17,946
    then use only flashrom :)
     
    10 Year Member at TPU
  3. deathangel New Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    the problem is that if i use flashrom it work to flash back but it change the pipelines back to 12 too only atiflash dont change the pipelines
     
    10 Year Member at TPU
  4. bobyjo New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    272 (0.06/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    NC Texas
    Try this::

    atiflash -p 0 -f xxx.bin

    This has never failed me.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)