• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

atitool 0.26 dont find any artifact for inno3d 8800gtx

sampofin

New Member
Joined
Feb 28, 2005
Messages
97 (0.02/day)
Likes
1
Processor intel Q9450 @3500 MHz
Motherboard Asus striker II extreme
Cooling water cooled
Memory 8GB ddr3 2000MHz dual
Video Card(s) asus gtx 560 DCII OC SLI
Storage 4kpl seagate barracuda 7200.10 sata2 raid 0 1.16T +maxtor 3200 usb 500G
Display(s) samsung 226cw 22" lcd 2ms
Case antec Twelve Hundred
Audio Device(s) PCIe SB X-Fi titanium Fata11ty Pro Series
Power Supply zalman 1000w
Software windows 7 64
#1
atitool 0.26 dont find any artifact for inno3d 8800gtx its pushing my clocks up until my card freeses
find max core or find max mem dont work for this card
how can i find "safe"overclock?:confused:
 

Jonnycat

New Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
330 (0.08/day)
Likes
19
Location
PNW
#2
I had the same issue with my x800GTO (AGP) card. It wouldn't detect any artifacts until there were a bunch of them (the spinning cube would turn a solid yellow), then the box locks up.

Using ATI Tray Tool, however, the artifacts were detected.

However, regardless of application used, when memory artifacts appear they appear until I reboot the computer.
 

ATIonion

New Member
Joined
Oct 31, 2006
Messages
1,015 (0.25/day)
Likes
0
#3
has you raised you detection of artifacts...? i can't remember exactly howto (i use traytools) but i know that you can adjust how it picks up artis...set it to the highest setting then try....
 

Old Bear

New Member
Joined
Oct 2, 2006
Messages
85 (0.02/day)
Likes
0
Location
Far,far away
Processor Athlon X2 4000+ am2 @ 2.56
Motherboard Abit
Cooling Stock AMD
Memory 2 x 512 DDR667 @ 812
Video Card(s) 8800GTS 320MB@ 636/1350/1003
Storage Maxtor 250GB
Display(s) Philips 170C 1280*1024@60
Case Silver&ghost metalic
Audio Device(s) On board AC'97
Power Supply 450W
Software W XP SP2
Benchmark Scores 3d mark 05 12548
#4
Why don't u do it "semi-automatic"? Increase clocks in 5-10mhz steps, look for artifakts & temps and be carefull! I know I would. In settings, sec or third "page" set the artifact scanning.
But why do you push it? Isn't that the beast allready:confused:
 
Joined
Jan 4, 2007
Messages
113 (0.03/day)
Likes
9
System Name Intel
Processor E8400 E0 @ 4.0Ghz
Motherboard Asus P5K Pro 1202
Cooling Zalman Fatal1ty FS-C77
Memory TeamGroup Xtreem DDR2-667 MicronD9 3-3-3-8/GSkill 4Gb 1066Mhz
Video Card(s) Sapphire HD6870 Vapor-X/Sapphire X1950XT
Storage VelociRaptor 150Gb + RaptorX 150Gb + WD green 1Tb
Display(s) Asus LCD 22"
Case ThermalTake sViking
Audio Device(s) Realtek OnBoard
Power Supply LC Power Hiperion 700Watt
Software Windows Vista Ultimate 64bit
#5
I have kind of same problem with my Sapphire X1950XT. I use ATI Tools 0.26 and when i try to find the max core or max mem freq the freq goes up with out find any artis til the system hungs up or restart... WTF is happening??? Shouldnt ATI Tools report artis before crashing up the system???
 

edhunter

New Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
#6
yeah ... i am having similar problem with 7900gs.. artifacts remaining undetected even when moved the slieder for detectection to max "sensitivity"...
i thing there is generally something wrong with artefact detection of ati tool 0.26