1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

battle field 2 crashes now

Discussion in 'Games' started by newmodder, Jun 8, 2006.

  1. newmodder New Member

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    669 (0.16/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    british columbia
    Earlier i was playing BF2 with now problems, now everytime half way loading a map it crashes i have tried 4 times and it is piss;n me off. Any ideas?

    my guess is the 1.3 patch
     
    10 Year Member at TPU
  2. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,358 (1.17/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    Probably.

    EA: Fuck Up Everything
     
    10 Year Member at TPU
  3. 65tweet

    65tweet

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Messages:
    364 (0.08/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    USA
    Are you using an emulator? This game is very picky in that respect. I use two different computers that are similar in almost every way, but one gives me problems with BF2. One has an IDE HD & DVD and runs flawlessly. The other has an IDE DVD with SATA HD's and is very picky when it comes to BF2 and emulation. Not even a fresh install of windows helps. I think they may done something with this in the latest patch too because the problem is worse. I just use the disk now because as far as games go nothing pisseses me off more than the game crashing half way through with a level :nutkick:.

    As for the patch I haven't had any new problems with the latest one. I think all the mods that worked on the last patch work on this one to...so far.

    Don't worry, EA will have it worked out in 2 or 3 more patches :shadedshu Besides, before long EA will do something else that causes a new problem...
     
    10 Year Member at TPU
  4. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.17/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    OMG!!! I purchased, downloaded, and installed Armored Fury. Now my regular BF2 doesn't work. Kicks me out of servers, won't login, wont stay loading maps, ect.

    Reloading Now.:banghead:
     
    10 Year Member at TPU
  5. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,458 (1.23/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    That is rubbish. EA have got to start sorting this stuff out.
     
    10 Year Member at TPU
  6. Crisao23 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    29 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Everytime it crashes it creates a .dmp file, upload and post the .dmp, maybe we can help you sort out the problem.
     
    10 Year Member at TPU
  7. Boneface

    Joined:
    Jan 13, 2006
    Messages:
    1,497 (0.37/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Windsor, Ontario, Canada
    i have the patch1.3 and armoured fury and i havent had a problem with it at all...Although in game now sometimes when i fire rocket at tank it goes through it...but thats the only problem ive had
     
    10 Year Member at TPU
  8. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,458 (1.23/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    Ahh... those new 'illusion' tanks must get annoying! :roll:
     
    10 Year Member at TPU
  9. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.19/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    I get that crashing sometimes to, but I get the, (There is a problem with your connection more often). since the new patch.
     
    10 Year Member at TPU
  10. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.17/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    Me too!:banghead:
     
    10 Year Member at TPU
  11. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.19/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    And I can barely play now, I might get one hole game in, then the connection problem will occur, or my game will shut down, one or the other.
     
    10 Year Member at TPU
  12. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,458 (1.23/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    I get the "There is a problem with your connection" every few minutes for no apparent reason, my connection is solid now. I get the odd crash when I try and join a game sometimes, but it isn't as bad as yours.
     
    10 Year Member at TPU
  13. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.17/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    I get the Connection Error alot! I hate that the one game I play regularly messes up and it's EA's fault. Every time I patch or Booster Pack. I have to reload from scratch. Oh well, great game anyway.:p
     
    10 Year Member at TPU
  14. Jimmy 2004

    Jimmy 2004 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    5,458 (1.23/day)
    Thanks Received:
    267
    Location:
    England
    Yeah, EA have certainly done their best to mess it up though!
     
    10 Year Member at TPU
  15. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.19/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    What can u say.......they try.
     
    10 Year Member at TPU
  16. Boneface

    Joined:
    Jan 13, 2006
    Messages:
    1,497 (0.37/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Windsor, Ontario, Canada
    i get some problems where i ll click on the icon and the screen will come up that shows the big 2 and then it disapears and thats it...i have to reboot to get it to work right
     
    10 Year Member at TPU
  17. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.19/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    wierd
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)