• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Battlefield 3 Clubhouse

Status
Not open for further replies.

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
Look:

devtags.jpg



Also got my first "Ace" pin in the same round. ;) was a good round, for sure.
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,516 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
I am so bummed.... I cannot log into battlelog. I get a message - YOUR ACCOUNT IS NOT ALLOWED TO LOGIN.

I have fucking tried everything, re-installing game, cleaning internet cache, disabling all firewalls etc. Apparantly there are a lot of people having this issue.

I have been trying all night to get onto live chat with ea and am finally nearly there.

Already missed the official launch by 30mins. :banghead:

Did you add your CDkey to your origin account? You must do that and use your origin login to get into battlelog
 
Joined
Feb 2, 2011
Messages
295 (0.12/day)
Likes
217
Location
Flo REy Da!
System Name hijo de la chingada!
Processor fx-8150
Motherboard asus crosshair V
Cooling xigmatek small fri
Memory g skill sniper 1866
Video Card(s) visiontek 5850 long tooth
Storage a couple slow fat ones
Display(s) 2 one for tools one for "work"
Case shinobi fap black
Audio Device(s) on board
Power Supply one that works, CrazyEyes ;)
Software lots that i can color hello kitty with
Benchmark Scores before fx-8150 P13784 3DMarks

Attachments

Joined
May 19, 2007
Messages
4,294 (1.11/day)
Likes
509
Processor Intel Core i9 7900X delidded @ 4.7Ghz 1.2v
Motherboard ASUS Rampage VI Extreme
Cooling EK-Supremacy EVO, EK-CoolStream PE 360, EK-CoolStream PE 240, EK-DDC Pump/X-RES 100
Memory Corsair Vengeance RED LED 32GB(8GBx4) DDR4 3400MHz
Video Card(s) EVGA GeForce GTX 1080 Ti FE ( EK 1080TI Waterblock./ Backplate )
Storage Samsung 950 Pro NVME 512GB, 2x 850 Evos 1TB, WD Black 1TB
Display(s) Samsung S27B970 27" Wide PLS Monitor - 2560 x 1440
Case Corsair Carbide Air 540
Power Supply Cooler Master Vanguard Series 1000W
Software Windows 10
Benchmark Scores http://www.3dmark.com/fs/12778735
i've had it happen a few times, but not every time. how far away are the servers you try?
I fixed the problem it was punk buster 1 file was missing which i had to download manually.
 
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,190 (0.44/day)
Likes
312
System Name Titan
Processor AMD FX-8350 4.6ghz
Motherboard AsRock 990FX Fatal1ty Professional
Cooling Corsair H100
Memory G.Skill RipjawsX 8gb
Video Card(s) XFX Double D 7970 3gb
Storage Western Digital Green 2TB 64mb Cache/ Western Digital 500gb
Display(s) iMac Display 2560 x 1440
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z
Power Supply Corsair AX1200
Software Windows 7 64-bit
It's always fun spawning with my back facing the enemy or joining a server were no one can spawn until they suicide.

Fun fun fun
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
this is the one i got. Hope i did this right im not much of a poster forum guy
Yep, that works. If you do an "advanced reply", you'll see a "yellow stamp"; click it, and you'll be able to post the image in a larger form like I did. To get the link that goes between the tags, right click the link under "attachments", and "copy shortcut", then paste the shortcut between the tags.


[pic]shortcut[/pic]


"pic" gets replaced with "img" for it to work right.



:rockout:
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
1,719 (0.75/day)
Likes
345
Location
Raleigh, North Carolina
System Name Red Giant
Processor Intel Core i7-2600k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus P67 Sabertooth
Cooling Corsair H100i V2
Memory Corsair Vengeance DDR3 16GB
Video Card(s) MSI Twin Frozr II 6950 2GB
Storage 960 GB Sandisk SSD
Display(s) 23" Dell S2316M
Case CoolerMaster HAF X
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Corsair M65 RGB
Keyboard Corsair Strafe RGB Silent
Software Windows 10 64 bit
Need some advice on this everybody, whenever I try to use Ultra settings they are messed up and do not display correctly, I am sure it is not my graphics cards going as they are only a month old and Ultra settings were working before one of the patches they released, Should I try a reinstall of the game? Also I cannot edit my graphics settings without the game locking up :/

Any help/tips for this would be great :/
 
Joined
Aug 17, 2009
Messages
2,553 (0.84/day)
Likes
1,013
Location
United States
System Name Aluminum Mallard
Processor Intel i7 940
Motherboard ASUS Rampage III: Gene
Cooling Noctua C-12P
Memory 6GB Corsair Dominator DDR3
Video Card(s) ASUS HD5870
Storage OCZ Vertex 2 60GB SSD, 2 x Seagate Barracuda 7200.12 in RAID0
Display(s) HP w2338h
Case Corsair 700D
Audio Device(s) On Board
Power Supply Corsair TX850
Software Win7 Ult 64 bit
Benchmark Scores 31 FPS in Dalaran.
Need some advice on this everybody, whenever I try to use Ultra settings they are messed up and do not display correctly, I am sure it is not my graphics cards going as they are only a month old and Ultra settings were working before one of the patches they released, Should I try a reinstall of the game? Also I cannot edit my graphics settings without the game locking up :/

Any help/tips for this would be great :/
First: Did you flash your cards with the 6970 unlock? If so, that may be the problem, if not then...

...I would clean and reinstall my video drivers/CAP. Failing that I would undo any overclock on my system. I would also check my sound drivers and DX for updates. If none of those work, reinstalling the game would be top priority, but I would also opt for a wipe/reinstallation of Windows.

Also, try removing one of your cards to see if they both work individually.
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
1,719 (0.75/day)
Likes
345
Location
Raleigh, North Carolina
System Name Red Giant
Processor Intel Core i7-2600k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus P67 Sabertooth
Cooling Corsair H100i V2
Memory Corsair Vengeance DDR3 16GB
Video Card(s) MSI Twin Frozr II 6950 2GB
Storage 960 GB Sandisk SSD
Display(s) 23" Dell S2316M
Case CoolerMaster HAF X
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Corsair M65 RGB
Keyboard Corsair Strafe RGB Silent
Software Windows 10 64 bit
First: Did you flash your cards with the 6970 unlock? If so, that may be the problem, if not then...

...I would clean and reinstall my video drivers/CAP. Failing that I would undo any overclock on my system. I would also check my sound drivers and DX for updates. If none of those work, reinstalling the game would be top priority, but I would also opt for a wipe/reinstallation of Windows.

Also, try removing one of your cards to see if they both work individually.
No overclocks or flashing on my cards or cpu, can I have specific instructions for a completely clean video drivers/CAP install because I have uninstalled them all and used driver sweeper to remove anything for AMD from my system and still have that issue afterwards. Also I have no DirectX updates available, I will check for sound driver updates but would they be likely to fix this? Reinstalling Windows would have to be my last resort because it would be a significant hassle :/

Edit: Will check this again when back from school X_X so agravating lol.
 
Joined
Oct 2, 2005
Messages
2,909 (0.65/day)
Likes
656
Location
Baltimore MD
Processor FX-8320@ 4.2Ghz
Motherboard Gigabyte 970A-UD3
Cooling Xigmatek S1283
Memory 2x4Gb Corsair 1600 9-9-9-24
Video Card(s) Sapphire RX-480 Nitro
Storage OCZ Vertex 3 120G, 1TB WD Black
Display(s) Dell S2330MX
Case Corsair Carbide Air 540
Audio Device(s) X-Fi Fatal1ty / 5.1 Logitech Z-5500
Power Supply Silverstone DA750
Software Win10 pro 64bit
Well after getting some time to play im rather impressed, only problem I have is the first game i try to join loads to a black screen.
Kudos to DICE and EA for having working servers for the most part on day 1.
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
I'm sympathetic to anyone having technical issues but a lot less so if your attitude about it rude and reactionary (these people have likely done little to no troubleshooting in general) and say the game sucks or is broken. Anyone who thinks it's inherently bad or that DICE has ripped them off (and there are plenty on other forums incl. Battlelog) is an impatient tool with their heads up their asses, a chip on their shoulder or simply an agenda. Perhaps some are a combo of all three.

And this is coming from a guy who has to use Autokey for his accustomed binds and can't chat in-game now nor spot easily until they patch it.
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
Well, persojnally, I;ve done al lteh troubleshooting possible, including re-downlaoding the app 5 times now since launch.

That's near 55GB of downlaods, because Origin is BROKEN.


I've literally wasted 8 hours troubleshooting my issues, to find that Origin sucks, and if you try the "repair installation" option, it will download and "update".

The update breaks the game, and makes it so it won't even start and is not recognized as a valid Win32 application. When this happens, you need to re-download.

Which I have done now, like I said, 5 times.


When it works, it works great, but actaully getting it working has to be one of the most problematic things possible.

However, I am more than aware that the problem is mostly driver, and not the game. Still very frustrating though.

Of course, I didn't have any problems at all until I called EA, and the agent hung up on me..since then, nothing but problems.
 
Joined
Feb 3, 2006
Messages
1,189 (0.27/day)
Likes
183
Location
Virginia, USA
System Name Desktop
Processor Ryzen 5 1600
Motherboard Gigabyte AB350-GAMING 3
Cooling Sunbeam Core contact
Memory 2x8Gb G.Skill 3200Mhz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 3gb
Storage OCZ TR150 240GB SSD ,Seagate SSHD 1TB | Corsair SSD 60GB, 500GB WDB | SanDisk 120gbSSD
Display(s) Custom 124" 1080P Home Theater |Samsung UN55HU6480 UHDTV/ 24" Insignia 1080p 5ms
Case NZXT S340
Audio Device(s) onboard
Power Supply EVGA 700B1
Software Win 10 x64
the thing with upgrades is. you only really have to do it once every 3-4years depending how good your system is.

Judging by your 'highend' rig in your spec - It doesnt suprise me a single bit that you chose to go console.

Had you had a better more upto date system with beefier graphics you would have been able to enjoy the beta more even though it was locked to high settings only.

That 360 alone is probably more powerful then your PC but lets not go there.

---

Upgrades dont have to cost the earth. Many people are fairly happy to shell out £300-500 on medium range components every few years to keep their systems in the game before a major overhaul if they think their systems are getting bogged down.

Im not bashing you. Im just saying PC games can be worth that little bit of extra effort that you put into them.

Depending which way the wind blows after DICE has gone against the tradition of building games from the console up. If devs start building games from the PC up. things can only get better and better and PC gaming.

Hell....Even the CoD franchise might come back to its roots and release a non-console port.
even though they already pissed off and alienated even most of the hardcore fans from that golden era. They can release one but people are still butthurt and extremely bitter towards IW/Activision for taking the CoD franchise which started off so strongly and whoring it out for the console fan boi's, so they probably wont get a lot of sales on the pc platform due to heavily enforced boycotting from the PC crowd.

I'll be f**ked if I ever pick up another CoD game.

-----

64 players on a multiplayer server can be a lot of fun my friend. - that is all
FYI i had a 955X4 @3.8Ghz 8gigs of 1866 DDR3, and a highly overclocked 6850 ;) I've just grown tired of constantly upgrading my PC... not that it wasn't fast I was just never happy with it and just don't have time for the hassle anymore... it was fun a few years ago!
 
Joined
May 15, 2008
Messages
2,863 (0.82/day)
Likes
272
Location
Brasil
System Name Sovereign // HTPC
Processor i7 3770k 4.2 // i7 3770k 4.2
Motherboard Maximus V Gene // Sabertooth Z77
Cooling Noctua D14 // Intel HSF
Memory 16GB Samsung // 16GB VengeanceLP
Video Card(s) Deciding // 660 DC2
Storage OS (X25-M), Data (Seagate 1TB) // Samsung 840 120GB & bunch of drives
Display(s) Samsung T240HD // LG TV
Case TJ08e // Grandia GD08
Audio Device(s) DT880 Pro 250 ohm // TV speakers
Power Supply Seasonic Plat 1000 // Seasonic Gold 760
Software Windows 8 Pro x64 // Windows 7 Pro x64
Is this better than BC2?
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
Leaps and bounds better. As it should be based on it's name.

Well Dave you seem to be the exception to the rule and I'm certainly thankful I'm not having serious issues too. Surprised you haven't been able to work it out as much as Origin may suck and need work. :/
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
Yeah, i do not think it's the game code causing my problems...it's Origin applying a patch that is invalid. I did confirm just now that if you stop the patch from being applied, that scan of the game's files works without issue.

I submitted an official bug report to EA/DICE..we'll see if they sort it out.

The crashes/freezes I have been getting are 100% driver-related(Crossfire). I merely tried the game file scan to ensure that nothing was corrupted from the improper shutdowns. The two issues together can be quite frustrating. Seems my using a conotrller has it's downsides too.


Fortunately, I have other important stuff to do to occupy my time, so I don't really mind playing with installs and redownloads too much...at least if the problem happens to someone else, I'll know how to deal with it. ;)
 
Joined
Feb 9, 2011
Messages
133 (0.05/day)
Likes
42
System Name Main Gaming
Processor i2600k @4.3
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling Thermaltake Frio
Memory 8gb G.Skill 1866
Video Card(s) Saphire 6970
Storage 128gb Samsung 830 SSD, 1TB Samsung Spinpoint
Display(s) HP 27" ZR2740w IPS WQHD
Case CM 690 II Advanced
Audio Device(s) Asus Xonar DX
Power Supply SeaSonic 750w X-series Gold
Software Win 8 64bit
How come you don't get to see the tags you took at the end of the match anymore? I know it did that during the alpha. I liked they way it listed out all the ones you took in BC2, and also displayed the ranks (bronze, silver, or gold) when you took them. Also kept track of how many you took from each person.
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
There are "special tags" like the Dev tags Reayth and I have posted. Not the same system as BF BC2.

There are tags for owning other EA titles, even.

I'd like those tags too...As far as I know, the only way to actualyl get someone's tags is to knife them from behind. I didn't get that dev tag until i got dude from behind..musta knifed him three or four times before that, as we all spent a fair bit of time on that server(by we, i mean the usual guys in TS that play together).
 
Joined
Aug 17, 2008
Messages
731 (0.21/day)
Likes
87
System Name WhiteWalker2020 / LAN Box
Processor Intel i7 6900K 4.4GHz / 2500K i5@4.5GHz
Motherboard MSI X99A Krait / Gigabyte Z68-UD3P
Cooling Full custom liquid / XIGMATEK HDT-Aegir
Memory G.Skill 32GB DDR4 3000MHz/ 4x4GB G. Skill DDR1866 Sniper
Video Card(s) EVGA GTX 970 SSC / EVGA GTX 960
Storage 950 Pro 512GB M.2, 960GB SanDisk Ultra II, Intel 730 480GB and 240GB, 850 EVO 250GB, 17TB Mechanical
Display(s) 39" AMH 399A (no glass) UHD + 2x Dell 22" LED S-IPS 1080p / LG 37" 1080p S-IPS
Case Thermaltake Core x9 / HAF 932 Red
Audio Device(s) Realtek HD-Audio On-Board
Power Supply EVGA Supernova 850W / Corsair 650TX
Mouse 2x Logitech 610
Keyboard Razer DeathStalker / Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical
Software Windows 10 Pro / Windows 7 64bit Professional
This is by far the best game I have ever played. Holy crap it's fun and looks stunning.
Had to turn off hyperthreading to get it to run right though.
 
Joined
Jan 6, 2009
Messages
469 (0.14/day)
Likes
68
Location
Victoria, Australia
System Name Haswell Ranger
Processor Intel i5 4690K 4.2GHz
Motherboard ASUS Maximus VII Ranger
Cooling Corsair H80 Hydro Series Cooler
Memory 16GB DDR3 @ 1333MHz
Video Card(s) ASUS RX480 Strix 8GB @1350MHz
Storage OCZ Trion 100 240GB(OS) + 4TB HDD(s)
Display(s) Samsung SE790C 34" Ultra-wide/Curved 3440x1440p 60hz
Case Corsair 750D Obsidian
Audio Device(s) Onboard - Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System/Roccat Kave XTD 5.1 Headphones
Power Supply Corsair HX850i Modular
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G510s
Software Windows 10 Pro 64bit
For CrossFire users. Disable ULPS.

Run->type: regedit ->ctrl+F ->type: ULPS. There will be two entries in folders 001 and 002 named "EnableULPS" set them both to 0. Restart.
Unbelievably helpful. You sir, deserve an alcoholic beverage of your choosing :toast:


OT: A hell of a lot of fun this game is. Very intense in certain situations, feels realistic enough to be great but not enough to make one rage and looks great while doing it. Do wish people knew how to revive though :shadedshu
 
Joined
Feb 9, 2011
Messages
133 (0.05/day)
Likes
42
System Name Main Gaming
Processor i2600k @4.3
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling Thermaltake Frio
Memory 8gb G.Skill 1866
Video Card(s) Saphire 6970
Storage 128gb Samsung 830 SSD, 1TB Samsung Spinpoint
Display(s) HP 27" ZR2740w IPS WQHD
Case CM 690 II Advanced
Audio Device(s) Asus Xonar DX
Power Supply SeaSonic 750w X-series Gold
Software Win 8 64bit
There are "special tags" like the Dev tags Reayth and I have posted. Not the same system as BF BC2.

There are tags for owning other EA titles, even.

I'd like those tags too...As far as I know, the only way to actualyl get someone's tags is to knife them from behind. I didn't get that dev tag until i got dude from behind..musta knifed him three or four times before that, as we all spent a fair bit of time on that server(by we, i mean the usual guys in TS that play together).
Yeah, i know about knifing from behind, done that quite a few times already, but I haven't found how to look at all the tags i've taken from certain people. I liked seeing how many times i'd stabbed my friend. We always try to join together, but usually end up on opposite teams for the first couple of games. Tags was a nice way to spice up the competition.

Oh, anybody else notice how there is still a "Lock on" with the knife? A guy was running by me, and i just hit the knife on accident, and bam, i flew forward and stabby stabby.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
Joined
Mar 24, 2010
Messages
4,574 (1.62/day)
Likes
918
Location
Independent in Imperialistic
System Name Oh the name!
Processor i7 7700K
Motherboard MSI Z270 Xpower
Cooling EK 360 Extreme
Memory 16Gb G.Skill TridentZ 3866
Video Card(s) nVidia 1080 Ti Flanders Edition
Storage 1 Intel PCIE SSD750, 2 Sam 840Evo 1TB SSD, WD Black 2TB, Toshiba 3TB
Display(s) Acer Predator X1 (32")
Case Rajintek Paean
Audio Device(s) onboard
Power Supply Corsair AX860
Mouse Mad Catz Pro X
Keyboard Corsair K70
Software W10Pro
i want to play the map where you jump in paras from a huge heigh. no way, they play it in 'small' version'0....
 
Joined
Oct 20, 2009
Messages
2,841 (0.95/day)
Likes
339
System Name FumoffuFumoffu
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Gigabyte Z87X -UD3H
Cooling Corsair H100i
Memory 16GB DDR3 1600 Crucial Ballistix
Video Card(s) Sapphire AMD Radeon HD 7970 OC
Storage 1- WD 500GB 1- Samsung F2 1.5TB 1- Crucial M4 128GB SSD 1-256GB ADATA XPG SX900 ASX900S3 SSD
Display(s) Hanns-G HZ281HPB 27.5'' 3ms Full HD 1920x1200 WideScreen LCD Monitor
Case Corsair Graphite Series 600T
Audio Device(s) Creative Soundblaster X-Fi Titanium
Power Supply Corsair HX 750W Gold
Software Windows 7 Pro x64
ok i have a server up, it's us/chicago. i know we are not all in that area but it was the centermost location available in the us, and i wasn't going to pay for an overseas server (sorry ;) )

TechPowerUp! ~ US/Chicago ~ Conquest64

I will make another few posts later on, to make sure everyone catches it. it will also be in my sig. i am asking as many people as are willing to load into this server sometime tonight. i want to get it a presence in the browser so non-TPUers will see it too. also, if brandon would add it to the OP (i'll pm him too).

and again, i plan to change the name when i get the ok. i am going through settings now. any suggestions for maps to be removed etc? anyone want to admin or get a reserved slot can pm me, i would ask for at least $5 for that though.
If it came with a Free hosting and domain, put ads on it to generate income and post clan shit and crap from the games on there.
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,516 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
Digi, Use google ads and generate revenue for the servers payment! Have someone here that is good at web design make a cool page (with wizz's permission). You will get atleast 25% from ads
 
Status
Not open for further replies.