• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Battlefield 3 Clubhouse

Status
Not open for further replies.

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,412 (3.16/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
I noticed your last game Kurgan. I take it the G3 is still a beast ? I love that gun. I may have to start using it again.
It should be good for the new maps too with the range it has.
G3 is still beast, I been using it lately. I was using the M16a3, but it's been so flavor of the month it's unreal. I switched to the M416 and liked that it had less 1st shot recoil so it was better long range and barely worse close range. But thats still a super popular gun, so I was looking for another weapon that has a fast TTK, comparable with the M16's. And the G3 is the only gun that is compareable, but still good long distance. So I been using it, and the patch nerfed Heavy Barrel for every single AR except the G3 since it uses 7.62 rounds. So it seems to be a go to gun honestly.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
They just need to drop AK already. At least on the PC.

Anyway I was using the G36C last night and it was epic. They have made that lil' bastard a beast now.
 
Joined
Jan 29, 2012
Messages
4,484 (2.09/day)
Likes
3,648
Location
US
System Name natr0n-PC
Processor Phenom II X6 1100T @ 3.7 GHz - NB 3.0 GHz | Xeon E3-1290
Motherboard MSI 970 Gaming | Asus Sabertooth Z77
Cooling TRUE 120 |Deep Cool Assassin
Memory Gskill Ripjaws X - 16GB DDR3 (4x4GB)
Video Card(s) MSI 7970 Twin Frozr III BE OC - 1100/1500
Storage Crucial MX300 525GB + Multiple Mechs
Display(s) SyncMaster 2343BWX 23" 2048x1152 / Dell 1909W 19" 1440x900
Case Sunbeam Transformer Silver - frame is built like a tank
Audio Device(s) X-Fi Extreme Music | X-Fi Titanium - Bookshelf system
Power Supply Corsair TX650 v1
Software Windows XP/7/8.1/10
Benchmark Scores Xeon E3-1290 cpuz world record
is he legit or tank hack ?
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
Last edited by a moderator:

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,412 (3.16/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
It's possible, his lifetime spm is possible, but his KD is unreal, even the top clan players in th world usually are between 2.0 and 3.5 kdr, he's at like 6.7. But then again, he has like 70,000 tank kills, so thats about all he does is tank. We've all made these kinda shots, they just don't happen very often, it all comes down to luck when leading a fast target like some of those. you have to guess what moves you think they will make, like if they will keep banking left or if they are going to head right, that decision changes everything and it's not on you.
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
Can't wait to fly some choppers in AK. Gonna get some 1337 footage.
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,412 (3.16/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403

MxPhenom 216

Corsair Fanboy
Joined
Aug 31, 2010
Messages
12,133 (4.55/day)
Likes
3,699
Location
Seattle, WA
System Name The Battlestation
Processor Intel Core i7 4770k @ 4.2GHZ 1.275v
Motherboard MSi Z97 Gaming 5
Cooling EK Supremacy w/ EK Coolstream PE360
Memory G. Skill Trident X 16Gb (4x4GB) 2400mhz @ 1.65v
Video Card(s) MSi GTX1070 Gaming X 8GB @ 2GHz
Storage Samsung 830 128GB SSD, Crucial MX200 500GB, Seagate Barracuda 2TB (2x 1TB Partitions)
Display(s) Qnix QX2710 27" 2560 x 1440 PLS @ 100hz
Case Phantek Enthoo Evolv ATX TG
Audio Device(s) MSi Gaming AudioBoost ALC1150 w/ Sennheiser Game Ones
Power Supply Seasonic Flagship Prime Platinum 850
Mouse Steelseries Rival 310 w/ QCK Mass mat
Keyboard Corsair K70 w/ MX Browns and Red Backlit
Software Windows 10 Pro 64-Bit
Benchmark Scores Firestrike: 15439
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,873 (0.84/day)
Likes
1,812
Location
South of Planet Earth
System Name SLOW-MO-SHUN II
Processor AMD RYZEN 5 1600X 6-Core 3.6GHz
Motherboard ASRock AB350 Pro4
Cooling AMD stock cooler, 6 case fans
Memory 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 2400MHz Dual Channel
Video Card(s) NVidia GeForce GTX1060 6GB
Storage SEAGATE 1TB 7200 RPM 64MB ------SAMSUNG 250GB Solid State Drive SATA III
Display(s) Asus 24" widescreen 1080p
Case Corsair Carbide Series 200R Black Steel
Audio Device(s) Onboard
Power Supply SEASONIC 620 W E/P
Software Windows 10 Home 64-Bit
They just need to drop AK already. At least on the PC.

Anyway I was using the G36C last night and it was epic. They have made that lil' bastard a beast now.
I have 1250 kills with it. By far my favorite weapon.
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,870 (1.36/day)
Likes
681
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06
So I finally bought this game, but now I get kicked by punkbuster saying "no packet flow" I have played dozens of other multiplayer games, but this one is the only one that is having issues.

Currently:
-All ports are closed and firewalls off (windows, routers, etc...)
-everything (including punkbuster services) are ran as administrator
-I have punkbuster upgraded fully, uninstalled / reinstalled.
-My ping is under 75ms
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
So I finally bought this game, but now I get kicked by punkbuster saying "no packet flow" I have played dozens of other multiplayer games, but this one is the only one that is having issues.

Currently:
-All ports are closed and firewalls off (windows, routers, etc...)
-everything (including punkbuster services) are ran as administrator
-I have punkbuster upgraded fully, uninstalled / reinstalled.
-My ping is under 75ms
Normally when you update it mannually that fixes the issue. A few of the guys have had this issue recently.

Anyway get on TS tonight. We can get a game going. Dave, Phenom, Highway, Crazyeyes and I are always down for a quick game.......Kurgan too when hes not all "I have skype and I'm 1337er then yall's"
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,870 (1.36/day)
Likes
681
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06
If you mean by using the exe file and selecting battlefield 3 manually, it updated, and now says that it is fully updated. I hate to say it but it might be my ISP. Kind of wierd since every other game works just fine.

Come to think of it, I used my cell phone internet, and it worked fine. Latency is great on 4g but the connection is too lossy.
There is a wimax router that my connection goes through, I can get into the login screen but they have changed the login information from the default.
 

MxPhenom 216

Corsair Fanboy
Joined
Aug 31, 2010
Messages
12,133 (4.55/day)
Likes
3,699
Location
Seattle, WA
System Name The Battlestation
Processor Intel Core i7 4770k @ 4.2GHZ 1.275v
Motherboard MSi Z97 Gaming 5
Cooling EK Supremacy w/ EK Coolstream PE360
Memory G. Skill Trident X 16Gb (4x4GB) 2400mhz @ 1.65v
Video Card(s) MSi GTX1070 Gaming X 8GB @ 2GHz
Storage Samsung 830 128GB SSD, Crucial MX200 500GB, Seagate Barracuda 2TB (2x 1TB Partitions)
Display(s) Qnix QX2710 27" 2560 x 1440 PLS @ 100hz
Case Phantek Enthoo Evolv ATX TG
Audio Device(s) MSi Gaming AudioBoost ALC1150 w/ Sennheiser Game Ones
Power Supply Seasonic Flagship Prime Platinum 850
Mouse Steelseries Rival 310 w/ QCK Mass mat
Keyboard Corsair K70 w/ MX Browns and Red Backlit
Software Windows 10 Pro 64-Bit
Benchmark Scores Firestrike: 15439
If you mean by using the exe file and selecting battlefield 3 manually, it updated, and now says that it is fully updated. I hate to say it but it might be my ISP. Kind of wierd since every other game works just fine.
No, after the recent update you need to right click and do a repair install on bf3 in origin.

And you need to run the pbsetup exe in the BF3 game folder to get PB installed and running for BF3.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
If you mean by using the exe file and selecting battlefield 3 manually, it updated, and now says that it is fully updated. I hate to say it but it might be my ISP. Kind of wierd since every other game works just fine.

Come to think of it, I used my cell phone internet, and it worked fine. Latency is great on 4g but the connection is too lossy.
There is a wimax router that my connection goes through, I can get into the login screen but they have changed the login information from the default.
Strange man. Really strange. I will say BF3 sends packets a lot more since its client side. Did you try PBset up?
 

MxPhenom 216

Corsair Fanboy
Joined
Aug 31, 2010
Messages
12,133 (4.55/day)
Likes
3,699
Location
Seattle, WA
System Name The Battlestation
Processor Intel Core i7 4770k @ 4.2GHZ 1.275v
Motherboard MSi Z97 Gaming 5
Cooling EK Supremacy w/ EK Coolstream PE360
Memory G. Skill Trident X 16Gb (4x4GB) 2400mhz @ 1.65v
Video Card(s) MSi GTX1070 Gaming X 8GB @ 2GHz
Storage Samsung 830 128GB SSD, Crucial MX200 500GB, Seagate Barracuda 2TB (2x 1TB Partitions)
Display(s) Qnix QX2710 27" 2560 x 1440 PLS @ 100hz
Case Phantek Enthoo Evolv ATX TG
Audio Device(s) MSi Gaming AudioBoost ALC1150 w/ Sennheiser Game Ones
Power Supply Seasonic Flagship Prime Platinum 850
Mouse Steelseries Rival 310 w/ QCK Mass mat
Keyboard Corsair K70 w/ MX Browns and Red Backlit
Software Windows 10 Pro 64-Bit
Benchmark Scores Firestrike: 15439
Strange man. Really strange. I will say BF3 sends packets a lot more since its client side. Did you try PBset up?
thats what i just said. Go to the BF3 folder in Origin games and run the pbsetup.exe thats in there. itll install PB for BF3 and update it all in one go.
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,870 (1.36/day)
Likes
681
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06
thats what i just said. Go to the BF3 folder in Origin games and run the pbsetup.exe thats in there. itll install PB for BF3 and update it all in one go.
I believe that is the one I used, or atleast I downloaded form the website. It had me select BF3 from a drop-down menu, downloaded some things, and said that my BF3 punkbuster is up to date.

What is interesting is I downloaded a testing program that tests punkbuster, and it passed with flying colors.

Maybe I should try and get the login credentials for the wimax router and open it up completely.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
thats what i just said. Go to the BF3 folder in Origin games and run the pbsetup.exe thats in there. itll install PB for BF3 and update it all in one go.
No there is a PB setup from Evenbalance that works a little different then that one.

I believe that is the one I used, or atleast I downloaded form the website. It had me select BF3 from a drop-down menu, downloaded some things, and said that my BF3 punkbuster is up to date.

What is interesting is I downloaded a testing program that tests punkbuster, and it passed with flying colors.
Thats the one! Try doing the repair install like Phenom said. They just patched the game a day ago so there all kinds of lil' issues right now. You picked a hellava time to buy it lol.
 

MxPhenom 216

Corsair Fanboy
Joined
Aug 31, 2010
Messages
12,133 (4.55/day)
Likes
3,699
Location
Seattle, WA
System Name The Battlestation
Processor Intel Core i7 4770k @ 4.2GHZ 1.275v
Motherboard MSi Z97 Gaming 5
Cooling EK Supremacy w/ EK Coolstream PE360
Memory G. Skill Trident X 16Gb (4x4GB) 2400mhz @ 1.65v
Video Card(s) MSi GTX1070 Gaming X 8GB @ 2GHz
Storage Samsung 830 128GB SSD, Crucial MX200 500GB, Seagate Barracuda 2TB (2x 1TB Partitions)
Display(s) Qnix QX2710 27" 2560 x 1440 PLS @ 100hz
Case Phantek Enthoo Evolv ATX TG
Audio Device(s) MSi Gaming AudioBoost ALC1150 w/ Sennheiser Game Ones
Power Supply Seasonic Flagship Prime Platinum 850
Mouse Steelseries Rival 310 w/ QCK Mass mat
Keyboard Corsair K70 w/ MX Browns and Red Backlit
Software Windows 10 Pro 64-Bit
Benchmark Scores Firestrike: 15439
I believe that is the one I used, or atleast I downloaded form the website. It had me select BF3 from a drop-down menu, downloaded some things, and said that my BF3 punkbuster is up to date.

What is interesting is I downloaded a testing program that tests punkbuster, and it passed with flying colors.
No No no,

Go into your my computer. Where you have BF3 installed go to its game folder. Run the PB setup thats in there. It works trust me. I do it every damn time I reinstall BF3 and ive had to 3 times in the last 4 weeks.
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,870 (1.36/day)
Likes
681
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06
No No no,

Go into your my computer. Where you have BF3 installed go to its game folder. Run the PB setup thats in there. It works trust me. I do it every damn time I reinstall BF3 and ive had to 3 times in the last 4 weeks.
Ill give it a try also, though I cant believe it would be any different.

I am pretty sure I have played other games with punkbuster also.
 
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,873 (0.84/day)
Likes
1,812
Location
South of Planet Earth
System Name SLOW-MO-SHUN II
Processor AMD RYZEN 5 1600X 6-Core 3.6GHz
Motherboard ASRock AB350 Pro4
Cooling AMD stock cooler, 6 case fans
Memory 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 2400MHz Dual Channel
Video Card(s) NVidia GeForce GTX1060 6GB
Storage SEAGATE 1TB 7200 RPM 64MB ------SAMSUNG 250GB Solid State Drive SATA III
Display(s) Asus 24" widescreen 1080p
Case Corsair Carbide Series 200R Black Steel
Audio Device(s) Onboard
Power Supply SEASONIC 620 W E/P
Software Windows 10 Home 64-Bit
I have to manually update PB about every other week. Only my BF3 has that issue.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
No No no,

Go into your my computer. Where you have BF3 installed go to its game folder. Run the PB setup thats in there. It works trust me. I do it every damn time I reinstall BF3 and ive had to 3 times in the last 4 weeks.
Ive never had to do that. EVER. But give it a try 3870. Maybe thats your solution but personally I don't think so.

Have you tried restarting or reseting your router to default just to test it?
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,870 (1.36/day)
Likes
681
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06

MxPhenom 216

Corsair Fanboy
Joined
Aug 31, 2010
Messages
12,133 (4.55/day)
Likes
3,699
Location
Seattle, WA
System Name The Battlestation
Processor Intel Core i7 4770k @ 4.2GHZ 1.275v
Motherboard MSi Z97 Gaming 5
Cooling EK Supremacy w/ EK Coolstream PE360
Memory G. Skill Trident X 16Gb (4x4GB) 2400mhz @ 1.65v
Video Card(s) MSi GTX1070 Gaming X 8GB @ 2GHz
Storage Samsung 830 128GB SSD, Crucial MX200 500GB, Seagate Barracuda 2TB (2x 1TB Partitions)
Display(s) Qnix QX2710 27" 2560 x 1440 PLS @ 100hz
Case Phantek Enthoo Evolv ATX TG
Audio Device(s) MSi Gaming AudioBoost ALC1150 w/ Sennheiser Game Ones
Power Supply Seasonic Flagship Prime Platinum 850
Mouse Steelseries Rival 310 w/ QCK Mass mat
Keyboard Corsair K70 w/ MX Browns and Red Backlit
Software Windows 10 Pro 64-Bit
Benchmark Scores Firestrike: 15439
Ill give it a try also, though I cant believe it would be any different.

I am pretty sure I have played other games with punkbuster also.
Its because the pb setup thats in the BF3 folder ACTUALLY installed PB to your system. The update you run was just updating it not actually installing it to your system. Just do the right click repair install in origin for BF3, and then once that is done. run the PBsetup that is directly in the BF3 install game folder directory..
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,402 (5.82/day)
Likes
8,926
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
Its because the pb setup thats in the BF3 folder ACTUALLY installed PB to your system. The update you run was just updating it not actually installing it to your system. Just do the right click repair install in origin for BF3, and then ones that is done. run the PBsetup that is directly in the BF3 install game folder directory..
PB is already installed. That update he downloaded uses PnkBsterA.exe he has installed to even download the update. That program is just a validator. If he didnt have it installed that validator wouldn't even work. Keep in mind there are two Evenbalance Applications. PnkBsterA.exe and PnkBsterB.exe
 
Status
Not open for further replies.