• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Staff member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,762 (2.71/day)
Likes
3,656
Location
04578
meh seems its not the first time theyve banned good players id just avoid the server seems there banning ppl that do better then the clan does.
 
Joined
Aug 2, 2009
Messages
4,014 (1.30/day)
Likes
1,832
System Name Abacus
Processor i5 2500K
Motherboard ASRock p67 Extreme4 Gen3
Cooling Swiftech MCP35X, EK HF Copper, 2.120 rad, 3.120 rad
Memory 2x4GB G.Skill Sniper 1600
Video Card(s) 2 Zotac GTX 770 4GB w/ FC EK Blocks
Storage WD 640BG x2/WD 250GB/Samsung 2TB
Display(s) QNIX 27" PLS
Case Corsair 700D
Audio Device(s) X-Fi XtremeGamer
Power Supply EVGA G2 750W
Mouse Logitech G500
Keyboard Corsair K70 RGB MX Brown
Software Windows 10
That would be a shame. I have long been a fan of the Turd servers. Maybe now I'm in the clear. Odd, though, since I have had plenty of good games on that server.
 
Joined
Aug 2, 2009
Messages
4,014 (1.30/day)
Likes
1,832
System Name Abacus
Processor i5 2500K
Motherboard ASRock p67 Extreme4 Gen3
Cooling Swiftech MCP35X, EK HF Copper, 2.120 rad, 3.120 rad
Memory 2x4GB G.Skill Sniper 1600
Video Card(s) 2 Zotac GTX 770 4GB w/ FC EK Blocks
Storage WD 640BG x2/WD 250GB/Samsung 2TB
Display(s) QNIX 27" PLS
Case Corsair 700D
Audio Device(s) X-Fi XtremeGamer
Power Supply EVGA G2 750W
Mouse Logitech G500
Keyboard Corsair K70 RGB MX Brown
Software Windows 10
That would be a shame. I have long been a fan of the Turd servers. Maybe now I'm in the clear. Odd, though, since I have had plenty of good games on that server.
Got some more feedback. Like I said, the Turd servers are pretty good.

[quote="OzumSage" post=1341]i see now what the problem is and it is our fault. arica harbor is supposed to be 500 tick, but in the startup file we made a mistake in the variable to use. it is running at about 900 tick. i bet you got caught with a max kills we have set. we have fixed this and will be adjusted at the next server restart. for now we have set the max kills higher to accomodate arica harbor until the server restarts early tomorrow morning.

we are sorry and appreciate you bringing this to our attention. :blush: :oops:[/quote]
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.05/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Staff member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,762 (2.71/day)
Likes
3,656
Location
04578
uh TPU time zone herp derp East coast herp derp lol

not to be an ass tho if you looked at my location under my avatar and google that you would have an answer sorry bud just busting your balls
 
Joined
Aug 2, 2009
Messages
4,014 (1.30/day)
Likes
1,832
System Name Abacus
Processor i5 2500K
Motherboard ASRock p67 Extreme4 Gen3
Cooling Swiftech MCP35X, EK HF Copper, 2.120 rad, 3.120 rad
Memory 2x4GB G.Skill Sniper 1600
Video Card(s) 2 Zotac GTX 770 4GB w/ FC EK Blocks
Storage WD 640BG x2/WD 250GB/Samsung 2TB
Display(s) QNIX 27" PLS
Case Corsair 700D
Audio Device(s) X-Fi XtremeGamer
Power Supply EVGA G2 750W
Mouse Logitech G500
Keyboard Corsair K70 RGB MX Brown
Software Windows 10
Hummm. First thing you learn when you google that zip is there are 13 registered sex offenders.:laugh::laugh:
 
Joined
Oct 26, 2009
Messages
1,102 (0.37/day)
Likes
47
Location
barrie ont
Processor Phenom II 965
Motherboard Biostar TA870+
Cooling Zalman CNPS10X Performa
Memory Kingston hyperx 1600mhz 2x8gb
Video Card(s) ASUS Radeon HD 6870 DirectCU II 990/1250 stock volts
Storage Seagate 500gb, Wd 1tb black
Display(s) SAMSUNG 2433BW 24
Case Thermaltake v3 black edition
Audio Device(s) onboard, Logitech x540
Power Supply Antec true power modular 650 watt
Software Windows 7 x64 ultimate
actually i took it back the tech guys did some diagnostic test on it which took a day and found out it was defective, so Monday some time i have to wait for one pick it up, hopefully this card is not a dud this time around, and for the record its a 8800gts 512mb, not a 8800gt lmo
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.05/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
uh TPU time zone herp derp East coast herp derp lol

not to be an ass tho if you looked at my location under my avatar and google that you would have an answer sorry bud just busting your balls
LOL why the hell isn't location listed in your posts there like it is for mine? You actually expect me to dig into your profile then Goggle a fucking Zip? Whatever.
 

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Staff member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,762 (2.71/day)
Likes
3,656
Location
04578
zip code for me is right under my avatar.... or it should be just lists the area code just above post count... unless its not showing up
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.05/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
Oh yeah. I guess that didn't register with me as I didn't know there were any zips starting with zero. NYC starts with one and I just always figured the system began there I guess.
 
Joined
Feb 24, 2009
Messages
3,460 (1.06/day)
Likes
715
System Name Money Hole
Processor Core i7 970
Motherboard Asus P6T6 WS Revolution
Cooling Noctua UH-D14
Memory 2133Mhz 12GB (3x4GB) Mushkin 998991
Video Card(s) Sapphire Tri-X OC R9 290X
Storage Samsung 1TB 850 Evo
Display(s) 3x Acer KG240A 144hz
Case CM HAF 932
Audio Device(s) ADI (onboard)
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Logitech G602
Keyboard Logitech G710+
Software Windows 10 Professional x64
as for the texture flicker

its a flaw in the game engine that becomes more and more noticeable with

AA turned on as you increase AA lvls flickering becomes worse
Bloom causes it as well
Multi gpu aka Crossfire AND Sli increase this as well
I never had this problem about a year ago even with two cards. I did noticed that leaving AA down fixes most of it though larger maps like Heavy Metal still has problems.

I just hope it is not a problem in BF3 because I'm going to lose it then.
 

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Staff member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,762 (2.71/day)
Likes
3,656
Location
04578
yea it will piss me off as well but then Dice has stopped working on BC2 so its to be expected its there Call Of Duty esque series.. BF3 pure and simple should see alot of dev time
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,212 (9.51/day)
Likes
13,701
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + Corsair Void RGB
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
I never had this problem about a year ago even with two cards. I did noticed that leaving AA down fixes most of it though larger maps like Heavy Metal still has problems.

I just hope it is not a problem in BF3 because I'm going to lose it then.
my guess is that its an in-game mechanism to reduce the memory footprint and reduce/prevent crashing when it hits the 2GB address space wall in 32 bit OS.

iirc, BF3 will be DX11 only - so they'll be able to optimise that codepath a lot better and fix things like this, should they choose to do so.
 

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Staff member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,762 (2.71/day)
Likes
3,656
Location
04578
well DX10 / DX11 no DX9 which is probably why as windows xp = gpu memory mirrored in system memory so thats probably an issue when trying to build an engine.
 
Joined
Mar 20, 2008
Messages
724 (0.20/day)
Likes
94
System Name Raptor
Processor Core i7 3930K@4.0Ghz
Motherboard ASUS SABERTOOTH X79
Cooling Noctua NH-D14
Memory 4*4GB Gskil RipjawsDDR3 @2133MHz 1.6v
Video Card(s) EVGA GTX980 SC
Storage Vertex 3 SSD 120GB + 250GB SSD samsung +1TB seagate
Display(s) ACER-H243HX 24"
Case HAF-X
Audio Device(s) on board Realtek
Power Supply Corsair 850HX
Software Windows 10 & 7 dual boot .
do anybody notice performance drop in BFBC2 lately ... nothing wrong with other games,
I heard its the PB client maybe lag although the ping is good
 
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,190 (0.43/day)
Likes
312
System Name Titan
Processor AMD FX-8350 4.6ghz
Motherboard AsRock 990FX Fatal1ty Professional
Cooling Corsair H100
Memory G.Skill RipjawsX 8gb
Video Card(s) XFX Double D 7970 3gb
Storage Western Digital Green 2TB 64mb Cache/ Western Digital 500gb
Display(s) iMac Display 2560 x 1440
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z
Power Supply Corsair AX1200
Software Windows 7 64-bit
do anybody notice performance drop in BFBC2 lately ... nothing wrong with other games,
I heard its the PB client maybe lag although the ping is good
Nope, still getting 100+ fps @ 1920x1080 w/ everything turned on
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,432 (5.77/day)
Likes
8,947
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name TheMailbox 5.0 / The Mailbox 4.5
Processor RYZEN 1700X / Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Fatal1ty X370 Gaming K4 / Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling MasterLiquid PRO 280 / Scythe Katana 4
Memory ADATA RGB 16GB DDR4 2666 16-16-16-39 / G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz / ASUS 780ti
Storage 256Gb M4 SSD / 128Gb Agelity 4 SSD , 500Gb WD (7200)
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080 / Dell 27"
Case Cooler Master MASTERBOX 5t / Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) Realtek ALC1220 Audio Codec / SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750PX 750W Platinum / SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) / Logitech G5
Keyboard Razer BlackWidow / Logitech (Unknown)
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
my guess is that its an in-game mechanism to reduce the memory footprint and reduce/prevent crashing when it hits the 2GB address space wall in 32 bit OS.

iirc, BF3 will be DX11 only- so they'll be able to optimise that codepath a lot better and fix things like this, should they choose to do so.
DX11 only? Link?
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,212 (9.51/day)
Likes
13,701
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + Corsair Void RGB
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
DX11 engine, with support for 10/10.1 with disabled features. its been discussed a fair bit, just not in this thread. Technically its all rumour til the game comes out, but its not a surprising move for them to pull.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,432 (5.77/day)
Likes
8,947
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name TheMailbox 5.0 / The Mailbox 4.5
Processor RYZEN 1700X / Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Fatal1ty X370 Gaming K4 / Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling MasterLiquid PRO 280 / Scythe Katana 4
Memory ADATA RGB 16GB DDR4 2666 16-16-16-39 / G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz / ASUS 780ti
Storage 256Gb M4 SSD / 128Gb Agelity 4 SSD , 500Gb WD (7200)
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080 / Dell 27"
Case Cooler Master MASTERBOX 5t / Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) Realtek ALC1220 Audio Codec / SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750PX 750W Platinum / SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) / Logitech G5
Keyboard Razer BlackWidow / Logitech (Unknown)
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
DX11 engine, with support for 10/10.1 with disabled features. its been discussed a fair bit, just not in this thread. Technically its all rumour til the game comes out, but its not a surprising move for them to pull.
I highly doubt it. It will have DX11 support no doubt but it will scale down to DX9. This is going on consoles AND going against CoD. They need to make it open to as many people as possible.....however I hope I'm wrong ;)
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,212 (9.51/day)
Likes
13,701
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + Corsair Void RGB
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
I highly doubt it. It will have DX11 support no doubt but it will scale down to DX9. This is going on consoles AND going against CoD. They need to make it open to as many people as possible.....however I hope I'm wrong ;)
remember that PC in this game is going to have bigger maps, more player support etc on PC - they ARE making the PC game different, and not just identical clones on each platform, with combined bugs because of it.
 

Black Haru

Staff member
Joined
Feb 24, 2010
Messages
1,334 (0.46/day)
Likes
393
Location
Indiana
I highly doubt it. It will have DX11 support no doubt but it will scale down to DX9. This is going on consoles AND going against CoD. They need to make it open to as many people as possible.....however I hope I'm wrong ;)
I do remember quite a lot of talks about bf3 not supporting dx9. I thought they were confirmed, but could've just been rumors.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,432 (5.77/day)
Likes
8,947
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name TheMailbox 5.0 / The Mailbox 4.5
Processor RYZEN 1700X / Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Fatal1ty X370 Gaming K4 / Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling MasterLiquid PRO 280 / Scythe Katana 4
Memory ADATA RGB 16GB DDR4 2666 16-16-16-39 / G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz / ASUS 780ti
Storage 256Gb M4 SSD / 128Gb Agelity 4 SSD , 500Gb WD (7200)
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080 / Dell 27"
Case Cooler Master MASTERBOX 5t / Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) Realtek ALC1220 Audio Codec / SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750PX 750W Platinum / SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) / Logitech G5
Keyboard Razer BlackWidow / Logitech (Unknown)
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
Well I hope you guys are right.
 
Joined
Jul 2, 2010
Messages
4,013 (1.45/day)
Likes
630
Location
UK
System Name PC
Processor AMD FX 8320E @4.3ghz
Motherboard Asrock 970 extreme3
Cooling Phanteks PH-TC12DX, 3 x NZXT FN 140mm, 1x NZXT FV V2 120mm
Memory 8GB Corsair Vengeance Blue 1600mhz
Video Card(s) ASUS R9 290 DCII-OC 4GB
Storage 128GB Kingston V200 SSD 1TB WD Blue, 750GB Maxtor
Display(s) LG 27MB85Z 27" 1440p
Case NZXT Source 340
Power Supply Thermaltake 675w
Mouse Logitech G500S
Keyboard Logitech G510S
Software Windows 8.1 64 bit
DX11 engine, with support for 10/10.1 with disabled features. its been discussed a fair bit, just not in this thread. Technically its all rumour til the game comes out, but its not a surprising move for them to pull.
How many disabled features, it'll still be better then BC2 for us DX 10 people won't it? I'm just imagining no tessalation/lower post proccesing