• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Bluetooth USB Dongle

Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#1

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#2
i've had a few now, and shown a few people how to use them on thier own pc's, and everytype i have come accros have all been pretty much the same, except some have better signal strength, but i've had an 100meter range one, and cause my phone wasnt capable of 100m bluetooth, i couldnt use it tht far, but the usual 10m, is fine, i'd fgo for an 100m range just for the sake of having one and for afew more $ its worth it
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#3
i've had a few now, and shown a few people how to use them on thier own pc's, and everytype i have come accros have all been pretty much the same, except some have better signal strength, but i've had an 100meter range one, and cause my phone wasnt capable of 100m bluetooth, i couldnt use it tht far, but the usual 10m, is fine, i'd fgo for an 100m range just for the sake of having one and for afew more $ its worth it
So just any one w/ 100m range rly?
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#4
from my experiance, yes, to be honest with you, i had a nice little cheap one, cost me £6, and i liked everythign more about it than any of the others, size, interface, ease of use,
 
Joined
Dec 6, 2005
Messages
9,806 (2.23/day)
Likes
3,788
Location
Manchester, NH
System Name Working on it ;)
Processor I7-4790K
Motherboard MSI Z97
Cooling Be Quiet Pure Rock Air
Memory 16GB 4x4 G.Skill CAS9 2133 Sniper
Video Card(s) Intel IGP (Dedicated GPU TBD)
Storage WD 320 / 500KS / 500KS / 640KS / 640LS / 640LS / 640LS / 1TBFAEX and a NAS with 2x2Tb WD Black
Display(s) 24" DELL 2405FPW
Case Rosewill Challenger
Audio Device(s) Onboard + HD HDMI
Power Supply Corsair HX750 (love it)
Mouse Logitech G5
Software Win 7 Pro
#5
I tried a cheapie (~$5) and it worked as good as the bluetooth in my phone (I paired up a headset with the PC). Range was about 20-30ft, advertised was the 100m! Perhaps it's the BT headset, I don't know.

With the good reviews for the cheap one, I'd get that, especially since it supports Vista. The big scam with these things is the software - if it deosn't support an OS, you pay $39 to get the software so it will.
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#6
With the good reviews for the cheap one, I'd get that, especially since it supports Vista. The big scam with these things is the software - if it deosn't support an OS, you pay $39 to get the software so it will.
yeah very good point to state! :toast:
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
5,654 (1.69/day)
Likes
2,605
Location
στο άλφα έως ωμέγα
System Name Ha/AhHa/Dell
Processor QX9650 SLAWN C1/i7-980x/i7-6700K
Motherboard GA-X48_DS4 (F3B bios)/Gigabyte x58A-UDR3 v 2.0(modded FH bios)/Dell Foxconn 0XJ8C4 Z170
Cooling CNPS9900 LED/H60/ 3 pipe-center fan-air
Memory 8 Gig of G.Skill F2-8800CL5D/24 Gb Corsair Vengence/ 24Gb Samsung DDR4 2133
Video Card(s) Galaxy NVIDIA GeForce GTX 960/PowerColor R9 280/ASUS R9 380X Strix G1
Storage All have SSDs with HDDs for extra storage and backup/Dell-M.2 Samsung 850 EVO PCIe
Display(s) Asus 266H/Viewsonic 1080p/HP ZR24W
Case CM-690/CM-690 II adv/Dell 8900 series
Audio Device(s) All use on board (Realtek) w/2.1 speakers
Power Supply PC P&C 750/PC P&C Silencer 950/CM 700 Extreme
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 10 Pro - 64 bit/Windows 10 Pro - 64bit/Windows 10 Pro - 64bit
#7
mc-dexter is right they are mostly all the same.

I have a Kensington, picked it up at Staples for clearance 9 or so dollars.
I can go about 30 feet or so from it, but it hates walls.

Just make sure it has the latest blue tooth version, which I think is 2 or 2.1.
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#8
Ok so here's a question. I had a revelation today that: "Duh, my keyboard/mouse is bluetooth, shouldn't that be the same thing?" My goal here is to get my new Motorola HT820 bluetooth headphones to work with on my computer.

Keyboard/Mouse is Logitech MX5500 Revolution, bluetooth wireless, came with a USB dongle that they connect through. I tried today to get the headset to work, and it won't receive sound. I can get it "connected," but with complications. I'm using Windows XP, have Setpoint 4.7, and I've tried the following:

-Changed the radio settings to a bluetooth hub instead of locked to the keyboard/mouse.

-Clicked "Connect Other Devices."

- Paired headphones with windows. Windows connects correctly, the device reads connections, windows shows it as "already connected" when I try to connect it again. I click on Control Panel -> Bluetooth Devices, and I see the "Motorola HT820" listed as "Passkey enabled," but it doesn't say "Connected" like the keyboard and mouse do. Also, audio does play on the headphones.

-Click on Properties on HT820, and then on services, it does not show any services at all.

- Searched around google, logitech, motorola websites & forums to answers or help, nothing. Closet I got was logitech's "Bluetooth FAQ" which has the following paragraph (http://www.logitech.com/lang/pdf/bluetooth/bluetooth-faq.pdf):

"3.6 How do I listen to music wirelessly with a Bluetooth headphone?
All you need is a Bluetooth headphone and a media player such as iTunes or Windows Media Player 10. For optimal results, it is recommended you use a headphone with Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate, to benefit from the maximum bandwidth (up to 3Mb/s).
Please refer to our online "How To" documents for step-by-step instructions related to your specific device (www.logitech.com/bluetooth/howto)." [That link transfers you back to the same pdf document - it's a circle]

-I tried to install latest Widcomm stack from broadcomm's website, but it says it's not compatible with this dongle.

-Called Logitech Tech Support - got a total jerk girl who straight up said "No i can't help you." And then wouldn't give me the time of day after that.

I've read on threads on Logitech forum that people are using this headset with logitech dongles. Any help getting this connected? I just don't want to have 2 bluetooth dongles connected when I rly only should need this one. Otherwise I guess I'll just purchase one of the ones above, and use that to connect my keyboard, mouse, and headphones all in one swoop.

Sidenote: anyone have experience/knowledge with behavior when 2 bluetooth USB dongles are connected to the same computer?
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#9
have you checked your settings to see if windows is using that device rather than some other in built mic port or something, try control panel> sounds and audio devices> voice (tab)

just check the items in the drop down list to see the devices you can select from.

it might not solve it but i've had that problem before.
 
Joined
Dec 6, 2005
Messages
9,806 (2.23/day)
Likes
3,788
Location
Manchester, NH
System Name Working on it ;)
Processor I7-4790K
Motherboard MSI Z97
Cooling Be Quiet Pure Rock Air
Memory 16GB 4x4 G.Skill CAS9 2133 Sniper
Video Card(s) Intel IGP (Dedicated GPU TBD)
Storage WD 320 / 500KS / 500KS / 640KS / 640LS / 640LS / 640LS / 1TBFAEX and a NAS with 2x2Tb WD Black
Display(s) 24" DELL 2405FPW
Case Rosewill Challenger
Audio Device(s) Onboard + HD HDMI
Power Supply Corsair HX750 (love it)
Mouse Logitech G5
Software Win 7 Pro
#10
Sidenote: anyone have experience/knowledge with behavior when 2 bluetooth USB dongles are connected to the same computer?
Dual-device pairing is something that only a handful of BT transceivers have done well, so dont expect much.
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#11
Sasqui..... thats a sh!t hot avvy :D

but can't you have 2 dongle's connected to 1 computer not necessarily pairing them up, but i cant see why you would want to do that surfsk8snow??

unless 1 was for designed only for headset, keyboard &mouse or something.
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#12
have you checked your settings to see if windows is using that device rather than some other in built mic port or something, try control panel> sounds and audio devices> voice (tab)

just check the items in the drop down list to see the devices you can select from.

it might not solve it but i've had that problem before.
Ya I thought about that too, cuz I've had that problem with my standard USB headphones. I checked control panel>sounds and audio devices, and I check all the tabs and pull-downs there, but only the standard audio controller (SoundBlaster).

A random other note - remember how the device shows as "Passkey enabled" but not "connected." well by chance I was looking at the services tab again, and when I click this, and it "searches for services," in the "Bluetooth Devices" window, it flashes "Connected" for a couple times, then goes back to nothing again. Interesting.
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#13
but can't you have 2 dongle's connected to 1 computer not necessarily pairing them up, but i cant see why you would want to do that surfsk8snow??

unless 1 was for designed only for headset, keyboard &mouse or something.
Ya, the possibility may be that the logitech dongle is made specifically for this keyboard/mouse, or logitech products only... propietary bullll crap.

So i might buy the 2nd dongle, connect it for any other bluetooth devices, but keep keyboard/mouse on logitech one.
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#14
yeh i think that's the simplest thing to do, the bluetooth dongle's come pretty cheap nowdays so it's not gunna burn a hole in your pocket :laugh:

big plus as some managed to send to my neighbours phone.... they get some random shit sent them :roll: nah but seriously, you get endless use out of a propper bluetooth dongle :D
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#15
yeh i think that's the simplest thing to do, the bluetooth dongle's come pretty cheap nowdays so it's not gunna burn a hole in your pocket :laugh:

big plus as some managed to send to my neighbours phone.... they get some random shit sent them :roll: nah but seriously, you get endless use out of a propper bluetooth dongle :D
awesome, I'll just do this then. I forsee my self using more bluetooth enabled devices from now on anyways. heck I could even sync my treo 750, and my wife's blackberry, with bluetooth if I do it right, correct?

I'm gonna nag logitech and motorola's email tech support a bit before I completely give up the issue tho. I'll let you guys know if anything comes up.

McDexter: thanks greatly for your help man, I rly appreciate it.
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#16
awesome, I'll just do this then. I forsee my self using more bluetooth enabled devices from now on anyways. heck I could even sync my treo 750, and my wife's blackberry, with bluetooth if I do it right, correct?
yep, you'll be able to do all that.

i have mine setup so once you've enter'd your passkey once for each phone (device) you can send things to the pc whenever you feel like it, or in my case, whenever i remember i've got somethign to upload :laugh:

EDIT: Also the dongle's i have had seem to run about the speed of dial up internet, and for your phone, which will probablly be a big use of the dongle thats not bad at all i'd say :)
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#17
So, FYI, in case anyone else is interested, amazon is running a extra sale for that second one I listed in initial thread. It's only $0.99 (plus S&H) - it has 17 reviews on amazon, putting it at 4.5/5 stars. I think I may get 3 or 4 of these at that price.
 
Joined
May 7, 2007
Messages
457 (0.12/day)
Likes
11
Location
Irvine, CA
System Name My3yrOldBaby
Processor Intel C2Q Q6600 G0 2.4GHz (3.6 Ghz @ 1.400V)
Motherboard eVGA 790 FTW (Analogue) 132-YW-E179-A1
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme (Push+Pull: Silverstone 120mm)
Memory 8GB G.Skill DDR3 2x4GB 1866 (running 1600) + 2GB Crucial Ballistix DDR3 1x2GB 1333 (running 1600)
Video Card(s) eVGA 8800GTX 768MB
Storage (2) WD Raptor 150GB SATA [RAID 0], (4) Seagate Barracuda 320GB SATA [RAID 0+1]
Display(s) Acer 20" - AL2017, Acer 22"W - AL2216WBD
Case Thermaltake Armor w/ 25cm Fan & Extra Front iCage
Audio Device(s) OnBoard
Power Supply Silverstone 1000W - ST1000
Software Windows XP Pro x64
#18
So here’s another interesting Bluetooth question:

My boss came by today and noticed/admired my sweet wireless keyboard/mouse/headphones setup, and asked what would happen if everyone in the office (20 people) had a setup like mine; would they interfere with each other. I told him on the fly that there’s built in measures that make each device securely connected to each computer, but potentially you could hack the system if you knew what you were doing, and have access to everyone’s systems. He expressed concern that what if everyone turned on their setups at the same time, and my keyboard links to his computer, with everything I type going onto his screen [baaad hehe].

Would this situation occur? How do Bluetooth devices perform securely in close-quarter environments, both when trying to initialize them, and in normal everyday functioning? Say office cubicle environment, apartment complex, airport with hundreds of peeps on their bluetooths…

I noticed too earlier u had written about accessing/sending your neighbor stuff lol. That would be the concern here.
 

mc-dexter

New Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,507 (0.45/day)
Likes
95
Location
England
System Name The Abominable Dust Bomb / Just A Box
Processor AMD 6400+ BE (Windsor) @3.35Ghz / AMD 3200+ (Barton)
Motherboard ASUS M2A VM - HDMI / Abit NF7 - S2
Cooling Xigmatek HDT S1283 / Gigabyte 3D Cooler Ultra
Memory 2x 1Gb Kingston DDR2 667Mhz Dual Channel @800Mhz (soon 3Gb Dual) / 2x 512Mb Geil Dual DDR 400Mhz
Video Card(s) XFX GeForce 8600GT (soon to be ASUS 8800GT) / MSI Geforce 5200FX
Storage 80Gb Maxtor 2mb cache Maxtor 500Gb 32mb cache / 2x 40Gb Maxtor's
Display(s) 19" TFT, 15" TFT, 32" TV / 15" CRT
Case XBLADE / Everest
Audio Device(s) (Onboard) Realtek ALC883 5.1 High Definition / Onboard
Power Supply Antec True Power 480w / 400w Winpower
Software Win Vista Premium SP2 / Win XP Pro SP2
Benchmark Scores 3D Mark 06 = 6709 ... lol
#19
well the mouse im using and have done for awhile now, my brother decided to get one afew months back, its not bluetooth, it's just some sort of infa red, but anyways we have no problem with those, i've tried to get mine to work on his n vice versa but never has, so i think you'll be safe, there is one thing on how i think they work, and that is you can select the channel you want yours to run on, usually depending on the surroundings any channel is fine, also you get a wide choice of channels correct? you should find it somewhere on the program you 'might' of installed from a disc you got with it?

EDIT: also the channels you can select from are upto the two hundreds, or somewhere around that i belive.