• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Bug: UI is blank for a Matrox P690 PCIe card

repaxan

New Member
Joined
Jan 6, 2018
Messages
2 (0.04/day)
Likes
0
#1
It just shows the UI with all blank fields and no error popups or anything. HWinfo does detect it properly.

1.png
2.png
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
5,681 (1.66/day)
Likes
2,628
Location
στο άλφα έως ωμέγα
System Name Ha/AhHa/Dell
Processor QX9650 SLAWN C1/i7-980x/i7-6700K
Motherboard GA-X48_DS4 (F3B bios)/Gigabyte x58A-UDR3 v 2.0(modded FH bios)/Dell Foxconn 0XJ8C4 Z170
Cooling CNPS9900 LED/H60/ 3 pipe-center fan-air
Memory 8 Gig of G.Skill F2-8800CL5D/24 Gb Corsair Vengence/ 24Gb Samsung DDR4 2133
Video Card(s) Galaxy NVIDIA GeForce GTX 960/PowerColor R9 280/ASUS R9 380X Strix G1
Storage All have SSDs with HDDs for extra storage and backup/Dell-M.2 Samsung 850 EVO PCIe
Display(s) Asus 266H/Viewsonic 1080p/HP ZR24W
Case CM-690/CM-690 II adv/Dell 8900 series
Audio Device(s) All use on board (Realtek) w/2.1 speakers
Power Supply PC P&C 750/PC P&C Silencer 950/CM 700 Extreme
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 10 Pro - 64 bit/Windows 10 Pro - 64bit/Windows 10 Pro - 64bit
#2
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,250 (3.43/day)
Likes
18,295
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#4
That's correct, Matrox isn't supported at all