• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Can not get Outook 2010 to work with hyperlinks

jclark

New Member
Joined
Apr 11, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#1
Hi,
The problem is that when I get an email and there is a link like www.google.co.uk etc etc I click on it and I am given a load of garbage about contacting the Administrator, I am the administrator I built the machine.

I have been onto various sites and Forums so I am new here so I thought that I would start the thread.

specification are

Windows 7

Office 2010

2tb HDD

8GB RAM
 

Frick

Fishfaced Nincompoop
Joined
Feb 27, 2006
Messages
14,885 (3.45/day)
Likes
5,416
System Name A dancer in your disco of fire
Processor i3 4130 3.4Ghz
Motherboard MSI B85M-E45
Cooling Cooler Master Hyper 212 Evo
Memory 4 x 4GB Crucial Ballistix Sport 1400Mhz
Video Card(s) Asus GTX 760 DCU2OC 2GB
Storage Crucial BX100 120GB | WD Blue 1TB x 2
Display(s) BenQ GL2450HT
Case AeroCool DS Cube White
Power Supply Cooler Master G550M
Mouse Intellimouse Explorer 3.0
Keyboard Dell SK-3205
Software Windows 10 Pro
#2
What does the garbage say? Iirc you have to enable mail hotlinking.
 
Joined
Apr 15, 2013
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#3
answer

2 most likely reasons, and there are more that 2.......

1. Your browser, or your main browser if you have more than one, does not have all its defaults.

2. Your e-mails program which you do not disclose, does not have all its defaults.
You can use the following method to check the "default" issue of the above......

steps to solve it are
Start button.
click Default programs...
click Set Your Default programs
click Internet Explorer, or your main browser....

does it say "This program has all its defaults" ?

If no, click Chosse defaults for this program... check all the boxes under the list...click Save when done.



Do the same procedures on your e-mail program.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,070 (3.44/day)
Likes
17,986
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#4
You should take your discussion to an indian computer forum, where you don't have to pretend to use american names.

203.196.174.106 : del-static-106-174-196-203.direct.net.in



I banned your whole IP range.
 

Kreij

Senior Monkey Moderator
Staff member
Joined
Feb 6, 2007
Messages
13,817 (3.48/day)
Likes
5,524
Location
Cheeseland (Wisconsin, USA)
Processor Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme @ 3.0 GHz
Motherboard Asus Rampage Formula
Cooling ZeroTherm Nirvana NV120 Premium
Memory 8GB (4 x 2GB) Corsair Dominator PC2-8500
Video Card(s) 2 x Sapphire Radeon HD6970
Storage 2 x Seagate Barracuda 320GB in RAID 0
Display(s) Dell 3007WFP 30" LCD (2560 x 1600)
Case Thermaltake Armor w/ 250mm Side Fan
Audio Device(s) SupremeFX 8ch Audio
Power Supply Thermaltake Toughpower 750W Modular
Software Win8 Pro x64 / Cat 12.10
#5