• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can you replace an image on ImageShack?

Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#1
Hi All

I have uploaded an image to imageshack and point to it on many websites. How can I update that image without the URL changing?

I have to ask here because even though I have a premium account with them, they haven't responded to my support question.

Thanks!
 
Joined
Feb 21, 2008
Messages
6,308 (1.74/day)
Likes
3,428
Location
S.E. Virginia
System Name Barb's Domain/Barb's Cruncher#2
Processor i7 3930k@3.8ghz/i7 860 @ 3.3ghz
Motherboard ASUS Rampage IV Black Edition/Gigabyte P55-UD3R
Cooling Deep Cool Assassin/Corsair A50
Memory 16gig DDR3 1600/4gig DDR3 1600
Video Card(s) GTX 1070 OC'ed 2.1GHz core/4GHz mem/MSI HD7770
Storage 500GB WD Blue SSD, 2TB Seagate Hybrid SSHD/ WD Caviar Blue 160gb
Display(s) HP ZR30W 30" 2560*1600/SOYO Topaz S 24" 1920*1200
Case SilverStone Fortress FT04/NZXT Source 210 Black
Audio Device(s) Logitech Z533
Power Supply XFX 750W XXX edition/PC Power Cooling Turbo Cool 860
Mouse Logitect G5
Software Windows 10 Pro 64 bit /Windows 7 Ult 64 bit
Benchmark Scores https://www.3dmark.com/fs/14508101
#2
You would need access to the hosted file of the image, which means you would need full access to Imageshack's server that the file is hosted on. Not going to happen.
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#3
You would think they would have a feature for this! Seems like such a simple thing to do.
 

Frick

Fishfaced Nincompoop
Joined
Feb 27, 2006
Messages
14,908 (3.43/day)
Likes
5,425
System Name A dancer in your disco of fire
Processor i3 4130 3.4Ghz
Motherboard MSI B85M-E45
Cooling Cooler Master Hyper 212 Evo
Memory 4 x 4GB Crucial Ballistix Sport 1400Mhz
Video Card(s) Asus GTX 760 DCU2OC 2GB
Storage Crucial BX100 120GB | WD Blue 1TB x 2
Display(s) BenQ GL2450HT
Case AeroCool DS Cube White
Power Supply Cooler Master G550M
Mouse Intellimouse Explorer 3.0
Keyboard Dell SK-3205
Software Windows 10 Pro
#4
Can't you remove the image and upload the new one with the same name?
 
Joined
Feb 21, 2008
Messages
6,308 (1.74/day)
Likes
3,428
Location
S.E. Virginia
System Name Barb's Domain/Barb's Cruncher#2
Processor i7 3930k@3.8ghz/i7 860 @ 3.3ghz
Motherboard ASUS Rampage IV Black Edition/Gigabyte P55-UD3R
Cooling Deep Cool Assassin/Corsair A50
Memory 16gig DDR3 1600/4gig DDR3 1600
Video Card(s) GTX 1070 OC'ed 2.1GHz core/4GHz mem/MSI HD7770
Storage 500GB WD Blue SSD, 2TB Seagate Hybrid SSHD/ WD Caviar Blue 160gb
Display(s) HP ZR30W 30" 2560*1600/SOYO Topaz S 24" 1920*1200
Case SilverStone Fortress FT04/NZXT Source 210 Black
Audio Device(s) Logitech Z533
Power Supply XFX 750W XXX edition/PC Power Cooling Turbo Cool 860
Mouse Logitect G5
Software Windows 10 Pro 64 bit /Windows 7 Ult 64 bit
Benchmark Scores https://www.3dmark.com/fs/14508101
#5
Can't you remove the image and upload the new one with the same name?
the URL would change. I think the OP is trying to change an image he posted on several different sites at it's source without having to change it on each site.
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,176 (3.48/day)
Likes
6,826
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, Synology NAS with 2X Toshiba 6Tb
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#6
Upload a new image then you will have to change all your links
 

btarunr

Editor & Senior Moderator
Staff member
Joined
Oct 9, 2007
Messages
34,496 (9.18/day)
Likes
17,519
Location
Hyderabad, India
#7
If you've uploaded it as a registered user, you can go to "My Images," delete the image you're going to replace, and then upload its replacement with the same file name. If not, no.

Edit. Even if you were to upload a new file with the same file name, it would have a different path. So, no.
 
Joined
Sep 1, 2010
Messages
5,939 (2.20/day)
Likes
6,646
#8
It can be done only if it's your own host/ftp. Imgur, imageshack, photobucket, techpowerup etc .. won't let you do that.
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#9
Ah that sucks! Thanks anyways!