• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Cant change level of detail?

DanielF50

New Member
Joined
Jul 5, 2007
Messages
29 (0.01/day)
Likes
0
System Name Dan's Beastly Rig
Processor Intel Quad 2 Core q6600 @ 3.0GHz (1.22v)
Motherboard Asus P5Q-E
Cooling 200mm Megaflow x 2, 120mm Exhast, Arctic Freezer 7 Pro.
Memory OCZ Reaper 4GB
Video Card(s) Sapphire Radeon 1GB HD4890 Vapor-X
Storage Seagate 250 gb 7200.10, Seagate 160gb 7200.10, Seagate 160gb 7200.9
Display(s) Dell 17" Ultrasharp
Case Coolermaster HAF 922
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Thermaltake Toughpower 750w
Software Windows XP / 7
#1
Hey Guys,

Im trying to change level of detail to -10.0 and it keeps going back to +0.0, Im running ATi Tool 0.26 and have also tryed this on 0.27 Beta 3.

Running a Sapphire X850 XT PE

Oh, and I also have a problem with the fan going mad (about 40%) in WoW... But this happens without ATi Tool installed.

Thanks
Daniel
 

DanielF50

New Member
Joined
Jul 5, 2007
Messages
29 (0.01/day)
Likes
0
System Name Dan's Beastly Rig
Processor Intel Quad 2 Core q6600 @ 3.0GHz (1.22v)
Motherboard Asus P5Q-E
Cooling 200mm Megaflow x 2, 120mm Exhast, Arctic Freezer 7 Pro.
Memory OCZ Reaper 4GB
Video Card(s) Sapphire Radeon 1GB HD4890 Vapor-X
Storage Seagate 250 gb 7200.10, Seagate 160gb 7200.10, Seagate 160gb 7200.9
Display(s) Dell 17" Ultrasharp
Case Coolermaster HAF 922
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Thermaltake Toughpower 750w
Software Windows XP / 7
#3
Ive got XP SP2...

Daniel