• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

can't find out device?

schumi

New Member
Joined
Oct 15, 2007
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
#1
i got a problem,i plug it(usb) in,i can view the sign of usb on my pc,but when i double-click it,it shows"can't find out device"(on windows),my OS is linux,then after plugging in ,it says "Unable to mount media.","There is probably no media in the drive."...
what's matter?hardware problem or software?i hope anyone can solve it,thanks.:respect:
 
Joined
Apr 30, 2006
Messages
1,170 (0.27/day)
Likes
436
Processor 7900
Motherboard Rampage Apex
Cooling H115i
Memory 64GB TridentZ 3200 14-14-14-34-1T
Video Card(s) Fury X
Case Corsair 740
Audio Device(s) 8ch LPCM via HDMI to Yamaha Z7 Receiver
Power Supply Corsair AX860
Mouse G903
Keyboard G810
Software 8.1 x64
#2
Are you using a USB flash drive? Could be a hardware issue. Can you give more details?
 

DanTheBanjoman

Señor Moderator
Joined
May 20, 2004
Messages
10,488 (2.10/day)
Likes
1,331
#3
It would really help if you'd mention what device, what distribution/version of Linux. And how does Windows say "can't find out device" when your OS is Linux?
 

penguin

New Member
Joined
May 3, 2007
Messages
43 (0.01/day)
Likes
1
Location
i live in waterbeach
Processor pentium 4 s478 3.2ghz 800fsb 512k cache ht
Motherboard mb820 industrial board
Cooling Heatsink
Memory 2x 256mb dual channel ram pc3200
Video Card(s) geforce nividia 6200 agp 256mb custom cooling
Storage ide 40gb seagate,80gb maxtor
Display(s) flatscreen 21.6" hd ready lcd tv.
Case Shoebox case
Audio Device(s) onbord 5.1
Power Supply antec 400w
Software Windows xp home edition
#5
i have the same problem

hi

i have the same problem when i go to plug my mp3 player in to my computer. i can see the image but i cant acsess it.
and my mp3 don't turn on aswell.

i think it might be a softwear problem. but im not 100% shure:confused:

i try to find out.
 
Last edited:

DanTheBanjoman

Señor Moderator
Joined
May 20, 2004
Messages
10,488 (2.10/day)
Likes
1,331
#6
hi

i have the same problem when i go to plug my mp3 player in to my computeer. i can see the image but i cant acsess it.

i think it might be a softwear problem. but im not 100% shure:confused:

i try to find out.
See my last response. Give some information to work with. How is your problem the same anyway? We have no clue about what the problem is. Unless your Linux machine gives Windows errors as well of course. Why can't you access it? What MP3 player? What image?
 

ex_reven

New Member
Joined
Sep 4, 2006
Messages
5,217 (1.26/day)
Likes
159
#7
See my last response. Give some information to work with. How is your problem the same anyway? We have no clue about what the problem is. Unless your Linux machine gives Windows errors as well of course. Why can't you access it? What MP3 player? What image?
I think he meant he can see the Icon of the MP3 player appearing like a drive.
 

DanTheBanjoman

Señor Moderator
Joined
May 20, 2004
Messages
10,488 (2.10/day)
Likes
1,331
#8
I think he meant he can see the Icon of the MP3 player appearing like a drive.
But he uses Linux, at least that's what I think since he has the same problem. Though if you're right, what message appears when he double clicks the icon? Really, people should give more info, we're not psychic here.
 

Fuse-Wire

New Member
Joined
May 30, 2007
Messages
855 (0.22/day)
Likes
39
Location
Scotland, Far away from normality as possible
System Name The Box
Processor DualCore AMD Athlon 64 X2 2300MHz (11.5x200) 4400+
Motherboard AsRock N 68-S
Cooling Basic 90mm fans
Memory OCZ XTC Platinum 2GB DDR-2 800 SDRAM
Video Card(s) ATI Saphire x1650 Pro Series
Storage Maxtor 6L300R0 (300GB) Maxtors S (250GB)
Display(s) 19" LCD CTX
Case EYE-T
Audio Device(s) Realtek ALC650 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
Power Supply 600W colors-IT super quiet
Software Microsoft 7 Ultimate
#9
But he uses Linux, at least that's what I think since he has the same problem. Though if you're right, what message appears when he double clicks the icon? Really, people should give more info, we're not psychic here.
if we were wouldn't it be awesome??
 

schumi

New Member
Joined
Oct 15, 2007
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
#11
sorry,mabye i didn't give the infor clearly,i just meant it says "can't find out device"(on windows OS):roll:
and another saying on linux...,but that seems interesting to view your talk.
BTW,my OS version's CENTOS 5.0,thanks.
 

Fuse-Wire

New Member
Joined
May 30, 2007
Messages
855 (0.22/day)
Likes
39
Location
Scotland, Far away from normality as possible
System Name The Box
Processor DualCore AMD Athlon 64 X2 2300MHz (11.5x200) 4400+
Motherboard AsRock N 68-S
Cooling Basic 90mm fans
Memory OCZ XTC Platinum 2GB DDR-2 800 SDRAM
Video Card(s) ATI Saphire x1650 Pro Series
Storage Maxtor 6L300R0 (300GB) Maxtors S (250GB)
Display(s) 19" LCD CTX
Case EYE-T
Audio Device(s) Realtek ALC650 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
Power Supply 600W colors-IT super quiet
Software Microsoft 7 Ultimate
#12
If I were yes, if you (as in the rest of the world) were no.
see thats from your point of view, if you were the only psychic in the world what would you do?? i would personally have an army of 1000 evil monkeys to take over the world with. :rockout: p.s. ive just failed misserably at attempting to make a sig with the GIMP, help?? :confused:
 

schumi

New Member
Joined
Oct 15, 2007
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
#13
hi

i have the same problem when i go to plug my mp3 player in to my computer. i can see the image but i cant acsess it.
and my mp3 don't turn on aswell.

i think it might be a softwear problem. but im not 100% shure:confused:

i try to find out.
have you solved that?do you check your software or hardware,expect other answers;)