• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can't join Home Group

Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,604 (3.44/day)
Likes
7,400
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, Synology NAS with 2X Toshiba 6Tb
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#1
I formatted a new PC installed drivers. Connected a USB Wireless NIC like I always do. Connected to my router. Web access check. Wait "Problem with security certificate of some web pages. Cant do MS updates and it says my Home Group password is incorrect?

Any Ideas? weird

I think Ill start over
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,604 (3.44/day)
Likes
7,400
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, Synology NAS with 2X Toshiba 6Tb
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#2
Nevermind I was a few years off on the date
 
Joined
Nov 1, 2008
Messages
3,807 (1.08/day)
Likes
1,032
Location
Vietnam
System Name Gaming System / Laptop / HTPC / Miner
Processor i5 8600K @4.5Ghz / i5 540m / i7 970 / i5 2500k
Motherboard Z370 Aorus Ultra Gaming / Acer / Shuttle sx58j3/ P67 Pro 3
Cooling CM Seidon 120 XL / Laptop Cooling / SE-903 / Stock
Memory 16Gb Nighthawk 3000 MHz/ 4GB DDR3 / 16gb DDR3 / 12 GB DDR3
Video Card(s) Colorful 1080Ti / G210m / 7870XT / 2x1060 + 1080
Storage 750G MX300 + 3TB HDDs / 250G Ultra II /250G 850 EVO/ 250gb Mechanical
Display(s) Dell U2515H + Asus VX239H/ 15.6" Laptop Screen / 720p 42" Plasma TV/ None
Case Cooler master HAF 922 / Laptop Case / Corsair Air 240 / Custom
Audio Device(s) On Board Realtek
Power Supply Andyson N700 Titanium / Laptop Power / ACBell 700 W / FSP 850 W
Mouse Logitech G700s
Keyboard CM Quickfire XT (Cherry MX Reds)
Software Windows 10 x64
Benchmark Scores 3DMark Firestrike = xxxxx Timespy = 9097 Heaven = xxxx
#3
Yes, it happens to me quite a lot. The last time I had this issue, it was something about having 2 NATs running.

The troubleshooters on Win7 are usually quite good.
 
Top