• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Cant log into XP untill re-activated

Joined
Aug 26, 2006
Messages
295 (0.07/day)
Likes
13
Location
Ohio
System Name Tomcat
Processor Intel Q6600 (3.8Ghz @ 1.41v 24/7)
Motherboard DFI T2R P35
Cooling DangerDen Lover's Watercooling Kit
Memory 4Gb of DDR2 G.Skill (pc8000)
Video Card(s) Saphire X1900XTX TOXIC
Storage Perpendicular Recording 500gb SATA Seagate
Display(s) Hanns-G 22" Widescreen
Case Thermaltake Xaser V
Audio Device(s) none
Power Supply OCZ 700w GameXtreme
Software Windows XP 64bit
Benchmark Scores Super Pi 1M 12.578sec @ 4.2Ghz
#1
So far this has happened twice to me. When i changed the motherboard, processor, ram and vga in these two systems, i was greeted with the "need to re-activate" windows window. Which is fine with me, but the stupid part is that you need to log in to change your network drivers (for your new mobo) so you can re-activate windows. But windows wont let you log in until you re-activate windows... which requires intrenet.... Anyone know a way arround this so i dont have to completely reload windows. :confused:
 
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#2
well, theres a few illegal ways, but your best bet is calling microsoft. they're usually pretty good about it.
 
Joined
Apr 7, 2006
Messages
7,404 (1.73/day)
Likes
663
#3
just call them...do a phone activation. dont waste your time (or data) on illegal methods.
 
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,531 (0.35/day)
Likes
0
Location
San Luis Obispo, CA
Processor AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.4Ghz
Motherboard ECS NForce4 A-939
Cooling CPU: Zalman CNPS7000B-AlCu GFX: Zalman VF-700AlCu, 2x120mm+5x80mm w/ Ultra 7ch Fan Controller
Memory Kingston 2x512MB DDR PC3200 Dual Channel 3-3-3-8
Video Card(s) EVGA Nvidia 7900GT KO Superclocked
Storage 2xSeagate Barracuda 7200.8/9 160GB SATAII NCQ in RAID0: 300GB total capacity
Display(s) Samsung SyncMaster 941BW (19" widescreen, 1440x900)
Case Antec P180B
Audio Device(s) Built in. 5.1Ch Logitech Z-5500 500w soundsystem, digital Coax connection
Power Supply Spire 500W
Software Windows Vista Ultimate
#4
believe it or not, microsoft doesn't bite......hehe.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,068 (3.44/day)
Likes
17,974
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#5
yeah the phone activation people are quite helpful actually
 

newmodder

New Member
Joined
Sep 9, 2005
Messages
669 (0.15/day)
Likes
7
Location
british columbia
System Name Gamer
Processor amd phenom quad core 9950 black edition
Motherboard msi ms-7309
Cooling 120mm front,120mm rear
Memory 2gigs ddr2 800
Video Card(s) BFG gtx 260 maxcore
Storage wd 160gig sata2 hd
Display(s) LG 20in widescreen
Case USP 100
Audio Device(s) onboard Logitech x-530 5.1 spkrs
Power Supply Antec Neo 550watt
Software windows 7 Ultimate 64 bit
#6
they are indeed very good about giving you a new activation key, take it from me, i had to call them on three different ocasions and got a new key each time for the same OS.Just say you are doing a reinstall. after a bad Bios update or something, tell ya the truth they dont really care what happened...:)
 
Joined
Aug 26, 2006
Messages
295 (0.07/day)
Likes
13
Location
Ohio
System Name Tomcat
Processor Intel Q6600 (3.8Ghz @ 1.41v 24/7)
Motherboard DFI T2R P35
Cooling DangerDen Lover's Watercooling Kit
Memory 4Gb of DDR2 G.Skill (pc8000)
Video Card(s) Saphire X1900XTX TOXIC
Storage Perpendicular Recording 500gb SATA Seagate
Display(s) Hanns-G 22" Widescreen
Case Thermaltake Xaser V
Audio Device(s) none
Power Supply OCZ 700w GameXtreme
Software Windows XP 64bit
Benchmark Scores Super Pi 1M 12.578sec @ 4.2Ghz
#7
i fiddled arround with it last night and adventually called them, got the code and it worked thanks anyways. Also how does that key work if it doesnt have internet? Is it a special code built into my cd so that it just reconizes it and it works? if it is can i use it an infiniate amount on that cd so i no longer need to activate it over the internet?
 
Joined
Jan 23, 2006
Messages
1,455 (0.33/day)
Likes
43
Location
The 13th room on the 13th floor of the 13th buildi
Processor custom dupont risk chip cpu prototype
Motherboard custom ibm x5 solid state carbon mainboard
Cooling industrial technologies prototype dupont custom heat transfer unit
Memory 6x 2gig prototype ecc hnc ddr4
Video Card(s) prototype low energy version nvidia 9 series unnumberd card
Storage 1tb solid state hdd
Display(s) 44 inch samsung plasma screen tv/monitor
Case custom ibm mobile home server case
Audio Device(s) custom Yamaha sound processing processor in spm format
Power Supply 1200watt deli cord custom made dupont type psu
Software sun unix/windows type v
#8
the way to get around is to uninstall every hardware driver you have installed before you upgrade, this happeneds because the windows xp is locked to the bios old versions of windows you could just ghost copies onto new systems which is why microsoft changed this to stop the piracy issue