• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

CCC 10.5 not working.

Joined
May 3, 2010
Messages
566 (0.20/day)
Likes
121
Location
Essex, England
System Name Hellfire
Processor Intel I7 4790K OC to 4.6 @ 1.27V
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mk1
Cooling Corsair H100i in Push/Pull with 4x SP120 fans.
Memory Corsair XMS3 8GB PC3-12800 1600MHz (4x2GB)
Video Card(s) Sapphire R9 280X Vapor X
Storage Samsung 840 Pro SSD (OS), 2TB Caviar Black SATA III Secondary, 2TB Caviar Black SATA III Tertiary,
Display(s) 2x Samsung S24B300 @ 1920*1080 + 1 Samsung LE40B550 40inch @ 1920*1080
Case Corsair 750D
Audio Device(s) onboard 7.1 HD Audio
Power Supply XFX Pro Series 850W Black Edition PSU
Software Windows 7 64bit/Ubuntu
#1
So I've just got my new PC, (Specs left) and I go to install 10.5 from the AMD/ATI website, download and install fine but for some reason the CCC will not load.

Help please!
 
Joined
May 3, 2010
Messages
566 (0.20/day)
Likes
121
Location
Essex, England
System Name Hellfire
Processor Intel I7 4790K OC to 4.6 @ 1.27V
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mk1
Cooling Corsair H100i in Push/Pull with 4x SP120 fans.
Memory Corsair XMS3 8GB PC3-12800 1600MHz (4x2GB)
Video Card(s) Sapphire R9 280X Vapor X
Storage Samsung 840 Pro SSD (OS), 2TB Caviar Black SATA III Secondary, 2TB Caviar Black SATA III Tertiary,
Display(s) 2x Samsung S24B300 @ 1920*1080 + 1 Samsung LE40B550 40inch @ 1920*1080
Case Corsair 750D
Audio Device(s) onboard 7.1 HD Audio
Power Supply XFX Pro Series 850W Black Edition PSU
Software Windows 7 64bit/Ubuntu
#2
Sorted! nevermind downloaded from different source.