• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Change my D: to my C:?? Help

Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#1
Any idea on how to change my D: to my C:... It wont let me. I jsut reinstalled OS, I was reformatting C: and i was also installing SP3 for xp, And it was going on the C: so it would not let me install it to C: because i am formatting it. Gr.. Wtf to do?
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#2


Also, I reinstalled the OS on D, It didnt even ask me. But yes thats where i wanted it. I duno wtf i was thinking
 

RadeonX2

New Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
1,197 (0.35/day)
Likes
179
Location
Asia, PH
Processor Q6600 @ 3.6GHz | P4 @ 2.1GHz
Motherboard Asus Commando ROG (Vdroop mod) | Asus P4V8X-MX
Cooling MegaShadow w/ 2x Scythe Slipstream MX-2 Paste + Kama Bay + 4x120mm case fan | stock Intel
Memory Kingston 4x1GB DDR2 @ 800MHz w/ OCZ XTC cooler | 1GB DDR @ 400MHz
Video Card(s) Palit GTX 260 1792mb 448bit @ 713/1458/1116x2 | GeForce 4 MX 440 AGP8X 64mb 64bit
Storage 640GB WD AACS 250GB Excelstor 160GB Seagate | 40GB WD
Display(s) Samsung T220, Samsung 32" 1080P | LG L1752S
Case Gigabyte 3D Aurora 570 | Trendsonic mid tower
Audio Device(s) Asus Supreme FX (Creative Inspire 5.1 speaker), Samsung HT-Z220 | Onboard audio (2.1 Speaker)
Power Supply Gigabyte Odin Pro 800W | 550W generic
Software Vista Ultimate 64 SP2 | XP Pro 32 SP3
Benchmark Scores 3Dmark06 - 17,348 Vantage - P13,510 Super PI 1M - 12.765s @ 4.1GHz GenericCPUbench - 6,864 ms 38,
#3
I have used Norton Partition Magic to change my drive space from D: to C: I think it has also an option on changing drive letters.
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.42/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
#4
Is it two differant parttions or drives?
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
#5
:wtf:you have completely lost me. i did not know it was possible to install Windows on anything other than C :confused:
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#6

RadeonX2

New Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
1,197 (0.35/day)
Likes
179
Location
Asia, PH
Processor Q6600 @ 3.6GHz | P4 @ 2.1GHz
Motherboard Asus Commando ROG (Vdroop mod) | Asus P4V8X-MX
Cooling MegaShadow w/ 2x Scythe Slipstream MX-2 Paste + Kama Bay + 4x120mm case fan | stock Intel
Memory Kingston 4x1GB DDR2 @ 800MHz w/ OCZ XTC cooler | 1GB DDR @ 400MHz
Video Card(s) Palit GTX 260 1792mb 448bit @ 713/1458/1116x2 | GeForce 4 MX 440 AGP8X 64mb 64bit
Storage 640GB WD AACS 250GB Excelstor 160GB Seagate | 40GB WD
Display(s) Samsung T220, Samsung 32" 1080P | LG L1752S
Case Gigabyte 3D Aurora 570 | Trendsonic mid tower
Audio Device(s) Asus Supreme FX (Creative Inspire 5.1 speaker), Samsung HT-Z220 | Onboard audio (2.1 Speaker)
Power Supply Gigabyte Odin Pro 800W | 550W generic
Software Vista Ultimate 64 SP2 | XP Pro 32 SP3
Benchmark Scores 3Dmark06 - 17,348 Vantage - P13,510 Super PI 1M - 12.765s @ 4.1GHz GenericCPUbench - 6,864 ms 38,
#7
:wtf:you have completely lost me. i did not know it was possible to install Windows on anything other than C :confused:
YES you can install on any drive letter but the default would be C:
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.42/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
#8
Try removing the D: drive and see if windows automatically renames the boot drive as c: on boot up.It might work but i am not sure :)

If not,you may be able to rename the single drive as c: in drive management.
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#9
Try removing the D: drive and see if windows automatically renames the boot drive as c: on boot up.It might work but i am not sure :)
Ohz :) ok i will
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
#10
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#11
Also, Another question. I had d/l Ubuntu once. And when i boot it ask if i want to boot with Ububtu. I never even actualy installed it. How do i make it to where it just automaticly boots up XP. I cant even find Ubuntu files. :\ Any other ideas shoot em at me guys.
 
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,964 (0.73/day)
Likes
397
Location
your local vending machine
System Name HTPC||Lenovo IBM ThinkPad
Processor AMD Phenom II x4 965 stock 3.4GHz||Intel C2D T9300 @ 2.5GHz
Motherboard Zotac 890GX-ITX WiFi||Lenovo 8918CTO
Cooling Stock 3x 120's||Stock stuff
Memory 8GB (2x4GB) DDR3 6-6-6-15||3GB DDR2
Video Card(s) Asus 3870x2||nVidia Quadro NVS 140M
Storage 1TB Seagate Barracuda, 1x 2TB WD EARX ||Hitachi 160GB 7200RPM
Display(s) Samsung T260HD||
Case SilverStone Grandia GD05||
Audio Device(s) on-board||on-board
Power Supply Cooler Master 450W||6-cell
Software Windows 7 Pro x64||Windows 7 Pro x64/Linux Mint x64
#12
Right click My Computer>click Manage>click Disk Management>Right click your D: drive>click Change Drive Letter and Paths...>and then Rename. Or you could use Partition Majic. Not sure if the first one will work or not.
 

RadeonX2

New Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
1,197 (0.35/day)
Likes
179
Location
Asia, PH
Processor Q6600 @ 3.6GHz | P4 @ 2.1GHz
Motherboard Asus Commando ROG (Vdroop mod) | Asus P4V8X-MX
Cooling MegaShadow w/ 2x Scythe Slipstream MX-2 Paste + Kama Bay + 4x120mm case fan | stock Intel
Memory Kingston 4x1GB DDR2 @ 800MHz w/ OCZ XTC cooler | 1GB DDR @ 400MHz
Video Card(s) Palit GTX 260 1792mb 448bit @ 713/1458/1116x2 | GeForce 4 MX 440 AGP8X 64mb 64bit
Storage 640GB WD AACS 250GB Excelstor 160GB Seagate | 40GB WD
Display(s) Samsung T220, Samsung 32" 1080P | LG L1752S
Case Gigabyte 3D Aurora 570 | Trendsonic mid tower
Audio Device(s) Asus Supreme FX (Creative Inspire 5.1 speaker), Samsung HT-Z220 | Onboard audio (2.1 Speaker)
Power Supply Gigabyte Odin Pro 800W | 550W generic
Software Vista Ultimate 64 SP2 | XP Pro 32 SP3
Benchmark Scores 3Dmark06 - 17,348 Vantage - P13,510 Super PI 1M - 12.765s @ 4.1GHz GenericCPUbench - 6,864 ms 38,
#13
If drive C: is already taken then it must be remove first. Then reformat and partition again to make drive C: as Windows
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#14
Right click My Computer>click Manage>click Disk Management>Right click your D: drive>click Change Drive Letter and Paths...>and then Rename. Or you could use Partition Majic. Not sure if the first one will work or not.
Wont work with the first idea. Is partion magic free? Also. This is not a partion. It is a Disc drive
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#15
If drive C: is already taken then it must be remove first. Then reformat and partition again to make drive C: as Windows
Ok, Say i get done formating my C: now. And i want to reformat AGAIN and reinstall(to make it all on C again, But i want my D: now to be my C:). Can i reformat my D from window's(Concidering this is what windows is running on now.) or would i have to do it from BIOS? Sorry guys.. I know its late to be working you guy's brain :\
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
#16
Also, Another question. I had d/l Ubuntu once. And when i boot it ask if i want to boot with Ububtu. I never even actualy installed it. How do i make it to where it just automaticly boots up XP. I cant even find Ubuntu files. :\ Any other ideas shoot em at me guys.
try booting from it and see what it does.

go into the msconfig thing and see if it is in the boot.ini file and if it is then delete that line out of it.
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,371 (3.98/day)
Likes
4,781
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 390X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#17
Try removing the D: drive and see if windows automatically renames the boot drive as c: on boot up.It might work but i am not sure :)

If not,you may be able to rename the single drive as c: in drive management.
It will not work if C is boot drive and D is were windows is installed. And if the C drive breaks down it will take windows with it as in the system will not boot.

Best way is a back every thing up clean install and to keep things simple to only have one HDD installed when reinstalling windows.
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#18
It will not work if C is boot drive and D is were windows is installed. And if the C drive breaks down it will take windows with it as in the system will not boot.

Best way is a back every thing up clean install and to keep things simple to only have one HDD installed when reinstalling windows.
Im going to keep it simple, And take your idea. Now does this mean that i have to formatt D? And if so.. How? And if not do i select Repair windows when installing..? A few more details would be helpful thanks.
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,371 (3.98/day)
Likes
4,781
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 390X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#19
Im going to keep it simple, And take your idea.
Make sure you have your windows license key handy and all the drivers for your system. :).

Bed time for me GL.
 
Joined
Apr 1, 2008
Messages
2,846 (0.79/day)
Likes
631
System Name HTC's System
Processor Ryzen 5 1600
Motherboard Asrock Taichi
Cooling NH-C14
Memory G.Skill Kit 16GB DDR4 F4 - 3200 C16D - 16 GTZB
Video Card(s) Sapphire Nitro+ Radeon RX 480 OC 4 GB
Storage 2 * Samsung 1 TB HD103UJ
Display(s) LG 27UD58
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair TX750
Mouse Logitech Performance MX
Software Ubuntu 16.04 LTS
#20
I don't think it's possible to change the OS drive letter but, even if it is, i strongly advise against it: do you know how many paths the registry has that have, in your case, "D:\..."?

Have you tried to switch the HDDs line up in the BIOS? In my Rampage Formula, i accidentaly screwed up with "SetFSB" and it reversed the order of my HDDs in BIOS. I couldn't reboot because it said it couldn't find the some files.
I was already trying to re-install Vista when i noticed the HDD labeled as "C" was half that of "D" when it was supposed to be the other way around. Good thing i noticed: just changing the drives order in the BIOS fixed my problem.

Perhaps something similar happened to you?
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.42/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
#21
I think maybe i should have had that the other way around.If win is on d: then removing c: and booting off d:,should allow him to rename D: to c: in drive management,as long as no other drive,dvd for example,is using that drive letter.

I guess the easiest way is to reinstall with the single hdd in that you want to be c: with your os on,then replace the other disc when win has installed.
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#22
I don't think it's possible to change the OS drive letter but, even if it is, i strongly advise against it: do you know how many paths the registry has that have, in your case, "D:\..."?

Have you tried to switch the HDDs line up in the BIOS? In my Rampage Formula, i accidentaly screwed up with "SetFSB" and it reversed the order of my HDDs in BIOS. I couldn't reboot because it said it couldn't find the some files.
I was already trying to re-install Vista when i noticed the HDD labeled as "C" was half that of "D" when it was supposed to be the other way around. Good thing i noticed: just changing the drives order in the BIOS fixed my problem.

Perhaps something similar happened to you?
Sorry but already tried it.. Wont work
 
Joined
Sep 15, 2008
Messages
1,050 (0.31/day)
Likes
132
Location
Pikeville NC
System Name In the works
Processor 4670k
Motherboard ASUS Z87
Cooling 5x120mm
Memory 8GB Sniper Gskill 1833
Video Card(s) MSI 970 Gaming
Storage 2x 240gb SSD's + 1TB seagate
Display(s) 27" Acer 1920x1080
Case Corsair Carbide 200R
Power Supply OCZ Power 600W Modular
Keyboard Corsait K70 with red switches
Software Win10
#23
I think maybe i should have had that the other way around.If win is on d: then removing c: and booting off d:,should allow him to rename D: to c: in drive management,as long as no other drive,dvd for example,is using that drive letter.
I will try this first
 
Joined
Apr 1, 2008
Messages
2,846 (0.79/day)
Likes
631
System Name HTC's System
Processor Ryzen 5 1600
Motherboard Asrock Taichi
Cooling NH-C14
Memory G.Skill Kit 16GB DDR4 F4 - 3200 C16D - 16 GTZB
Video Card(s) Sapphire Nitro+ Radeon RX 480 OC 4 GB
Storage 2 * Samsung 1 TB HD103UJ
Display(s) LG 27UD58
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair TX750
Mouse Logitech Performance MX
Software Ubuntu 16.04 LTS
#24

RadeonX2

New Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
1,197 (0.35/day)
Likes
179
Location
Asia, PH
Processor Q6600 @ 3.6GHz | P4 @ 2.1GHz
Motherboard Asus Commando ROG (Vdroop mod) | Asus P4V8X-MX
Cooling MegaShadow w/ 2x Scythe Slipstream MX-2 Paste + Kama Bay + 4x120mm case fan | stock Intel
Memory Kingston 4x1GB DDR2 @ 800MHz w/ OCZ XTC cooler | 1GB DDR @ 400MHz
Video Card(s) Palit GTX 260 1792mb 448bit @ 713/1458/1116x2 | GeForce 4 MX 440 AGP8X 64mb 64bit
Storage 640GB WD AACS 250GB Excelstor 160GB Seagate | 40GB WD
Display(s) Samsung T220, Samsung 32" 1080P | LG L1752S
Case Gigabyte 3D Aurora 570 | Trendsonic mid tower
Audio Device(s) Asus Supreme FX (Creative Inspire 5.1 speaker), Samsung HT-Z220 | Onboard audio (2.1 Speaker)
Power Supply Gigabyte Odin Pro 800W | 550W generic
Software Vista Ultimate 64 SP2 | XP Pro 32 SP3
Benchmark Scores 3Dmark06 - 17,348 Vantage - P13,510 Super PI 1M - 12.765s @ 4.1GHz GenericCPUbench - 6,864 ms 38,
#25
ok here it is Norton Partition Magic
I will try this first as it stated that my PC might not boot after changing drive letter
 

Attachments