1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Check out these temps

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by blkhogan, May 24, 2009.

  1. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,314 (0.69/day)
    Thanks Received:
    647
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    Fired up AMD Overdrive for the hell of it, and got this...
    [​IMG]
    Now I know the S1283 is good and all, but this ??? ;)
     
  2. LittleLizard

    LittleLizard

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    3,779 (1.32/day)
    Thanks Received:
    575
    Location:
    Latin America, Uruguay
    what says realtemp ?
     
  3. IINexusII

    IINexusII

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    921 (0.34/day)
    Thanks Received:
    186
    Location:
    London, UK
    reinstall?
     
  4. FilipM

    FilipM

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    803 (0.25/day)
    Thanks Received:
    94
    Location:
    Bitola, Macedonia
    Realtemp aint for AMD's

    Get Coretemp?
     
  5. richardbel

    richardbel New Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    261 (0.09/day)
    Thanks Received:
    16
    Location:
    vancouver
    ^ thanks i'll get Coretemp...
     
  6. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,314 (0.69/day)
    Thanks Received:
    647
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    A shot with OD and Coretemp running.
    [​IMG]
    Never had one do this before.
     
  7. Charper2013

    Charper2013 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    1,388 (0.49/day)
    Thanks Received:
    132
    Location:
    Macon, Georgia
    Sounds like blown temp sensor... Not even RMAable.
     
  8. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.29/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    Get HWMonitor. Coretemp sucks and AOD is buggy.
     
  9. LittleLizard

    LittleLizard

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    3,779 (1.32/day)
    Thanks Received:
    575
    Location:
    Latin America, Uruguay
    or even everest home edition
     
  10. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,314 (0.69/day)
    Thanks Received:
    647
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    [​IMG]
     
  11. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.29/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
  12. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,314 (0.69/day)
    Thanks Received:
    647
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    [​IMG]
     
  13. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.29/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    Try a different install or go into the bios and see what it says.
     
  14. Nemesis881 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    692 (0.18/day)
    Thanks Received:
    32
    Location:
    Dawsonville, GA
    -258??!!

    Time to set some world record overclocks! :respect: :D

    Rightmark clock utility works very well for temp monitoring.
     
    10 Year Member at TPU
  15. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,314 (0.69/day)
    Thanks Received:
    647
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    Well I did a bit of digging (google rocks :rockout:) and found an artical about this little problem. It has something to do with "core calibration". I went into the bios and found "core calibration" enabled, so I dissabled it and everything was set straight.
    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)